Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
gate7paranoid
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Μάγκες και εμένα με κάλεσαν σήμερα . Ως επιλαχόν μας καλούν ή για πρόσληψη ; . Είμαι στην 1000+ θέση
-
Επισκέπτης
Αυτό θα φανεί στην πορεία..εδώ δυτικά εμένα τίποτα ακόμα ελπίζω από Δευτέρα γιατί είμαι πολύ πριν τους 1000ιους
-
Lexari
Να ρωτήσω κ γω κάτι ρε παιδιά... Θέλει 380 από α Και β κατηγορία. Από τους 600 δεν τους βρήκε, καλεί μέχρι 1100... Πάει να πει ότι από τους 600 που κάλεσε να πέρασαν 150-200 με το ζόρι... Καλά δεν το σκέφτομαι; Αλλά αφού με τσιπακι που λέει παραπάνω τους κόβει κ για το δευτερόλεπτο, Ε τι να πω
Από τα παιδιά που έδωσαν ήταν κανένας με παραπάνω κιλά; Είμαι 1.75 με 110 κιλά αλλά 75 είναι μυϊκή. Έχω κοιλίτσα που λέμε, έτυχε κάποια αντίστοιχη περίπτωση;
Από τα παιδιά που έδωσαν ήταν κανένας με παραπάνω κιλά; Είμαι 1.75 με 110 κιλά αλλά 75 είναι μυϊκή. Έχω κοιλίτσα που λέμε, έτυχε κάποια αντίστοιχη περίπτωση;
-
Επισκέπτης
ποσο κανεις τα 1000 μετρα φιλε μου!!Lexari έγραψε: Σάβ Σεπ 26, 2026 7:57 pm Να ρωτήσω κ γω κάτι ρε παιδιά... Θέλει 380 από α Και β κατηγορία. Από τους 600 δεν τους βρήκε, καλεί μέχρι 1100... Πάει να πει ότι από τους 600 που κάλεσε να πέρασαν 150-200 με το ζόρι... Καλά δεν το σκέφτομαι; Αλλά αφού με τσιπακι που λέει παραπάνω τους κόβει κ για το δευτερόλεπτο, Ε τι να πω
και βασικα συγνωμη που θα το πω ετσι απλα αλλα εισαι χοντρος εισαι 35+ απο αυτο που πρεπει να εισαι !! για ποια μυικη μαζα μιλας!! Το λυπος που το βαζεις.... !!! Εκτος και αν μας κανεις πλακα .....
-
Lexari
Βρε μάγκα, 75 μυϊκή συν νερό κ κόκκαλα νομίζεις ότι είναι ακραίο λίπος; Οριακά έχω "κοιλιά". Τι το πέρασες ότι κρεμάω; Αν κρίνεις από τον εαυτό σου που λογικά για πάνω από 40 μυϊκή δεν είσαι, ναι το 100+ σου φαίνεται ακραίο.
-
Επισκέπτης
Χοντρούλη τα πράγματα είναι απλά. Τα αθλήματα τα έχεις;
Σου λέμε ότι πλέον υπάρχει τσιπάκι και δεν χαρίζουν δευτερόλεπτο. Γι'αυτό και ήρθε η σειρά σου να κληθείς.
Αν λοιπόν βγάζεις τα όρια είσαι μια χαρά. Σε αντίθετη περίπτωση συνέχισε να τρως πιτόγυρα.
-
Επισκέπτης
Εγώ που ήμουν από την πρώτη φουρνιά που πήρανε στην Τρίπολη και έφυγα στους 2 μήνες μου χρέωσαν 1.000 ευρώ, δηλαδή τους 2+1 μισθούς που μου έδωσαν όσο ήμουν στην "σχολή"
-
Lexari
Το χοντρούλης πολύ εύστοχο φίλε αχαχαχα θα με πνίξεις με το πιτογυρο...
-
Επισκέπτης
Κοιτά λεβέντη μου , εαν τα εχεις ή οχι κρίνεται καθαρά στην ικανότητα σου στο αναερόβιο τρέξιμο. Το βάρος παίζει και ταυτόχρονα δεν παίζει ρόλο.
Και μέσα στους μύες να εισαι , το βάρος ειναι βάρος , το οποίο θα κουβαλάς για τα επόμενα 1000 μετρά. Στο συγκεκριμένο επωφελούνται παρα πολυ οι αδύνατοι καθώς το σωμα τους δεν κουβαλάει πολυ βαρος.
Ομως εχω δει τούμπανα(μυες) , καθως και παλιακρια με κοιλίτσα(μυες + λιπος) , ακομη και χοντρούς( λίπος , πλαδαροί) να περνάνε τα ορια πιο ανετα απο καποιους πιο ''αδυνάτους'' (λεγοντας χοντρους δεν εννοω φυσικα παχύσαρκους).
Οποτε τελικη σημασία εχει εαν εισαι άνετος στο αναερόβιο τρέξιμο και οχι απαραίτητα ποση μυική μαζα εχεις. Οι μυες δεν θα σε βοηθήσουν σε κατι , μονο στο sprint.
κατι που παρατηρησα ειναι οτι παιδια που καπνιζουν κουραστηκαν και ελιωσαν παρα πολυ.
Γενικα εμεις οι ανδρες πιστευω πιο αποτελεσματικοί οταν ερθει η στιγμή να δράσουμε. Πες το πείσμα , πες το Τεστοστερόνη , πες το αποφασιστικότητα , πες το ψυχή.... Οταν ερθει η στιγμη, δωστα ολα , μεχρι τελικής εξάντλησης και θα κερδίσεις.
Και να απαντησω στο ερωτημα σου: ΝΑΙ , υπηρχαν ατομα : τέρατα , αδύνατοι , γυμνασμένοι , πλαδαροι και καπνιστες , οι οποιοι περάσανε ολοι. Μονο γυναίκες κοβοντουσαν.
Καλη επιτυχια στα παιδια που θα δωσουν. Ευχομαι να τα καταφερετε.
-
Επισκέπτης
Κάλεσαν μέχρι 1250 άτομα από α κατηγορία και δε μπορώ να καταλάβω πως έφτασε τόσο κάτω
-
Επισκέπτης
Μπαλωνουν τρυπες.
υπηρχαν παραιτησεις πολλων φρουρων φετος βαλε και 30-40 φυγαν για τραπεζα και αλλους 250 φρουρους που εβγαλε στις εκτακτες μεταθεσεις. Θελει να καλυψει τα κενα του ετους.δε θα μεινει στα 380
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά !
οσοι έχουν περάσει τις ΠΚΕ ποτέ θα μπουν; Και πως είναι το χρονοδιάγραμμα από εδώ κι πέρα ξέρει κάποιος ;
ευχαριστώ πολύ
οσοι έχουν περάσει τις ΠΚΕ ποτέ θα μπουν; Και πως είναι το χρονοδιάγραμμα από εδώ κι πέρα ξέρει κάποιος ;
ευχαριστώ πολύ
-
Tasos133
Φίλε αυτό το λέμε εμείς που μας έδωσαν καρτέλα από τμήμα, δεν το λέει κάπου. Κατηγορία α 601-1250 και β πάει μέχρι το 250 αν θυμάμαι καλά
Καλημέρα. Για τα πκε που ενημερωνόμαστε για πότε είναι και ποιος σε σειρά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 11 επισκέπτες