Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ;
Anonymous

ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 199 ΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΚΑΙ ΠΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ. ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΠ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΧΩΜΟΥΝ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΑΛΑΖΟΥΝ ΨΕΥΔΟΝΙΜΟ ΚΤΛ ΚΑΙ ΚΤΛ.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Οταν μπαινεις στο φορουμ στα μελη ον λαιν κατω κατω... Να τωρα ειναι ον ο φιλος μου ο ακαρνανας αλλα δεν καταδεχεται να μας μιλησει... Τωρα τελευταιο εχει πιει το αμιλητο νερο
Dum spiro spero
Anonymous

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΟΥΤΕ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΝΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΚΟΥΣΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΗΣ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Νικη αυτοπου λες το αποκλειω... Γιατι να σαμποταρουν ετσι υπαρχοντα στελεχη; Ισως ομως να ειναι ατομα που να εχουν κοπει κ να μην περιμενουν αποτελεσματα κ να κανουν σπασιμο επιτηδες!
Dum spiro spero
Anonymous

ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΚΑΛΑ ΕΙΔΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ. ΠΑΙΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ. ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΒ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ. ΑΧ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΙΟΠΗ
Anonymous

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ; ΠΟΤΕ; ΠΟΤΕ; ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ; ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από V@SILIS »

Καλησπερα και απο μενα μετα απο μια απομονωση στο account μου επεστρεψα... Λοιπον αυτη ειναι κρισιμη βδομαδα οπως και η επομενη! Μπαινουμε στη τελικη ευθεια...
Anonymous

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΧΑΣΑ. ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ. ΑΧΑΧΟΥΧΑ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ρε Νικη αφου χθες εκανες λογαριασμο γιατι δεν γραφεις ως μελος;
Dum spiro spero
Anonymous

Γιατι να κανω λογαριασμο; Ρε παιδια ειμαι απο χωριο δεν ξερω την διαφορα αν εχω η οχι
Anonymous

Νικη δεν το ειπε η τσαπανιδου αλλα ενας αλλος απο εφημεριδα τα νεα που ηταν καλεσμενος για να μιλησει αποκλειστικα γι αυτα τα θεματα... Λες να τον καλεσαν να μιλησει και να ειπε μπαρουφες; Καλο ειναι απο εδω και περα να μην συνεχισεις να στελνεις μυνηματα γιατι λες βλακειες και αποθαρυνεις πολλους εδω μεσα. Παρακολουθω καιρο το forum και εισαι απο αυτους που δεν ξερει τι τους γινεται και λες βλακειες... Κρατα για τον εαυτο σου οτι λες.
Anonymous

Σοβαρα; ειπα η τσαπανιδου λεει οτι της λενε. δεν αποθαρινω κανεναν. περιμενω απο δευτερα μπας και βγουν. εχω ακουσει πολλα. αλλος ιανουαριο αλλος φεβρουαριο. συ τι ξερεις;
Anonymous

Συμφωνω... Κι εγω εχω δει οτι γραφει ασχετα πραγματα... Αλλα η ΝΙΚΗ με τα κεφαλαια, οχι με τα μικρα. Δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου αλλα εμεις οι κοπελες ειμαστε λιγο ασχετες απο στρατο... Η ΝΙΚΗ κανει οτι τα ξερει ολα... Απο που δεν ξερω... Και δεν μας λεει κι ολας
Anonymous

Καλα εσενα ποιος σου ειπε ρε νικη 2 φεβρουαριου... ; Να φανταστω οτι πεταξες κοτσανα παλι;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες