Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Κανονικά ναι αλλά σήμερα αν δεν κάνω λαθος ειπαν στις ειδησεις οτι θα ειναι 1700.
τωρα τι ψαχνεις να βρεις; Στο τελος κανεναν δεν θα παρουν με αυτους υποτιθεμενους πολιτικους που εχουμε μπλεξει κοιτανε να βολεψουν τα πρασινα παιδακια οσο μπορουν ακομα κ προφανως γι'αυτο τα κανανε και 1700 ατομα... !
τελος παντων Κυριακη κοντη γιορτη που λενε θα βγουν τα αποτελεσματα κ θα δουμε τι θα γινει... !Εικόνα
Anonymous

Τα αποτελεσματα θα βγουν προχτες
Anonymous

Αφηστε τα μιση και πιαστε το... Διονυση! Εικόνα Εικόνα Περιμενω να παει 7 να δουμε τον γαβρο.
Anonymous

λοοοοολ οταν λενε για 1700 αναφερονται στους πα κ πν εποπ οχι σε αυτους της ξηρας... Απλα ελληνικα ειναι τα εχουν μαθει ολοι σομαλοι αλβανοι ρωσοι αφγανοι μονο εσεις δεν θελετε να μαθετε
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H4nnibal »

Θερμή παράκληση προς τους Admins: Παρακαλώ, φτάνει πια ο περιαυτολογισμός σε αυτο το thread. Αν δεν υπαρχει κατι ουσιαστικό να προβληθεί, παρακαλω ας ΜΗΝ προβάλεται καλύτερα τίποτα απολύτως. Εχω ξοδέψει τοση ωρα εδω και το μονο που πληροφορούμαι ειναι πλεονασμός και ανούσιες πληροφορίες. Τα threads του χαβαλε και της περιαυτολογίας πιστεύω πως είναι αλλού. Ευχαριστώ που με ακουσατε.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Βρε καλως τον χανιμπαλ... Που εισαι εσυ χαμενος; Εχεις καιρο να ποσταρεις...
Dum spiro spero
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H4nnibal »

Μα δεν χάθηκα. Συνήθως οταν χάνεται κατι το ψάχνεις.Εικόνα Λοιπόν, οπως ειπα και στο προηγουμενο σχόλιό μου... Υ. Γ. Το hannibal Ελληνιστί, ειναι Αννίβας και όχι Χάνιμπαλ, ειναι όνομα. [xx (]
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

H4nnibal έγραψε:Μα δεν χάθηκα. Συνήθως οταν χάνεται κατι το ψάχνεις.Εικόνα Λοιπόν, οπως ειπα και στο προηγουμενο σχόλιό μου... Υ. Γ. Το hannibal Ελληνιστί, ειναι Αννίβας και όχι Χάνιμπαλ, ειναι όνομα.[xx (]
χαχαχαΕικόναΕικόνα Ναι για το νικ σου το ξερω, το ειχες αναφερει στην ενοτητα των ειδικων δυναμεων αλλα εγω θελω να σε αποκαλω χανιμπαλΕικόνα

Dum spiro spero
Anonymous

Αντε ρεεεεεεεεεεεεεε! Βγαλτε επιτελους τα αποτελεσματα.
Anonymous

Παιδια ειπαρχει κανενα νεο για το ψυφιζμα της συνεντευξης;
Εγω ακουσα 15 δεκεμβιου τα αποτελεσματα. Το ακουσε κανεις αλλος;
Anonymous

Ναι και εμενα μου αρεσει... Υπαρχει ποικιλια βρε παιδι μ!
Anonymous

Παιδια παρακολουθω πολυ καιρο τις συζητησεις εδω μεσα κ ειλικρινα δε μπορω κ εγω να πω κ πολλα γιατι πλεον οι ανθρωποι παιζουν με το μελλον σας κ την υπομονη σας... Εγω ειμαι ηδη μεσα 7 χρονια απο υπαξιωματικων κ κατι τετοια τα βλεπω καθε μερα. Το μονο που μπορω να πω οσο ηλιθιο κ αν ακοθγεται ειναι υπομονη κ τιποτα αλλο... Ευχομαι για ολους να πανε καλα τα πραγματα.

ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Προσωπικα επειδη εδωσα και αεροπορια και παρακολουθω και εκειν την προκυρηξη γιατι δεχτηκαν τα χαρτια μου αυτο που λενε ειναι οτι τα αποτελεσματα δεν θα βγουν την καθορισμενη ημερομηνια που ειχε προκυρηχθει αλλα μεταγενεστερη λογω της μεταριθμησης με την συνεντευξη. Αρα και εκεινη η προκυρηξη για να προχωρησει χρειαζεται το νομοσχεδιο που θελω να πιστευω οτι και οι δυο (Στρατο ξηρας και Αεροπορια, στατολογι Π. Ν) θα ξεκολλησουν ταυτοχρονα. Οποτε οτι ακουμε για την μια θα ισχυει και για τις υπολοιπες αφου για τον ιδιο λογο εχουν κολλησει ολες...
Anonymous

Παίδες λέτε αν τους πάρουμε και αύριο πρωί πρωί τηλέφωνο να δώσουν καμία ημερομηνία; Δεν πάει άλλο... Ξέρω υπομονή αλλά εξαντλήθηκε και αυτή!
Anonymous

Καλημέρα όσο καλή μπορεί να είναι... Οι μέρες περνάνε και πάντα εις βάρος μας... Το έχουν ξεφτυλίσει το θέμα πόσο υπομονή να κάνουμε; Που να βρούμε τρόπο να βγάλουμ από μέσα μας το νταλκά που έχουμε. Να μας ακούσει όλοι η Ελλάδα να τους κράζουμε μπας και φιλοτιμηθούν... Δυστυχώς καταλαβαίνω ότι η φωνή μας δε θα ακουστεί πουθενά, απλά παίζουν με τις ζωές μας πολύ άνανδρα... Όλοι αυτοί με ένα σκασμό λεφτά και 500 κιλά ο καθένας ο ένας χειρότερη σαβούρα από τον άλλο... Κι εμείς εδώ πολλά λέμε πολλές ημερομηνίες σκέψεις και προσδοκίες αλλά κανένας από εμάς δε ξέρει τίποτα... Απολύτως τπτ. Και καλά εμείς που δε βάλαμε και βίσμα... Όσοι βάλανε δε νιώθουν προδομένοι;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες