Ιατρικές, υγειονομικές εξετάσεις (2010)
Παιδια ξερετε αν επειδη εχω κανει εγχειρηση αφαιρεσης αμυγδαλων να εχω προβλημα με τις ιατρικες εξετασεις για την ΣΙ; Απαντηστε γτ ειμαι σε αναμενα καρβουνα !
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Γεια σας και απο εμενα! Μεσα στην προκυρηξει για τα νοσηματα περιλαμβανει και ενα που εχω εγω... Εχω προπτωση μυτροειδους βαλμιδας αλλα το εχω πολυ ηπια και δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. Λετε να με κοψουν στα υγειονομικα; 

Γεια σου κατερινα. Με την υγεια κανεις δεν πρεπει να παιζει. Δεν θα μπορεσω να σου απαντησω επι ιατρικων θεματων. Μα θα σου πω τουτο. Δεν ξερω αν γινεται στις εξετασεις υπερηχογραφημα. Αν γινεται θα το εντοπισουν.k a t e r i n a έγραψε:Γεια σας και απο εμενα! Μεσα στην προκυρηξει για τα νοσηματα περιλαμβανει και ενα που εχω εγω... Εχω προπτωση μυτροειδους βαλμιδας αλλα το εχω πολυ ηπια και δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. Λετε να με κοψουν στα υγειονομικα;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
cristi έγραψε:Γεια σου κατερινα. Με την υγεια κανεις δεν πρεπει να παιζει. Δεν θα μπορεσω να σου απαντησω επι ιατρικων θεματων. Μα θα σου πω τουτο. Δεν ξερω αν γινεται στις εξετασεις υπερηχογραφημα. Αν γινεται θα το εντοπισουν.k a t e r i n a έγραψε:Γεια σας και απο εμενα! Μεσα στην προκυρηξει για τα νοσηματα περιλαμβανει και ενα που εχω εγω... Εχω προπτωση μυτροειδους βαλμιδας αλλα το εχω πολυ ηπια και δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. Λετε να με κοψουν στα υγειονομικα;
το θεμα ειναι οτι το εχω σε πολυ μικρο βαθμο και δεν παρουσιαζω καποιο προβλημα... Νομιζω οτι το εχει και ο αδερφος που περασε αστυνομια! Οποτε αν δεν του το βρηκανε αυτουνου τοτε ελπιζω να μην το βρουν ουτε σε εμενα γιατι θελω πολυ να παω σσε!
Ναι αυτρο νομιζω οτι μπορει να παρουσιαστει καιαπο εμβρυακη ηλικια. Οσο δεν αντιμετωπιζεις προβλημα ειναι οκ. Αλλα σου λεω με υπερηχογραφημα φαινεται. Καλη σου επιτυχια
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
k a t e r i n a έγραψε:cristi έγραψε:Γεια σου κατερινα. Με την υγεια κανεις δεν πρεπει να παιζει. Δεν θα μπορεσω να σου απαντησω επι ιατρικων θεματων. Μα θα σου πω τουτο. Δεν ξερω αν γινεται στις εξετασεις υπερηχογραφημα. Αν γινεται θα το εντοπισουν.k a t e r i n a έγραψε:Γεια σας και απο εμενα! Μεσα στην προκυρηξει για τα νοσηματα περιλαμβανει και ενα που εχω εγω... Εχω προπτωση μυτροειδους βαλμιδας αλλα το εχω πολυ ηπια και δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. Λετε να με κοψουν στα υγειονομικα;
το θεμα ειναι οτι το εχω σε πολυ μικρο βαθμο και δεν παρουσιαζω καποιο προβλημα... Νομιζω οτι το εχει και ο αδερφος που περασε αστυνομια! Οποτε αν δεν του το βρηκανε αυτουνου τοτε ελπιζω να μην το βρουν ουτε σε εμενα γιατι θελω πολυ να παω σσε!
κατερίνα γιατί δεν λες στον αδερφό σου να ρωτήσει καμία κοπέλα που είναι στην αστυνομία. Σίγουρα θα ξέρει. Καλή επιτυχία
-
- Λοχίας - Έφεδρος
ΓΜΑΚ έγραψε:k a t e r i n a έγραψε:cristi έγραψε:Γεια σου κατερινα. Με την υγεια κανεις δεν πρεπει να παιζει. Δεν θα μπορεσω να σου απαντησω επι ιατρικων θεματων. Μα θα σου πω τουτο. Δεν ξερω αν γινεται στις εξετασεις υπερηχογραφημα. Αν γινεται θα το εντοπισουν.k a t e r i n a έγραψε:Γεια σας και απο εμενα! Μεσα στην προκυρηξει για τα νοσηματα περιλαμβανει και ενα που εχω εγω... Εχω προπτωση μυτροειδους βαλμιδας αλλα το εχω πολυ ηπια και δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. Λετε να με κοψουν στα υγειονομικα;
κατερίνα γιατί δεν λες στον αδερφό σου να ρωτήσει καμία κοπέλα που είναι στην αστυνομία. Σίγουρα θα ξέρει. Καλή επιτυχία
μηπως δεν καταλαβες το προβλημα που εχω; Δεν ειναι γυναικολογικο αλλα εχει σχεση με την καρδια. Ελπιζω παντως να μην μου το βρουνε...
Θα ηθελα να μαθω. Αν καποιος εχει χασει το 40% της ακοης απο ενα αφτι υπαρχει περιπτωση να κοπει ;
Για καποιον που εχει ασθμα θα του ειναι δυσκολα να ανταπεξελθει στις καθημερινες ασκησεις κ γενικα σε οτι εχει να κανει με τρεξιμο κτλ; Για ΣΜΥ μιλαω
Στην παρεα εδω δεν υπαρχει στρατιωτικος γιατρος νομιζω. Ειναι καλυτερα να αναζητησεις πληροφοριες στο 401 ΓΣΝΑ, θα σου απαντησουν με σχετικη προθυμια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης