Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
DNA. Από εκεί και πέρα, η άσχημη παιδική ηλικία και όλα αυτά, βγάζουν στην επιφάνεια το πρόβλημα που χρειαζόταν αυτό το "έρισμα" ώστε να αποκαλυφθεί.Simple
Γιναιτε να παει αδερφη στης ειδεικες δυναμεις; Μην μου πειτε ναι γιατι τοτες οταν κανουνε εκπαιδευσει θα κοιτανε μην τους χαλασει το νυχει, η το καλτσον ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
ομοφυλόφιλοι δεν είναι μονο οι θηλυπρεπείς στον εικοστό πρώτο αιώνα ζεις δεν το ξέρεις αυτό;ΘΡΥΛΟΣ έγραψε: Γιναιτε να παει αδερφη στης ειδεικες δυναμεις; Μην μου πειτε ναι γιατι τοτες οταν κανουνε εκπαιδευσει θα κοιτανε μην τους χαλασει το νυχει, η το καλτσον ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Θα συμφωνησω με ρατατουλη πχ ο σεργιανοπουλος φαινοτανε ; Αρα δεν ειναι παντα αυτοι που ειναι θηλυπρεπειςΘΡΥΛΟΣ έγραψε: Η αδερφη δεν παβει να ειναι αδερφη, τι στον εικοστο αιωνα τι τωρα. Που... Ο τρωγανε τοτες που... Ο και τωρα. Μην με τραιλαινεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Ένας αξιωματικός σε μια νυχτερινή που είχαμε πιάσει παρόμοια κουβέντα μου είπες την εξής ατάκα "Οι πούστηδες στα λελέ τους τρελαίνονται" κατι θα ξέρει και αυτός

Οξωωωωωωωωω 

Οπως το ειπε Και ο Γεωργιου Εξω ***** και ασχημε ***** την τρελα μου ***** Χαχαχαχα

Ιωαννη σε παρακαλω μην βριζειςioannis91 έγραψε:Οπως το ειπε Και ο Γεωργιου Εξω ***** και ασχημε ***** την τρελα μου ***** Χαχαχαχα
cristi έγραψε:Ιωαννη σε παρακαλω μην βριζειςioannis91 έγραψε:Οπως το ειπε Και ο Γεωργιου Εξω ***** και ασχημε ***** την τρελα μου ***** Χαχαχαχα
καλε Δεν Βριζω λεω Τι Ελεγε Ο αλλος

ioannis91 έγραψε:cristi έγραψε:Ιωαννη σε παρακαλω μην βριζειςioannis91 έγραψε:Οπως το ειπε Και ο Γεωργιου Εξω ***** και ασχημε ***** την τρελα μου ***** Χαχαχαχα
καλε Δεν Βριζω λεω Τι Ελεγε Ο αλλος

Ελα Μωρεεεεεε 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που τους ελκύουν τα άτομα του ίδιου φύλου - ούτε θα ένιωθα άβολα διπλά τους.
Αυτούς όμως που τους ελκύουν και τα 2 φύλα τους θεωρώ άρρωστους.
Η πραγματική ερώτηση όμως για το πως νιώθουμε για τους gay είναι αυτή :
"Πως θα ένιωθες αν ο γιος/κόρη σου έλεγε ότι ήταν gay; "
Εγώ προσωπικά θα ένιωθα μεγάλη θλίψη.
"Πως θα ένιωθες αν ο γιος/κόρη σου έλεγε ότι ήταν gay; "
απλα οταν λενε πως αυτο που κανουν οτι ειναι φυσιολογικο μου την δινει. Δλδ εμεις που παμε με γυναικες δεν ειμαστε φυσιολογικοι. Και ο θεος εφτιαξε τον Αδαμ και την ευα και οχι τον αδαμ και τον μπαμη!Nosotromos έγραψε:Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που τους ελκύουν τα άτομα του ίδιου φύλου - ούτε θα ένιωθα άβολα διπλά τους.
"Πως θα ένιωθες αν ο γιος/κόρη σου έλεγε ότι ήταν gay;"
Ο καθενας βαζει οτι θελει απο πισω του... Δε κατηγορω κανεναν
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Προσωπικα δεν εχω προβλημα με αυτους που ελκονται με ατομα του ιδιου φυλου αρκει να μην γινονται χυδαιοι και το εκδηλωνουν ξεφωνημενα.
Εαν το παιδι μου ειχε τετοιες προτιμησεις δε ξερω πως θα αντιδρουσα. Σιγουρα δε θα ενιωθα περηφανη αλλα απο την αλλη το παιδι σου θες να ειναι ευτυχισμενο με οποιαδηποτε επιλογη του...
Εαν το παιδι μου ειχε τετοιες προτιμησεις δε ξερω πως θα αντιδρουσα. Σιγουρα δε θα ενιωθα περηφανη αλλα απο την αλλη το παιδι σου θες να ειναι ευτυχισμενο με οποιαδηποτε επιλογη του...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης