Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Οπιος εχει βισμα το βαζη... Και εσυ αν ειχες θα το εβαζες γιαυτο σταματα να κανεις κριτικη...
και οσο αφορα τα αποτελεσμτα ξεχαστετα εδω γινετε πανικος το ταμειων ειναι μιον και εσεις περιμενετε αποτελεσματα. Χαχααχαχα... Τελοσπαντον
και οσο αφορα τα αποτελεσμτα ξεχαστετα εδω γινετε πανικος το ταμειων ειναι μιον και εσεις περιμενετε αποτελεσματα. Χαχααχαχα... Τελοσπαντον
Ανθσγος εισαι κομπλεξικος; Ζηλευεις για κατι φιλε; Μιπως κοπηκες στα αθληματα και σπαζεσαι τωρα; Τι θελεις; Εδω λεμε τις αποψεις μας δεν κρινουμε τους αλλους αν εχεις να πεις κατι πεστο και το διαβαζουμε αν δεν εχεις δρομο απο εδω μεσα. Σε παρακολουθουμε μερες τωρα για το τι γραφεις. Εισαι κομπλεξικος φιλε;
-
Μαλον εσυ εισαι κομπλεξικος το να μιλας για βισματα σε λαθος θεμα και να κραζεις τους βισματιες αν ειχες βισμα ας το εβαζες δεν μας ενδιαφερη... Δεν κοπικα σε κανενα αθλημα και ουτε προκειτε γιαυτο προσεχε πως μιλας... Φιλε
Εγω εχω αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα παρα μονο να μου πει για το ποτε θα βγουν στο περιπου! οτι καταλαβες καταλαβες. απλα να ξερεις οτι αυτοι που θα μπουνε θα μπουνε με την αξιατους!
-
Μακαρι να μπουνε με τιν αξια τους το ευχομαι
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
ΓΙΩΡΓΟΣ 35 ΜΟΙΡ ΚΑΤΑ έγραψε:Εγω εχω αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα παρα μονο να μου πει για το ποτε θα βγουν στο περιπου! Οτι καταλαβες καταλαβες. Απλα να ξερεις οτι αυτοι που θα μπουνε θα μπουνε με την αξιατους!
μας έπεισες.

-
Εγω δεν το κρυβο για κανεναν λογο εχω βισμα και θα κανω πολεμο να περασο. Ειμαι υποψηφιος για αεροπορια μονο... Μακαρι να γινουν ολα αξιωκρατικα και ας μιν περασο φιλε γιωργω... Τοτε θα το δεχτο
-
- Posts in topic: 132
Πιστευω βισματα εχουν μπει και απο τα 2κομματα και στις 3προκηρυξεις και θα μπουν και καπιοι με την αξια τους
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Δεν υπάρχει αξιοκρατία σε διαγωνισμό εποπ. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουνε μερικοί; Εφόσον δεν είναι υπο την εποπτεία του ΑΣΕΠ. Και δεν ελέγχεται απο κανένα κλιμάκιο. Πάντα παίζει το βύσμα
-
Μιλαγα με μια γυμναστρια που αναλαμβανει παιδια που δινουν αθληματα σε στρ. Σχολες εποπ κτλπ... Και μου λεει σε διαγωνισμους εποπ αμα δεν εχεις βισμα ξεχασετο... Τα συμπερασματα δικα σας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Ανθσγε, αυτο καλυτερα να μας το πουν αυτοι που ειναι ηδη εποπ για το κατα ποσο μπηκαν με την αξια Τους ή οχι, διοτι αυτοι ξερουν πολυ καλα πως μπηκαν!Ανθσγος έγραψε:Μιλαγα με μια γυμναστρια που αναλαμβανει παιδια που δινουν αθληματα σε στρ. Σχολες εποπ κτλπ... Και μου λεει σε διαγωνισμους εποπ αμα δεν εχεις βισμα ξεχασετο... Τα συμπερασματα δικα σας

Dum spiro spero
-
Πολυ θα ηθελα να ακουσω απο τους ιδιους να το πουνε... Εγω παραδεχτυκα οτι εχω βισμα και δεν με νοιαζει πιος θα με κατακρινι... Και ο καθενας αν ειχε θα το εβαζε μιν σας ξεγελαει τιποτα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Δεν λεω για σενα βρε παιδι μου, μιλαω για οσους μπηκαν... Ξερουν πολυ καλα τι επικρατει!
Καλα εκανες...

Dum spiro spero
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 36
Εγω δεν ειχα βυσμα και δεν περιμενα να περασω, μπηκα με 480 μορια στο συνολο. Απλα ευνοηθηκα απο το γεγονος οτι εκεινη την εποχη ο θεσμος ηταν αγνωστος και απαξιωνοταν απο τους περισσοτερους συν το γεγονος οτι υπηρχε και η απαραιτητη προυποθεση της στρατιωτικης θητειας. Οριστε η απαντηση σττις ερωτησεις σας
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης