Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σου είπαν εάν είναι για τους 380 ή θα βγουν και αλλες θέσεις ; 
Vit13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Vit13 »

Είμαι β κατηγορία 220 θέση 
Άβαταρ μέλους
panos1923
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από panos1923 »

Λογικά καλεί επιλαχόντες γιατί δεν φτάνουν τα άτομα για να βγάλει τους 380. Σήμερα έδινα αθλήματα και ο αξιωματικός μας είπε οτι έτσι όπως πάει, θα χρειαστει να καλέσει μέχρι τους 700 κατι για να συμπληρώσει τις θέσεις. Επίσης σήμερα στο γκρουπ μου ηταν 6 κοπελες οπου οι 3 κόπηκαν στο αλμα εις υψος και και οι 2 στο 1000ρι. Ολοι οι άντρες ηταν επιτυχόντες. Δεν ξέρω πως γίνεται σε εμας να περάσαμε ολοι οι άντρες και στα αλλα γκρουπ να περνάνε ελαχιστοι.
Επισκέπτης

Τι 700 κάτι Καλούν αυτούς που έχουν 1000 + μόρια
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 9:23 pm Τι 700 κάτι Καλούν αυτούς που έχουν 1000 + μόρια

Θέση *
Επισκέπτης

Εδώ λένε ότι έχει καλέσει κάποιους που είναι μετά το νούμερο 1000
Επισκέπτης

Μπορεί να υπολογίζουν και παραιτήσεις. Έβγαλε και το λιμενικό προκήρυξη και θα πάνε και εκεί.
Vit13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Vit13 »

Παιδιά λέτε χαζομάρες . Εγώ που είμαι β κατηγορία κοντά στη θέση 200 δεν με έχουν καλέσει.. μην λέτε ψεματα
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 9:33 pm Παιδιά λέτε χαζομάρες . Εγώ που είμαι β κατηγορία κοντά στη θέση 200 δεν με έχουν καλέσει.. μην λέτε ψεματα

Το ότι δεν κάλεσαν εσένα αδερφέ μου δε σημαίνει ότι εμείς λέμε ψέματα (χωρίς παρεξήγηση ούτε να τσακωθώ θέλω) Ένα τηλέφωνο Αύριο στο τμήμα που τα χαρτιά σου και δες τι γίνεται
Επισκέπτης

Ή μπορεί στη β κατηγορία να έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός και να μην χρειάζονται άλλους, προς το παρόν.
Vit13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Vit13 »

Υπάρχει κάποιος να μας πει τι συμβαίνει στη β κατηγορία 
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 9:33 pm Παιδιά λέτε χαζομάρες . Εγώ που είμαι β κατηγορία κοντά στη θέση 200 δεν με έχουν καλέσει.. μην λέτε ψεματα

Προφανώς δεν είσαι για να σε καλέσουν. 
Vit13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Vit13 »

Τι εννοείς δεν είμαι;
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 9:47 pm Τι εννοείς δεν είμαι;

Αδερφέ μήπως είσαι στην β κατηγορία 220 θέση γιατί δεν το καταλάβαμε που το έγραψες ίσα με 30 φορές σήμερα. Βγες λίγο έξω να πιεις κανένα καφέ γιατί δεν σε βλέπω καλά που κάθεσαι όλη μέρα και κοιτάς τι λέει ο κάθε άσχετος. Προσωπικά δεν γώ όταν έδωσα πέρασαν οι 45 από τους 80 που δίναμε. Έστω 40 να περνάνε σε κάθε φάση για 13 μέρες που κρατάει η διαδικασία βγαίνουν τα νούμερα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 1:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 12:25 pm Τη Τρίτη που έδωσα εγώ αθλήματα ήταν από την Α και Β κατηγορία τουλάχιστον 100 υποψήφιοι και στο τέλος είχαν μείνει 40 με 35 άτομα!
Δεν μπορούσαν να τρέξουν ούτε 6 ή 7 λεπτά ήρθαν απροετοίμαστοι δυστυχώς 
Η διαδικασία ήταν πολύ δίκαιοι με το τσιπακι 
Σίγουρα όπως πάει από την Α κατηγορία όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα πάρουν πολλά παιδιά από τους επιλαχόντες 
Αν ξέρει κάποιος πότε θα μας καλέσουν εμας να πάμε Τρίπολη!!
Ας μας πει ή τέλος πάντων στο περίπου 

Ρε παιδιά εννοείται είναι δίκαιο ΑΛΛΑ εμένα πχ με έκοψαν 4:22
Για 2 δευτερόλεπτα. Αυτό δεν είναι αδικία ; Προφανώς όλοι οι υπόλοιποι πίσω μου που το τερμάτισαν 5 και 6 λεπτά εννοείται να κοπούν , αλλά για 2 δευτερόλεπτα; 

Προφανώς και είναι γιατί σε εμάς τον Γενάρη που δώσαμε πολλές γκόμενες που έδιναν μαζί μας το έκαναν 4:40+ και αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι μέσα στο σώμα. Αλλά δυστυχώς τότε δεν υπάρχει τσιπακι. Και το θέμα είναι ότι περνούσαν και άτομα στα 5+ λεπτά. Λογικά γινόταν χαμός με τις ενστάσεις και σου λέει το έχουμε παραχεσει πρέπει να γίνουμε επιτέλους άνθρωποι

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 7 επισκέπτες