Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 15, 2026 7:28 pm Ο Πατρινός με τους πυροσβέστες του Ηρακλείου τι νταραβέρια κάνουν με τα ονόματα τους τραγουδιστές; Ζήνα φέτος, Ρέμο με Βανδή πέρυσι εχει καταλαβει κανένας τι παίζει ακριβώς;

Ναι είναι μια εκδήλωση που γίνεται καθε χρόνο στην Κρήτη και ο Άκης επειδή ειναι καλοί φίλοι με τον Βασίλη απο την Κρήτη τον βοηθάει με τις γνωριμίες του για τα ονόματα.
Επισκέπτης

Καλημέρα έχει ακούσει κάποιος κάτι για το πότε θα γίνει η κάλυψη κενών???
Επισκέπτης

Μπαίνουν 262 επιλαχόντες ΠΕΑ σε καινές θέσεις ! Μόλις μπουν ξέρετε εσείς φταίει ο Ακης. ο χόντρος, ο λιανός ο γιωτάς κλπ που δεν γίνανε μόνιμοι οι εποχικοί με φρέντο, τικ τοκ , ηλέκτρικ σίγαρετ και σεφιλντ στις φωτιές στο φέις!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 8:07 pm Μπαίνουν 262 επιλαχόντες ΠΕΑ σε καινές θέσεις ! Μόλις μπουν ξέρετε εσείς φταίει ο Ακης. ο χόντρος, ο λιανός ο γιωτάς κλπ που δεν γίνανε μόνιμοι οι εποχικοί με φρέντο, τικ τοκ , ηλέκτρικ σίγαρετ και σεφιλντ στις φωτιές στο φέις!

Τι εννοείς φιλε ανέλυσε μας το σκεπτικό σου αν θες να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι
Επισκέπτης

Καλησπερα σε περιπτωση μη αποδοχης της θεσης τωρα με την καλυψη κενων που εβγαλε ποτε θα τραβηξει τους αμεσως επομενους ξερει  κανεις?
Επισκέπτης

Άραγε ξέρει κανείς τι μέλλον θα έχουν αυτοί που είναι άνω τόν 35 και πλέον άνω τόν 30? Θα συνεχίσει να μπαίνει το κάθε καρυδιάς καρυδι με μία αντιπυρική και οι μεγάλοι θα έχουν φτάσει 10 αντιπυρικες? Πείτε ρε αλάνια 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 3:17 pm Άραγε ξέρει κανείς τι μέλλον θα έχουν αυτοί που είναι άνω τόν 35 και πλέον άνω τόν 30? Θα συνεχίσει να μπαίνει το κάθε καρυδιάς καρυδι με μία αντιπυρική και οι μεγάλοι θα έχουν φτάσει 10 αντιπυρικες? Πείτε ρε αλάνια 

Ναι δεν αλλάζει κάτι απλά φύγε από εποχικος το καλύτερο που έχεις να κάνεις δεν έχει νόημα 
Επισκέπτης

Μπράβο ρε ηγέτες! Μπράβο! Κλαίω από συγκίνηση και μόνο που σκέφτομαι τα πόσα έχετε προσφέρει! Μακάρι το 30 να καταφέρετε να το κάνετε 26, γιατί όχι και 22! Μπράβο και πάλι μπράβο! Οκτώ χρόνια εγκλωβισμένοι πάνω από χίλιοι εποχικοί που δεν μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους σε καμιά προκήρυξη κι εσείς πανηγυρίζετε που μπαίνουν στις προκηρύξεις εποχικοί με μισές αντιπυρικές! Μπράβο ηγέτες μας! Μάγκες και καραμπουζουκλήδες μας!
Όλοι να κατεβείτε στις εκλογές! Όχι οι μισοί, όλοι! Τόσα προσόντα να μην πάνε χαμένα! Και έναν γραμματέα που έχετε εκεί πυρηνικό επιστήμονα, και αυτόν να τον καταβάσετε, εντάξει αυτός θα πάει κατευθείαν για υπουργός. Μπράβο και πάλι μπράβο!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 3:39 pm Μπράβο ρε ηγέτες! Μπράβο! Κλαίω από συγκίνηση και μόνο που σκέφτομαι τα πόσα έχετε προσφέρει! Μακάρι το 30 να καταφέρετε να το κάνετε 26, γιατί όχι και 22! Μπράβο και πάλι μπράβο! Οκτώ χρόνια εγκλωβισμένοι πάνω από χίλιοι εποχικοί που δεν μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους σε καμιά προκήρυξη κι εσείς πανηγυρίζετε που μπαίνουν στις προκηρύξεις εποχικοί με μισές αντιπυρικές! Μπράβο ηγέτες μας! Μάγκες και καραμπουζουκλήδες μας!
Όλοι να κατεβείτε στις εκλογές! Όχι οι μισοί, όλοι! Τόσα προσόντα να μην πάνε χαμένα! Και έναν γραμματέα που έχετε εκεί πυρηνικό επιστήμονα, και αυτόν να τον καταβάσετε, εντάξει αυτός θα πάει κατευθείαν για υπουργός. Μπράβο και πάλι μπράβο!

1600 εποχικοι εχουν γινει μόνιμοι. Αυτο.
Επισκέπτης

Οκτώ χρόνια εποχικός και δεν είχα το δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου σε καμιά προκήρυξη. Εγώ και άλλοι χίλιοι. Αυτό.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 4:21 pm Οκτώ χρόνια εποχικός και δεν είχα το δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου σε καμιά προκήρυξη. Εγώ και άλλοι χίλιοι. Αυτό.

Αυτό σημαίνει πως 1600 με επίσης 4-5-6 χρονια προϋπηρεσία δεν εχουν γίνει; Επειδη δεν έγινες εσυ;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 4:38 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 4:21 pm Οκτώ χρόνια εποχικός και δεν είχα το δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου σε καμιά προκήρυξη. Εγώ και άλλοι χίλιοι. Αυτό.

Αυτό σημαίνει πως 1600 με επίσης 4-5-6 χρονια προϋπηρεσία δεν εχουν γίνει; Επειδη δεν έγινες εσυ;

Στην Υπηρεσία μου έχουμε αρκετούς ΠΕΘ. Έχει τύχει να πιάσω κουβέντα με τέσσερις από αυτούς. 
Έχουμε και λέμε. Ο ένας μπήκε πέρυσι πρώτη φορά ως εποχικός. Ο δεύτερος μπήκε πέρυσι τον Αύγουστο ως επιλαχών εποχικός, επίσης για πρώτη φορά. 
Οι άλλοι δύο πολίτες. 
Αυτό.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 7:50 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 4:38 pm

Στην Υπηρεσία μου έχουμε αρκετούς ΠΕΘ. Έχει τύχει να πιάσω κουβέντα με τέσσερις από αυτούς. 
Έχουμε και λέμε. Ο ένας μπήκε πέρυσι πρώτη φορά ως εποχικός. Ο δεύτερος μπήκε πέρυσι τον Αύγουστο ως επιλαχών εποχικός, επίσης για πρώτη φορά. 
Οι άλλοι δύο πολίτες. 
Αυτό.

Καλά σάς κάνουμε να είναι καλά το σωματείο σάς εθελοντής και μπαίνω πεθ για πλάκα.  Εσείς που δουλεύεται χρόνια εποχικοι έξω γιατί το σώμα θέλει νέους τέλος.  Το σωματείο σάς άθελά τους μας έφτιαξε άλλοι θέλουν 17 να γράψουν πανελλήνιες και εμείς πεθ με 2 χρόνια εθελοντισμό καληνύχτα σάς 

Επισκέπτης

Έχει ακούσει κάποιος ποτέ θα εκδοθεί η προκήρυξη?
Flop22

Δημοσίευση από Flop22 »

Για εμοδε και πεθ μόνο Άκης. Τα υπόλοιπα ειναι να χαμε να λέγαμε. Ανεβασε το όριο ηλικίας νύχτα και μπήκαμε τόσοι άνω των 31 και εχει βοηθησεξ και κοσμο με αλλα πράγματα δεν χρειαζεταξ να τα λεμε. Άκης μεχρι να σβήσει ο ήλιος. 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες