Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Rafale »

tati έγραψε:
perimenw! έγραψε:
tati έγραψε:
βαγγελης έγραψε:Παιδια εγω πιστευω οτι δεν θα καταταγουμε οσοι περασουμε πριν το νεο ετος. Δεν ξερω αν ισχυει οτι αν μπουμε δεκεμβριο θα πρεπει να παρουμε και δωρο χριστουγεννων. Δεν πιστευω να θελουν να παρουν 2000 ατομα και να τους πληρωσουν διπλους μισθους. Το πιο πιθανο ειναι να μας παρουν περιπου κατα τις 16 ιανουαριου και ετσι θα γλιτωσουν πολλααααααα λεφτα!
εννοειται οτι δε παιρνουμε δωρο χριστουγεννων

για να παρεις δωρο πρεπει να εχεις προσληφθει απο ενα χρονικο διαστημα κ πανω...

πριν τις γιορτες θα μας παρουν σιγουρα. Το ποτε δε ξερουμε.

\

εχεις δικιο γτ βασει νομου πρεπει να εχεις τουλαχιστον 2 μηνες για να παρεις ολοκληρο δωρο χρηστουγεννων ειτε πασχα!
αν κ ξεφευγουμε απο το θεμα... Για να παρεις ολοκληρα τα δωρα πρεπει να εχεις κλεισει 8μηνο αλλιως παιρνεις αναλογια...

αλλα μη ξεφυγουμε αλλο κ μας κλειδωσει...

το θεμα ειναι τα αποτελεσματα

το θεμα ειναι αποτελεσματα στρατου ξεφυγατε
perimenw!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από perimenw!!! »

tati έγραψε:
perimenw! έγραψε:
tati έγραψε:
βαγγελης έγραψε:Παιδια εγω πιστευω οτι δεν θα καταταγουμε οσοι περασουμε πριν το νεο ετος. Δεν ξερω αν ισχυει οτι αν μπουμε δεκεμβριο θα πρεπει να παρουμε και δωρο χριστουγεννων. Δεν πιστευω να θελουν να παρουν 2000 ατομα και να τους πληρωσουν διπλους μισθους. Το πιο πιθανο ειναι να μας παρουν περιπου κατα τις 16 ιανουαριου και ετσι θα γλιτωσουν πολλααααααα λεφτα!
εννοειται οτι δε παιρνουμε δωρο χριστουγεννων

για να παρεις δωρο πρεπει να εχεις προσληφθει απο ενα χρονικο διαστημα κ πανω...

πριν τις γιορτες θα μας παρουν σιγουρα. Το ποτε δε ξερουμε.

\

εχεις δικιο γτ βασει νομου πρεπει να εχεις τουλαχιστον 2 μηνες για να παρεις ολοκληρο δωρο χρηστουγεννων ειτε πασχα!
αν κ ξεφευγουμε απο το θεμα... Για να παρεις ολοκληρα τα δωρα πρεπει να εχεις κλεισει 8μηνο αλλιως παιρνεις αναλογια...

αλλα μη ξεφυγουμε αλλο κ μας κλειδωσει...

το θεμα ειναι τα αποτελεσματα

οντως ξεφυγαμε πολυ απο το θεμα!
βαγγελης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από βαγγελης »

Ενταξη. Αυτο και τελος. Και κατα αναλογια να παρουμε παλι θα παρουμε 2000 ατομα καποιο δωρακι
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Περιμενω! έγραψε:Μα δε θα στειλουμε με τα αληθηνα μας μαιλ! Αλλα και παλι δε θα καταφερουμε κατι θα μας γραψουν κανονικοτατα!
Αυτο ηθελα να γραψω κ εγω! Τατι μου οταν ειπα γι αμαιλ εννοουσα εικονικα μαιλ, ψευτικα χωρις τα πραγματικα μας στοιχεια! Κ ειναι πολυ καλα προταση για τα μμε, να στειλουμε εκει μπας κ εισακουστουμε

Dum spiro spero
βαγγελης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από βαγγελης »

Αυτο που συζητησαμε δεν ηταν ασχετο απο το θεμα μας. Αυτος ο λογος μπορει να ειναι και η αιτια που δεν τα ανακοινωνουν. Αλλα και παλι υποθεσεις κανω τις σκεψεις μου λεω. Μπορει και να μην ισχυουν αυτα που ειπα
margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από margarita11788 »

Ας κανουμε κατι... Δεν παει αλλο. Ολο λεμε λεμε λεμε... Υποθετουμε και τα λοιπα. Ολοι εχουμε βυσματα. Μη λεμε βλακιες. Ας παρει καποιος καποιον δικο του να μαθει. Ο δικος μου δεν σηκωνει καν το τηλ. Ελεος. Καντε κατι...

tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Καλυτερα τα μμε κατα πολυ! οχι οτι θα δωσουν ιδιαιτερη σημασια στον αυτια αλλα ισως ανακοινωσουν κατι εστω κ το περιμενετε μεχρι νεοτερας...

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Συμφωνο με τον τατι. Ετσι ειναι τα πραγματα. Λογιστης ειμαι και τα ξερω. Αν με ρωτησετε αν δηλωσα οικονομικο θα σας πω οχι. Εκει μονο μπαρμπα αμα εχεις τον Βενιζελο περνας. Χαιρομαι που η κουβεντα αρχισε να γινεται εποικοδομητικη και οχι να βριζουμε ο ενας τον αλλον. Αλλωστε εμεις δεν φταιμε πουθενα (οτι ζητησανε κοψαμε τον πωπο μας και το καναμε) εκεινοι δεν ειναι ενταξει. Επρεπε να ενημερωσουν τον κοσμο για τι θα κανουν και οχι ξεφραγο αμπελι. Διαβαζω μερικους οτι λενε νεο ετος κλπ να σας πω παιδια.
Καποια στιγμη τα ειδα κωλυομενα μολις βγηκε ο βενιζελος και ειπε παγωνουν κλπ ( Τοτε ειπα ακυρωνουν τον διαγωνισμο και το κανουν διακριτικα) αλλα αμεσως την επομενη μερα λιγο οτι καταλαβε την κοτσανα που ειπε λιγο οτι εγινε χαμος το φοβηθηκε. Πιστευω οτι ηταν να μας ακυρωσουν. Ειναι τιμη τους που μς συνεχιζουν. Ειικρινα δεν ξερω αμα ηταν αλλιως τα πραγματα η ΝΔ τι θαεκανε για πρωτη φορα. Εχουν προβληματιστει οι ανθρωποι και για αυτο πιστευω οτι καθυστερουν. Ποιος δεν θελει να βαλει τον ψηφοφορο του; Δειξτε μου εναν και εγω θα σας πω τι μελλον θα εχει. Μην κοροδευομαστε! Ομως δεν θελουν να βαλουν γαλαζια παιδια και για αυτο γινεται αυτο.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

margarita11788 έγραψε: Ας κανουμε κατι... Δεν παει αλλο. Ολο λεμε λεμε λεμε... Υποθετουμε και τα λοιπα. Ολοι εχουμε βυσματα. Μη λεμε βλακιες. Ας παρει καποιος καποιον δικο του να μαθει. Ο δικος μου δεν σηκωνει καν το τηλ. Ελεος. Καντε κατι...

εγω παντως θα στειλω με το που θα αρχισει η εκπομπη.

τωρα αν θα στειλουν κ οι υπολοιποι για καλο θα ειναι

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

eLEOS έγραψε:Συμφωνο με τον τατι. Ετσι ειναι τα πραγματα. Λογιστης ειμαι και τα ξερω. Αν με ρωτησετε αν δηλωσα οικονομικο θα σας πω οχι. Εκει μονο μπαρμπα αμα εχεις τον Βενιζελο περνας. Χαιρομαι που η κουβεντα αρχισε να γινεται εποικοδομητικη και οχι να βριζουμε ο ενας τον αλλον. Αλλωστε εμεις δεν φταιμε πουθενα (οτι ζητησανε κοψαμε τον πωπο μας και το καναμε) εκεινοι δεν ειναι ενταξει. Επρεπε να ενημερωσουν τον κοσμο για τι θα κανουν και οχι ξεφραγο αμπελι. Διαβαζω μερικους οτι λενε νεο ετος κλπ να σας πω παιδια.
Καποια στιγμη τα ειδα κωλυομενα μολις βγηκε ο βενιζελος και ειπε παγωνουν κλπ (Τοτε ειπα ακυρωνουν τον διαγωνισμο και το κανουν διακριτικα) αλλα αμεσως την επομενη μερα λιγο οτι καταλαβε την κοτσανα που ειπε λιγο οτι εγινε χαμος το φοβηθηκε. Πιστευω οτι ηταν να μας ακυρωσουν. Ειναι τιμη τους που μς συνεχιζουν. Ειικρινα δεν ξερω αμα ηταν αλλιως τα πραγματα η ΝΔ τι θαεκανε για πρωτη φορα. Εχουν προβληματιστει οι ανθρωποι και για αυτο πιστευω οτι καθυστερουν. Ποιος δεν θελει να βαλει τον ψηφοφορο του; Δειξτε μου εναν και εγω θα σας πω τι μελλον θα εχει. Μην κοροδευομαστε! Ομως δεν θελουν να βαλουν γαλαζια παιδια και για αυτο γινεται αυτο.

εχεις απολυτο δικαιο! Και ειπε κατι για το 4,7 %. Οτι θα αλλαξει μονο αυτο. Και μεις που ξερουμε οτι δε θα μπει και καποιος η καποιο δικοι τους που κοπηκαν σε διαδικασιες
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

eLEOS έγραψε:Συμφωνο με τον τατι. Ετσι ειναι τα πραγματα. Λογιστης ειμαι και τα ξερω. Αν με ρωτησετε αν δηλωσα οικονομικο θα σας πω οχι. Εκει μονο μπαρμπα αμα εχεις τον Βενιζελο περνας. Χαιρομαι που η κουβεντα αρχισε να γινεται εποικοδομητικη και οχι να βριζουμε ο ενας τον αλλον. Αλλωστε εμεις δεν φταιμε πουθενα (οτι ζητησανε κοψαμε τον πωπο μας και το καναμε) εκεινοι δεν ειναι ενταξει. Επρεπε να ενημερωσουν τον κοσμο για τι θα κανουν και οχι ξεφραγο αμπελι. Διαβαζω μερικους οτι λενε νεο ετος κλπ να σας πω παιδια.
Καποια στιγμη τα ειδα κωλυομενα μολις βγηκε ο βενιζελος και ειπε παγωνουν κλπ (Τοτε ειπα ακυρωνουν τον διαγωνισμο και το κανουν διακριτικα) αλλα αμεσως την επομενη μερα λιγο οτι καταλαβε την κοτσανα που ειπε λιγο οτι εγινε χαμος το φοβηθηκε. Πιστευω οτι ηταν να μας ακυρωσουν. Ειναι τιμη τους που μς συνεχιζουν. Ειικρινα δεν ξερω αμα ηταν αλλιως τα πραγματα η ΝΔ τι θαεκανε για πρωτη φορα. Εχουν προβληματιστει οι ανθρωποι και για αυτο πιστευω οτι καθυστερουν. Ποιος δεν θελει να βαλει τον ψηφοφορο του; Δειξτε μου εναν και εγω θα σας πω τι μελλον θα εχει. Μην κοροδευομαστε! Ομως δεν θελουν να βαλουν γαλαζια παιδια και για αυτο γινεται αυτο.
την παρακαλω πολυ!

κ εγω λογιστρια ειμαι γι'αυτο τα ξερω

εσυ εχεις κανενα γνωστο να μας πεις ποτε σε πληροφορησε οτι θα βγουν;

DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Μια λεξη εχω να πω... ντροπη τους. οταν μια προκηρυξη εχει πανω ημερομηνιες πρεπει να τρεχουν ν προλαβαινουν να τα ετοιμασουν για τοτε. κ οχι να μας δουλευουν τωρα με ***** του χοντροβενιζελου. εμεις γτ τρεχαμε τα πρωινα να προλαβουμε κ να ειμαστε στην ωρα μας οταν μας λεγανε για της διαδικασιες. ρε ουστ ολοι τουσ... δεν επρεπε να την πηραξουν τη προκηρυξη του στρατου ξηρας.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Δε γινεται να κοπηκαν κ να μπουν τωρα... οσοι κοπηκαν, κοπηκαν.

απο αυτους που εχουν μεινει λογικα θα κοιταξουν ποιοι ειναι δικοι τους για να τους χωσουν

DjPanahs
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Μια λεξη εχω να πω... Ντροπη τους. Οταν μια προκηρυξη εχει πανω ημερομηνιες πρεπει να τρεχουν ν προλαβαινουν να τα ετοιμασουν για τοτε. Κ οχι να μας δουλευουν τωρα με ***** του χοντροβενιζελου. Εμεις γτ τρεχαμε τα πρωινα να προλαβουμε κ να ειμαστε στην ωρα μας οταν μας λεγανε για της διαδικασιες. Ρε ουστ ολοι τουσ... Δεν επρεπε να την πηραξουν τη προκηρυξη του στρατου ξηρας. Κ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ Γ. Ε. Σ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΠΕΙΕΖΑΝΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΡΕΕΕ
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

tati έγραψε:Δε γινεται να κοπηκαν κ να μπουν τωρα... οσοι κοπηκαν, κοπηκαν.

απο αυτους που εχουν μεινει λογικα θα κοιταξουν ποιοι ειναι δικοι τους για να τους χωσουν

μακαρι να ειναι ετσι, γιατι εχουν παρατηρηθει πολλα παραξενα φαινομενα με τα τελικα αποτελεσματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης