Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγω δεν ειμαι ν. δ
Anonymous

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ! Αλλα κριμα γιατι θα παρει και σενα η μπαλα!
Anonymous

Εκτος και αν το βρωντοφωναξεις στην αναφορα... ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ν. Δ! Εικόνα
Anonymous

exw ta apotelesmata έγραψε:Ο λογος που το καθυστερουν ειναι καθαρα οικονομικος αυτο μου ειπε κ πως θα πρεπει πρωτα να ξεκαθαριστουν καποια θεματα με την ε. Ε. Κ μετα να δωσουν το οκ ωστε να μπουμε

ο ανθρωπος μου ειναι μεσα στο υπουργειο κ ειναι ξαδερφος μου δεν θα μου λεγε *****

επισης μου ειπε πως δεν μπορει να μου πει ουτε στο περιπου ποτε θα βγουν για τον λογο που σας εξηγησα πιο πανω, το σιγουρο ειναι πως δεν θα ακυρωθει ουτε θα αλλαξει κατι

θα γινουν ολα οπως πρεπει θα παρουν τις 2000 κ το μονο που αφαιρεθηκε ειναι τα μορια της συνεντευξης

εσυ που εχεις τα αποτελεσματα, θα μας πεις τι ξαδερφος ηταν αυτος; Πρωτος δευτερος η... Που τον ρωτησες αυτα που σε ενδιαφερουν και οχι το ποτε θα βγουν;
Anonymous

βαγγελης έγραψε:Καλα το περιμενα οτι θα ειστε πολυ αλλα οχι και ολοι Εικόνα πω πω! Εχει να φυγει μαστιγωμαααα!
εεε και που ειστε ακομα να δειτε τι νομοσχεδια θα ψηφισουν που θα πιανουν μονο αυτην την σειρα τον εποπ απο την μερα που θα μπειτε μεσα... Εικόνατρελαααα τρελααα !

γιατι ρε εξυπνε 5 χρονια ποιος εβαζε εποπ; Α ρε εχετε λαλησει εδω μεσα... Ποπο... Κανταρια που εχει εδωωωωωωωωωωωωω... !
Anonymous

Ξερεις οτι μονο μια σειρα μπηκε εποπ σε αυτα τα 5 χρονια ;
και να φανταστεις οχι αεροπορια και τετοια... Στην ξηρα. Αχχχχ νικ κατσε ακομα μικρος εισαι θα μαθεις με τον καιρο τι παει να πει πασοκ και νδ... Βγαινει ο ενας μαστιγωνει τους αλλους και αν δεν το ξερεις ακομα αυτο... Καταλαβα που ζεις... Στο κοσμο σου!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Γιατι ρε Βαγγελη τοσα χρονια που εμπαιναν εποπ απο πασοκ οταν βγηκε η νδ τι γινοταν; Τι λες τωρα; Δεν στεκουν αυτα! Κ επειδη θα μπουν τι παει να πει, οτι ειναι νδ κ θα τους αλλαξουν τα φωτα μεσα;
Dum spiro spero
Anonymous

Μη λες ψεματα! Πειτεοτι θελετε αλλα οχι ψεματα! Μικρος ε; Μαλλον λαθος στα ειπαν αυτοι που στα δινουν ετοιμα! Αστο. Εισαι ακυρος αστο βαγγελη
Anonymous

Σας αφηνω να ανακαληψετε τον κοσμο μονοι σας Εικόνα καλη τυχη!
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από B1lly »

Έτσι όπως τα λές βαγγέλη στο τέλος θα μας πείς το νέο νομοσχέδιο θα αφερέσει το εθνόσημο απο τα jokey και θα μπεί το σήμα του κόματος... Οι πράσινοι όλοι άδειες οι μπλέ υπηρεσία.
Anonymous

βαγγελης έγραψε:Σας αφηνω να ανακαληψετε τον κοσμο μονοι σας Εικόνα καλη τυχη!

να σαι καλα βαγγελη, ευχαριστουμε που μας αφηνεις να το κανουμε μονοι μας. Αν θελεις πατα στο γοογλε εποπ και με σειρα τα χρονια απο το 2006 μεχρι2009 και θα βρεις τις προκυρηξεις αν δε κανω καποιο σημαντικο λαθος. Αν κανω θα ζητησω συγνωμη.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Νικ, ο θεσμος των εποπ υφισταται απο το 2002, καθε χρονο εβγαινε προκηρυξη, καθε χρονο κ πιο πολλα ατομα ζητουσαν κ με περισσοτερα αθληματα
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

βαγγελης έγραψε:Ξερεις οτι μονο μια σειρα μπηκε εποπ σε αυτα τα 5 χρονια ;
και να φανταστεις οχι αεροπορια και τετοια... Στην ξηρα. Αχχχχ νικ κατσε ακομα μικρος εισαι θα μαθεις με τον καιρο τι παει να πει πασοκ και νδ... Βγαινει ο ενας μαστιγωνει τους αλλους και αν δεν το ξερεις ακομα αυτο... Καταλαβα που ζεις... Στο κοσμο σου!

στην ελλάδα όλα αυτά;Εικόνα όποια κυβέρνηση έιναι "πάνω" θα βγάζει συνέχεια προκηρύξεις. Όλοι έχουνε στόχο να κάνουνε τον στρατό επαγγελματικό.
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από mila82 »

βαγγελης έγραψε:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ! Αλλα κριμα γιατι θα παρει και σενα η μπαλα!

ουτε εγω ειμαι...
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Αφηστε τα κομματα βρε παιδια δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Ολοι μαζι ενωμενοι να περιμενουμε τα αποτελεσματα. Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Fepfep και 1 επισκέπτης