Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 53
σιγα την ανανεοση πουεγινε. πρεπει νακουσραστηκανε πολυ γαι να την κανουν.
Λοιπον παιδια απο εγκυρη κατ εμε πηγη θα ανακοινςθουν μεσημερι μην απελπιζομαστε!
Υπομονη, μονο υπομονη μπορειτε να κανετε. Παρτε κ κανε τηλ να μαθετε νεοτερα, γιατι κ εγω που επαιρνα για στρατολογια ενας ασχετος μου ειπε δεν θα βγουν θα αργησουν μερες κ μια γυναικα μου ειπε σε καμια ωρα κ οντως βγηκαν. Παρτε να μιληστε μεταξυ σας να δειτε τι γινετε. Πιστευω παλι απογευμα θα τα βγαλουν, δηλ κατα τις 4. ΥΠΟΜΟΝΗ
Υπομονη... Θα μπουμε ολοι! Ολοι οι καλοι χωρανε... Αλλιως θα τους βαλουμε φουρνελο...
Σασα πολυ εγκυρη πηγη ειναι; Η παλι τζαμπα θα περιμενουμε;
Εγω που πηρα τωρα τηλ στο ΓΕΣ μου ειπαν απο την αλλη βδομαδα θα βγουν και να παρω τοτε τηλ παλι... ελεοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
Και στρατολογια μεσημερι δεν τα εβγαλα; Οποτε δεν ειναι του πρωι...
Απο μενα ναι τον εμπιστευομαι τωρα τι αλλο να σας πω. Δε πιστευω αυτα που λενε στα τηλ.
σ'ευχαριστω πολυ γιαμαλ! Ειναι κοινη λογικη βρε παιδια! Αφου ανακοινωσε ο βενιζελος οτι αλλαξε ο πινακας των επιτυχοντων-επιλαχοντων κατα 4,7% σημαινει οτι τα ειχαν δει τα αποτελεσματα και το ανακοινωσε. Ηξερε ποσοι ηταν. Αρα τα αποτελεσματα εχουν βγει! Απλα μενει να ανακοινωθουν! η συνεντευξη παει! Καταργηθηκε!ουφφφφφφφφφ πιαααααααααα! Βγαλτε τα επιτελουςςςςςςςςςςς... !yamal έγραψε:Σωστη η ρουλα24!
Χαααχχχχχαααααχαχαχαχαχαχαχχα, αντε καλο περιμενε σε ολουσ
Ρε παιδια μενει μοναχα η ανακοινωση τουσ! Τα ονοματα τα εχουν ηδη βγαλει...
Τα πρασινα ονοματα ναι τα εχουν ηδη βγαλει... Χαχαχαχαχαχα! Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης