Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Το εχω ξαναπει θα το ξαναπω.Κανεις δεν ξερει τα αποτελεσματα ποτε θα βγουν! Τα παντα ολα!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Για να μην παίζουμε με τις λέξεις σας λέω πάλι ότι και η ΚΑΤΑΤΑΞΗ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τέλος του 2009. Το ΠΔ προβλέπει όριο ηλικίας για την ημερομηνία κατάταξης και όχι για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Κάν'τε υπομονή και μην αγχώνεστε. Θα ανακοινωθούν Πολύ σύντομα. Ευχαριστώ.georgia z έγραψε:Συμφωνω απολυτα με τον καλλιτεχνη, εχει απολυτο δικιο διοτι κ εγω ανηκω στην κατηγορια του οριου ηλικιας (ειμαι το 1982 γεννηθεις). Κ επισης αυτο που μου ειπαν ειναι οτι τα αποτελεσματα θα βγουνε τελος του μηνα με αρχες Δεκεμβριου. Η καταταξη ας αργησει... ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Αν διαβασεις το νομοσχεδιο το λεει κανονικα και πηρα πριν απο λιγο τηλ. Στην ενημερωση κοινου και μου ειπαν απο μεσα δεκεμβρη και μετα. Γιαυτο υπολογιζω αφου σημερα τελειωσε η διαβουλευση σε δυο βδομαδες (λογικα) θα Ψηφιστει απο τη Βουλη. Μετα χρειαζεται καποιο χρονικο διαστημα Για να δημοσιευτει στην εφημεριδα της κυβερνησεως ωστε να ξεκινησει η ισχυς του νομου (αρθρο 12) και μετα θα βγουν τα αποτελεσματα. Εγω το κοβω γεναρη 2010
1) Εχω πει απο την αρχη οτι μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα θα εχουμε περασει επισης το 200 αρι.
2) Περιμενα (προσωπικη γνωμη) οτι θα καθυστερησει να βγαλει τα αποτελεσματα του εχω δωσει κανα μηνα πισω δηλαδη αποτελεσματα τελη νοεμβριου με αρχες δεκεμβρη (μεχρι και 7).
3) Περιμενω και αλλες φασαριες μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα σε αυτο το φορουμ που θα εχει αποτελεσμα να κλειδωσει για δευτερη φορα.
Ειδωμεν
2) Περιμενα (προσωπικη γνωμη) οτι θα καθυστερησει να βγαλει τα αποτελεσματα του εχω δωσει κανα μηνα πισω δηλαδη αποτελεσματα τελη νοεμβριου με αρχες δεκεμβρη (μεχρι και 7).
3) Περιμενω και αλλες φασαριες μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα σε αυτο το φορουμ που θα εχει αποτελεσμα να κλειδωσει για δευτερη φορα.
Ειδωμεν

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Η υπερσύνδεση που παραθέτω είναι επίσημη δημοσίευση του ΓΕΣ όπου αναφέρει ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα υπάρξουν περικοπές σε προσλήψεις. http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20091119/42.jpg
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Φελιχ θα διαφωνησω για δευτερη φορα μαζι σου. Ο νομος μεχρι να παρει ΦΕκ (ετσι λεγεται αυτο που λες) κανει 10 μερες κανονικα. Το προβλημα ειναι να ψηφιστει αμα ψηφιστει τοτε αναλογα την ιδιαιτεροτητα που εχει μπορει να παρει και σε 3 μερες. Μην ξεχνας ειμαστε ειδικη περιπτωση και δεν χωρει αλλη καθυστερηση. Οποτε γρηγορα θα τακτοποιηθει το θεμα μας. Μην ξεχνατε οτι πριν 10 μερες ουδεις ανεφερε σε ολοκληρα τα ΜΜΕ οτι εχει διενεργηθει ενας διαγωνισμος ΕΠΟΠ και περιμενει. Τωρα ομως δειλα δειλα αρχισαν να μας αναφερουν και μας. Οποτε συντομα (τις επομενες 2 εβδομαδες) ετσι πιστευω θα ασχοληθουν με το θεμα μας.
Φιλε Εleos δεν αντιλεγω απλα λεω οτι ειναι χρονοβορες διαδικασιες. Το μονο που εχει γινει απο ολα αυτα ειναι η παρουσιαση του νομοσχεδιου και η δημοσια διαβουλευση. Τωρα, με τα λεγομενα του υπουργου, θα ξαναεξεταστει το νομοσχεδιο για τυχον διορθωσεις-συμπληρωσεις και μετα θα κατατεθει προ ψηφιση. Μονο με αυτο το κομματι πιστευω να φτασουμε 15 δεκεμβρη περιπου...
Φιλε μου απο την αρχη ηταν γνωστο οτι το προσχεδιο που ειχε ψηφιστει στην βουλη θα δινοταν στην δημοσιοτητα μια εβδομαδα περιπου (ειχα πει εμεις να υπολογιζουμε δυο στην χειροτερη) και μετα θα ψηφιζοταν. Να σε ρωτησω ενα πραγμα τωρα; Ακουσες εσυ καμια διαβουλευση. Εγω δεν ακουσα.
Τι συμπεραινει απο ολα αυτα κανεις; Ολα γινονται για τις εντυπωσεις. Το θεμα ηδη εχει καθυστερησει και δεν μπορει να συνεχιστει ετσι.( Μιλαμε αμεσως αμεσως για προεδρικο διαταγμα) Αν δεν σου φτανει αυτο να σου υπενθυμισω οτι οι γειτονοι ακουγονται συχνοτερα Στις ειδησεις. Ανοιξε λοιπον τους οριζοντες και δες μπροστα. Μπορει να θελουν να μας καθυστερηστουν (2 εκ ? τον μηνα βγαζουν οπως ειχα πει) αλλα δεν μπορουν πια. Το θεμα θα εχει ληξει συντομα μεσα στο ετος στανταρ. Μπορει με ολα τα αλλα να παιζεις αλλα με θεματα υγειας, παιδειας και ασφαλειας δεν παιζεις. Οπως ακουσες σημερα οι προσληψεις που αφορουν αυτους τους τομεις συνεχιζονται κανονικα.
Φιλικα
Τι συμπεραινει απο ολα αυτα κανεις; Ολα γινονται για τις εντυπωσεις. Το θεμα ηδη εχει καθυστερησει και δεν μπορει να συνεχιστει ετσι.( Μιλαμε αμεσως αμεσως για προεδρικο διαταγμα) Αν δεν σου φτανει αυτο να σου υπενθυμισω οτι οι γειτονοι ακουγονται συχνοτερα Στις ειδησεις. Ανοιξε λοιπον τους οριζοντες και δες μπροστα. Μπορει να θελουν να μας καθυστερηστουν (2 εκ ? τον μηνα βγαζουν οπως ειχα πει) αλλα δεν μπορουν πια. Το θεμα θα εχει ληξει συντομα μεσα στο ετος στανταρ. Μπορει με ολα τα αλλα να παιζεις αλλα με θεματα υγειας, παιδειας και ασφαλειας δεν παιζεις. Οπως ακουσες σημερα οι προσληψεις που αφορουν αυτους τους τομεις συνεχιζονται κανονικα.
Φιλικα
Η διαβούλευση έγινε Μέσω ιντερνετ. Άνοιξε την ιστοσελίδα του υπουργείου εσωτερικών και θα δείς. Κρίμα που δεν πρόλαβες κ εσύ να στείλεις μύνημα. Είμαι σίγουρη ότι θα λάβουν πολυυυυ σοβαρά τα σχόλια του κόσμου...
Φιλε μου η διαβουλευση ηταν μεσω διαδικτυου.(Στη σελιδα του υπουργειο εσωτερικωναριστερα εχει ακομα το λινκ) και μπορεις να δεις ολο το νομοσχεδιο. Και στο αρθρο 12 λεει οτι θα ισχυσει οταν παρει ΦΕΚ. Ειναι βεβαιο οτι συνεχιζονται οι προσληψεις αλλα με ρυθμους αναπηρης χελωνας. Αυτο ειναι ολο το θεμα. Ειναι η πιο χρονοβορα προκηρυξη εποπ μακραν μεχρι τωρα!
Παιδια μολις τωρα το ειδα. Οχι βεβαια οτι θα με επαιρναν και σοβαρα. Χαχαχαχα. Συμφωνω οτι ο τελευταιος διαγωνισμος ειναι θριλερ ελπιζω να εχει και αισιο τελος για εμας. Σε λιγο θα κανουμε και γκρουπ στο φεησμπουκ με τιτλο : Ειμαι και εγω το '82 και ανησυχω αν η καταταξη γινει του χρονου και δεν με συμπεριλαβουν για αυτο τον λογο. Τι να πω; Ελεος πια...
Κοιταξτε συμφωνα με τα λεγομενα της κυβερνησης το νομοσχεδιο πρεπει να ψηφιστει στη βουλη μεχρι 4 Δεκεμβριου. Μετα συμφωνα με το Συνταγμα πρεπει να παρει ΦΕΚ εντος 1 μηνα, το πολυ, απο την ψηφιση του, Δηλαδη αν ολα πανε καλα... Χλωμο... Τα αποτελεσματα θα βγουν μεσα-τελη δεκεμβρη και η καταταξη απο Γεναρη. Αλλα δεν επιβαρυνει τους γεννηθεντες του 82 γιατι απο την στιγμη που στην καταθεση των δικαιολογητικων ηταν οκ μετα ηταν θεμα της εκαστοτε κυβερνησεως... Αλλα με αυτους ολα να τα περιμενεις
Απο τη μια καλα τα λεμε για τα ορια ηλικιας για που λετε εχουν μια λογικη, αλλα περυσι η καταταξη εγινε στις 26 Ιανουαριου και η προκυρηξη βγηκε τον αυγουστο. Αρα δε υπαρχει λογος για κωλημα Ηλικιας.
Ρε παιδιά να πώ κάτι τώρα; Καλά τα λέμε αλλά ποιον έχουν πείσει ότι όλα γίνονται για χάρη αξιοκρατίας και κουραφέξαλα... Εδώ βουλιάζει η Ελλάδα κι αυτοί είχαν νταλκά με τη συνέντευξη; Και ποιος μπορεί να μας διασφαλίσει ότι στην τελική επιλογή που γίνεται πλέον στο πεντάγωνο ποιοι είναι στις επιτροπές και ποιους ευνοούν... Και κάτι με απόλυτη ειληκρίνια... Τυγχάνει να ξέρω κάποιον υπαξιωματικό ο οποίος είναι ένας από αυτού που περνούν τα ονόματα των επιτυχόντων στους υπολογιστές πολλά φυσικά δε μου είπε, αλλά είπες μως τα μπιλετάκια πήγεναν κι ερχόντουσαν... Και πολλά άλλα... Για εμένα προσωπικά το μόνο που μπόρεσε να μου πεί είναι πως από μόρια είμαι φουλ γιατί είχα καταθέσει χαρτί από ΑΕΙ,2 γλώσσες, Η/Υ, υπηρέτησα ως ΔΕΑ στα ΤΘ, προυπηρεσία από σύμβαση 3 ετών... Και χωρίς βίσμα... Τα άφησα όλα στο Θεό... Ότι γίνεται ας γίνει για καλό... Τι να πώ... Η υπομονή τελέιώνει πάντως...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες