παιδια δεν νομιζω να βγουν τοσο νωρις τα αποτελεσματα παντωςDiMiTrA P έγραψε:να στειλουμε ολοι μαζι μεχρι να τον ζαλισουμε... Εξαλλου ακομα ειναι πολυ νωρις για να μας απαντησει... Φανταζομαι γυρω στις 9-9:30 θα μπορει να πει μεχρι να μαθει και αυτοσ... Ολα αυτα παντα με το δικο μου μυαλο. Απο το αγχος μπορει να λεω και χαζομαρεσ...alpha έγραψε:κοπελια εστιλα εγω στον αφτια και με εγραψε εκει που δεν πιανει η μελανι... Πφφ... Πραγματικα. Εχω @!#$#@!@$@@ γμτ!
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
DiMiTrA P έγραψε:ΡΕ ΓΚΑΡΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ;Gary έγραψε:Περασα μια νυχτα με 40 πυρετο επειδη εκανα τη μαλακια να βγω λουσμενος προχτες στο κρυο, το κεφαλι μου αυτη τη στιγμη ποναει θαρεις και εχει κατσει πανω του ολοκληρος βραχος, μα την παναγια λεω αν δε βγαλουνε τα αποτελεσματα η εστω κατι σημερα θα τους περνω να τους κατεβαζω ξεσταυρια μεχρι να κοψουν τα καλωδια απο τα τηλεφωνα τουσ![]()
μωρε ας βγουνε και να μην εχω περασει θα κανω γλεντι που το πηρανε τελικα αποφαση να τα βγαλουνε
-
- Λοχαγός
Δευτε Τελευταιον Ασπασμον

Παρτε και εσεις στο ΓΕΣ και πειτε τι θα σας πουν!
-
- Συνταγματάρχης
και στο γες οτι να'ναι. Μηπως δεν πρεπει να ανακοινωσουν κ ετσι λενε σ'ολους αλλα;Alpha έγραψε: Παρτε και εσεις στο ΓΕΣ και πειτε τι θα σας πουν!
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Παιδια περσυ ανακοινωθηκαν μεσημερι... κλεινουν τα γραφγεια για και μετα για να μη τους πριζουν με τηλεφωνα αν δε βγουν μεχρι 4... τι να πω... θα κατεβω αθηναααααααααααααααααααααααα
Ρε συ Αννα πηρα τηλ πρην 15 λεπτα και μου ειπε με ενα υφακι η τυπισα " καλα δεν ξερεις οτι εχουν αναβλιθει; Το ειπαν και τα ΜΜΕ"
Gary έγραψε:DiMiTrA P έγραψε:να στειλουμε ολοι μαζι μεχρι να τον ζαλισουμε... Εξαλλου ακομα ειναι πολυ νωρις για να μας απαντησει... Φανταζομαι γυρω στις 9-9:30 θα μπορει να πει μεχρι να μαθει και αυτοσ... Ολα αυτα παντα με το δικο μου μυαλο. Απο το αγχος μπορει να λεω και χαζομαρεσ...alpha έγραψε:κοπελια εστιλα εγω στον αφτια και με εγραψε εκει που δεν πιανει η μελανι... Πφφ... Πραγματικα. Εχω @!#$#@!@$@@ γμτ!
πως του στελνουμε μαιλ; ΣΤΟ KALIMERA@ALTER.GR ...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 53
alpha έγραψε:ρε συ αννα πηρα τηλ πρην 15 λεπτα και μου ειπε με ενα υφακι η τυπισα " καλα δεν ξερεις οτι εχουν αναβλιθει; το ειπαν και τα μμε"
δεν νομιζω να ισχυει αυτο που σου ειπε. αλλα ντι αλλων μας λενε γιατι τους εχουμε πρηξει.
ΣΤΙΣ 12 ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ SITE ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ... ΧΑΧΑanna.nikos έγραψε:παιδια δεν νομιζω να βγουν τοσο νωρις τα αποτελεσματα παντωςDiMiTrA P έγραψε:να στειλουμε ολοι μαζι μεχρι να τον ζαλισουμε... Εξαλλου ακομα ειναι πολυ νωρις για να μας απαντησει... Φανταζομαι γυρω στις 9-9:30 θα μπορει να πει μεχρι να μαθει και αυτοσ... Ολα αυτα παντα με το δικο μου μυαλο. Απο το αγχος μπορει να λεω και χαζομαρεσ...alpha έγραψε:κοπελια εστιλα εγω στον αφτια και με εγραψε εκει που δεν πιανει η μελανι... Πφφ... Πραγματικα. Εχω @!#$#@!@$@@ γμτ!

-
- Λοχαγός
Καλη ιδεα, ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Πηρα τηλ κ μου ειπαν οτι θα καθυστερησουν να βγουν.
δεν εχουν καποια ενημερωση για το ποτε.
μας κοροιδευαν τοσες μερες!
-
- Συνταγματάρχης
θα καθυστερησουν σε ωρες ή μερες;ttsevekidou έγραψε: Πηρα τηλ κ μου ειπαν οτι θα καθυστερησουν να βγουν.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΓΡΑΜΜΗttsevekidou έγραψε: Πηρα τηλ κ μου ειπαν οτι θα καθυστερησουν να βγουν.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες