Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Επανερχομαι και ισως μια ειδους διαμαρτυρια αν μεχρι τα μισα του μηνα δεν βγουνε να βοηθουσε σε καποιο βαθμο
Γεια σας, παιδια... Παρακολουθω το θεμα κ εχω ξαναγραψει κ εγω ειχα πει μια ημερομηνια που μου ειπε το μέσον μου αλλα τελικα δεν βγηκαν τοτε... Μόνος του μου ειπε πως τα περιμενανε τοτε αλλα δεν βγηκαν ποιος ξέρει γιατι... Τον ρωτησα να μου πει τουλαχιστον αν ειμαι μεσα να ξερω και να μην περιμενω αδικα και μου ειπε πως δεν υπάρχει τιπότα επίσημο και ότι αν μάθει θα μου πει, βεβαια πριν κανενα μήνα μιλησα και με εναν στρατιωτικο ο οποίος μου ειπε εισαι μεσα αλλα μπορεί αυριο να εισαι εξω οπότε λεει μην το δένεις σχοινι κορδόνι καταλαβαίνετε τώρα... Ισως με κοροιδευουν ισως και οχι... Ακούω ατομα που γνωριζουν οτι ειναι μεσα και μαλλον με κοροιδευουν και οι δύο μου είπανε πως θα ειναι κάπως αξιοκρατικα φέτος και το μονο που μπορούν να κάνουν για μενα είναι να με ενημερώσουν πιο νωρις αν πέρασα... Αυτά
Αν δεν βγουνε ως τις 15/1 ας σκεφτουμε κατι ολοι να κινητοποιηθουμε διαφορετικα, με καποια διαμαρτυρια συγκεντρωση κτλ. Δεν παει αλλο, ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ... !
Βρε δεν υπαρχει αξιοκρατια στην ελλαδα. Ειναι δυνατον καποιος γιος του βοουλευτη και να μην το βαλουν; Ειναι δυνατον; Τι θα γυρισει και θα του πει θα μπεις με την αξια σου. Η αν εχει καποιο γνωστο ο αλλος δεν θα βοηθησει; Μην ξεχνατε τα ρουσφετια. Αξιοκρατικα ειναι οι διαγωνισμοι μεσω ασεπ οπως ειδικοι φρουροι, λιμενικο κ. Α.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
καλα ειναι δυνατον ο γιος του βουλευτη να παει για εποπ; Οχι δα.JESUS! έγραψε:Βρε δεν υπαρχει αξιοκρατια στην ελλαδα. Ειναι δυνατον καποιος γιος του βοουλευτη και να μην το βαλουν; Ειναι δυνατον; Τι θα γυρισει και θα του πει θα μπεις με την αξια σου. Η αν εχει καποιο γνωστο ο αλλος δεν θα βοηθησει; Μην ξεχνατε τα ρουσφετια. Αξιοκρατικα ειναι οι διαγωνισμοι μεσω ασεπ οπως ειδικοι φρουροι, λιμενικο κ. Α.
Γιατι να ακυρωθει; Τι δικαιολογεια μπορουν να βρουν;
Δεν χρειαζεται καμμια δικαιολογια. την ακυρωνουν λογω οικονομικων δυσχερειων και δεν τους λεει και κανενας τιποτα...
Μας κοροιδευουν παιδια! κανενα αποτελεσμα δεν προκειται να βγει και θα ακυρωθει ο διαγωνισμοσ...4 ιανουαριου φτασαμε. ολα ειναι ετοιμα νομος, φεκ αλλα αποτελεσματα ακομα... δεν το καταλαβαινετε οτι ακυρωθηκε...
Αν δεν βγουν μεσα στη βδομαδα εγω σαν πετρος με τον φιλο μου τον γιαννη θα παμε εξω απο το υπουργειο αμυνας και δεν ξερω και εγω τι θα γινει! οπιος θελει ακολουθει και μετα να δειτε τι καλα που θα βγουν!
Καλησπερα παιδια. Αν δεν βγουνε μεχρι τη παρασκευη καλο θα ειναι να συνενοηθουμε για την αλλη εβδομαδα να κανουμε καποια κινητοποιηση εξω απο το υπουργειο.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Ρε Ελενη, αν τα παιδια βουλευτων ειναι στοκοι κ δεν παιρνουν απο γραμματα, θα τους χαλασει να τους βαλουν στο δημοσιο εστω κ σαν εποπ; Δηλαδη οσοι ειναι παιδια βουλευτων σωνει κ καλα ειναι βουτυροπαιδια κ αριστοι μαθητες; Μια χαρα θα τους καθοταν το εποπιλικι αν δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης