Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από V@SILIS »

Παιδια υπομονη το χουμε ξαναπει σημερα εχουμε 19 μεχρι τις 31 αν δεν βγουν θα τους τρελανουμε...1 απο τις 6 το πρωι ολοι εδω μεσα τηλ σε ολες τις εκπομπες μεχρι το βραδυ. Μια ολοκληρη μερα θα σπασουμε τα @@ ολων των δημοσιογραφων σε ολα τα καναλια!
ΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΝΤΙΝΟΣ »

ΕΥΖΩΝΑΣ έγραψε:Εγω ηδη επεστρεψα στα γηπεδα! Ονειρο ηταν και περασε για μενα! Φτασαμε και νερο δεν ηπιαμε! Και να γνωριζετε κατι παιδια... Οτι η δημοκρατια ειναι η χειροτερη μορφη χουντας διοτι ενας υπουργος οποιος και αν ειναι αυτος η ενας αρχηγος αποφασιζει και κραταει στα χερια του τις τυχες χιλιαδων ανθρωπων εχοντας τον πρωτο και τον τελευταιο λογο!

Η δηθεν δημοκαρια που βιονουμε στα χρονια μας, ειναι οντος μια φορφη χουντα με δικτατορα τα ΜΜΕ. Η πραγματικη δημοκρατια υπηρχε μονο στην αρχαια ελλαδα που ο κηβερνητης αναδεικνύονταν μεσα απο Κληρωσης. Καντε υπομονη και συνεχιστε τις ζωες σας κανονικα, οποιος λεει οτι ξερει κατι παραπανο απλα λεει ψεματα. Γιατι ουτε ο βενιζελος δεν ξερει το ποτε. Δεν υπαρχει λογος για αλλη καθηστερηση. Φαγαμε καλα το παραμυθη για την ψηφισει του νομου.
georgia z
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από georgia z »

Τι ραδιοαρβυλες ακουμε δεν λεγετε! Για ακυρωση δεν ειναι λογικο να παει γιατι θα θεωρειθει αντισυνταγματικο, κ πιστευω δεν θα τους συμφερει για πολλους κ διαφορους λογους. Κ επισης αυτος ο δημοσιογραφος στην τσαπανιδου τελευταια ειπε οτι ο λογος που καθυστερουν ειναι καθαρα γραφειοκρατικος... Καταλαβαινετε. Οποτε λιγο ακομη υπομονη θα κανουμε!(ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ-ΕΛΕΟΣ) !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όλο ακούω ότι έχετε κουραστεί ψυχολογικά. Περιμένωντας. Όταν μπείτε μέσα πιστεύετε ότι δεν θα κουραστείτε ψυχολογικά; Υπομονή να κάνετε. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να χαλαρώσετε.
georgia z
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από georgia z »

Ας βγουνε με το καλο να γνωριζουμε τι μας γινετε, για να μπουμε σε μια σειρα. Ο καθενας μας ειναι ξεχωριστος κ βλεπει τα πραγματα διαφορετικα. Κ υπομονη εχουμε κ θα εχουμε αφθονη για να αντιμετωπιζουμε τα παντα, ειτε μπουμε στον στρατο ειτε παραμεινουμε στον στιβο της ζωης! Ολα καλα λοιπον... Δεν μασαμε! Καλο ξημερωμα!
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από mimis25 »

ALEX έγραψε:Παιδια συγνωμη αλλα μαλλον θα με βρυσετε ολοι... Αλλα εγω θα σας πω τι εμαθα μολις τωρα... Η ξαδερφη της μανας μου δουλευει στην δεδ (διευθυνση ειδικων δυναμεων) και την πηρα τηλ για να μαθει επιτελους τι γινεται... Η προκυρηξη παει προς ακυρωση χωρις να ειναι σιγουρο ακομα, οχι για οικονομικους λογους... Μου ειπε καποια παραδειγμτα... Ατομα ηλικιας 30 χρονων ξαφνικα εγιναν 27, καποιος που ειχε υψος 162 ξαφνικα βρεθηκε να εχει 182... Αλλα εγραφαν οι αιτησεις και ξαφνικα βρεθηκαν αλλα να γραφουν τα τελικα εγγραφα... Και αν το αποφασισει ο βενιζελος η προκυρηξη θα ακυρωθει επικαλουμενη λογους διαφανειας... Και θα υπαρχουν και νομικες διαδικασιες σε αυτους που εγινε ξαφνικα αλλαγη στοιχειων... Ασχετως αν θα ακυρωθει η προκυρηξη... Επισης μου ειπε οτι ατομα κομμενα απο αθληματα βρεθηκαν να εχουν αριστες επιδοσεις... Στην διευθυνση ειδικων δυναμεων εχει διαταχθει ΕΔΕ σε αξιωματικους που φερεται οτι εχουν αλοιωσει αποτελεσματα... Τωρα τι να πω... Αυτα ειπε... Ξερω οτι καποιοι θα νευριασετε αλλα αυτο μου ειπε... Αν θελετε μπορω να δωσω και ονομα αλλα μεσω facebook h msn...den xreiazetai na to doyn oloi
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από mimis25 »

ALEX έγραψε:Παιδια συγνωμη αλλα μαλλον θα με βρυσετε ολοι... Αλλα εγω θα σας πω τι εμαθα μολις τωρα... Η ξαδερφη της μανας μου δουλευει στην δεδ (διευθυνση ειδικων δυναμεων) και την πηρα τηλ για να μαθει επιτελους τι γινεται... Η προκυρηξη παει προς ακυρωση χωρις να ειναι σιγουρο ακομα, οχι για οικονομικους λογους... Μου ειπε καποια παραδειγμτα... Ατομα ηλικιας 30 χρονων ξαφνικα εγιναν 27, καποιος που ειχε υψος 162 ξαφνικα βρεθηκε να εχει 182... Αλλα εγραφαν οι αιτησεις και ξαφνικα βρεθηκαν αλλα να γραφουν τα τελικα εγγραφα... Και αν το αποφασισει ο βενιζελος η προκυρηξη θα ακυρωθει επικαλουμενη λογους διαφανειας... Και θα υπαρχουν και νομικες διαδικασιες σε αυτους που εγινε ξαφνικα αλλαγη στοιχειων... Ασχετως αν θα ακυρωθει η προκυρηξη... Επισης μου ειπε οτι ατομα κομμενα απο αθληματα βρεθηκαν να εχουν αριστες επιδοσεις... Στην διευθυνση ειδικων δυναμεων εχει διαταχθει ΕΔΕ σε αξιωματικους που φερεται οτι εχουν αλοιωσει αποτελεσματα... Τωρα τι να πω... Αυτα ειπε... Ξερω οτι καποιοι θα νευριασετε αλλα αυτο μου ειπε... Αν θελετε μπορω να δωσω και ονομα αλλα μεσω facebook h msn...den xreiazetai na to doyn oloi

και εξηγησε μου ρε alex που το διαπίστωσαν οτι αυτος που ηταν υψος 1,62 εγινε 1,82; Μαλλον τον πηραν τηλ και του ειπαν ελα να σε ξαναμετρησουμε; Τον φωναξε ο βενιζελος προσωπικα και του το ειπε; Μια φορα περνας απο υψος-βαρος αν σε βγαλουν παραπανω αυτο καταχυρωνεται.
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από mimis25 »

Εγω εχω τις πληροφοριες οτι: Αυτες τις μερες μπορει απο σημερα εως τελος του μηνα οτι Θα βγει ανακοινωση στο αρμυ που θα πιστοποιει οτι απο το διαγωνισμο θα εχει αφαιρεθει η συνεντευξη βαση του τελευταιου νομου και θα λεει την ημερομηνια που θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Και αλλη αναβολη δηλαδη; Θα βγει ανακοινωση για να μας ανακοινωσουν τι; Επομενη ημερομηνια; Δεν νομιζω. Αν βγουν θα βγουν για ολα. Αλλιως δεν θα τα βγαλουν καθολου.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

Καλημέρα παιδιά! Μόλις πήρα πάλι στο γραφείο κοινου στην αθήνα 210360081 και μου είπαν πάλι την αλλη βδομάδα να επικοινωνήσω μαζί τους! Αν θέλετε πάρτε και εσείς να δούμε τι θα σας πουν!
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

DiMiTrA P έγραψε:Καλημέρα παιδιά! Μόλις πήρα πάλι στο γραφείο κοινου στην αθήνα 210360081 και μου είπαν πάλι την αλλη βδομάδα να επικοινωνήσω μαζί τους! Αν θέλετε πάρτε και εσείς να δούμε τι θα σας πουν!
2103630081
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Παει δηλαδη και η τεταρτη. Αντε αλλη μια μερα περνα. Υπομονη για αυριο. Και μεθαυριο και την επομενη. Οταν χασουμε καθε ελπιδα τοτε θα τα βγαλουνε ααχαχαχχαχα. Ειναι και ο στρατος οπως η κολαση.''οσοι περνατε αφηστε καθε ελπιδα''

ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Το παιζεις εξυπνος; Τον μετρησαν 162 γραφτηκε στη αιτηση αλλα μετα στα τελικα εγγραφα γραφτηκε 180. Και δεν κοπηκε.
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από mimis25 »

ALEX έγραψε:Το παιζεις εξυπνος; Τον μετρησαν 162 γραφτηκε στη αιτηση αλλα μετα στα τελικα εγγραφα γραφτηκε 180. Και δεν κοπηκε.

και εσενα ρε φιλε αυτα ποιος σου τα λεει; Αυτα ολα που ακους και ακουμε ειναι ραδιο αρβυλα. Αν σου πω εγω τι εχω ακουσει και το πω εδω μεσα θα πανικοβαλω ενα σωρο κοσμο. Μονο αν το δουν τα δικα σου ματια να το πιστευεις. Και ευχομαι οταν περασεις στο στρατο να μη πιστευεις οσα ακους γιατι θα τρελαθεις. Θυμησου το αυτο που σου λεω αλεχ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες