Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πόσοι συνολικά έχετε περάσει ήδη ΠΚΕ; Από τους 926 τα 50 άτομα φαντάζομαι είναι αυτά που έχουν ήδη περάσει ΠΚΕ γι' αυτό πιθανότατα είναι 876 οι προσλήψεις. Μάλλον θα περιμένετε να τελειώσουμε κι εμείς και θα μπούμε όλοι μαζί σχολή. Υπομονή αναγκαστικά.

Επισκέπτης

Για εμένα είναι πολύ πιθανό αυτό γιατί νομίζω κάπου στις 50 πρέπει να έχουν μείνει τα άτομα που έχουν περάσει ήδη πκε..
Επισκέπτης

85 άτομα μόνο του Μαΐου ήμαστε και από τον Ιανουάριο άλλη 2 87 σύνολο 
Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία να ευχηθώ! 
μια ερώτηση παιδιά , αφού θα περάσουμε όσους μας κάλεσαν , υγειονομικές εξετάσεις, γιατί μας δίνουν καρτέλα να περάσουμε γιατρούς αφού θα μας εξετάσουν ; Δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω 
KFISLORH

Δημοσίευση από KFISLORH »

Καλησπέρα παιδιά εμένα δεν με έχουν καλέσει ακόμα  ενώ είμαι από τους πρώτους παίρνω τηλέφωνο στο τμήμα που έκανα την αίτηση για να πάρω την καρτέλα άλλα λένε αυτοί δεν γνωρίζουν κάτι 
Τι μπορώ να κάνω εγώ τώρα ?

Επισκέπτης

Για εμένα πάρε τηλέφωνο στην περιφέρεια λέω αυτή θα ξέρουνε γιατί δε γίνεται να μη σε έχουνε πάρει απ’ το τμήμα τηλέφωνο κάτι δεν έχουνε μπει σωστά αυτή για εμένα μη σου πω πέρνα κι απ’ το τμήμα 
Orest

Δημοσίευση από Orest »

Γνωρίζετε αν οι θέσεις είναι όλες για Αθήνα ;
User5000
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
Επάγγελμα: Μηχανικός

Δημοσίευση από User5000 »

Καλημέρα σας μια ερώτηση επειδή έχω περάσει και προσπαθώ να δω τι θα κάνω εγώ που έχω ταττουαζ στο χέρι σε εμφανή σημείο αξίζει να πάω να προσπαθήσω ή στα υγειονομικά θα με κόψουν ; Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ειλικρινά
Επισκέπτης

Orest έγραψε: Παρ Ιαν 09, 2026 10:16 am Γνωρίζετε αν οι θέσεις είναι όλες για Αθήνα ;

Καλή ερώτηση. Πιθανότατα όλες Αθήνα θα είναι.
Επισκέπτης

User5000 έγραψε: Παρ Ιαν 09, 2026 10:23 am Καλημέρα σας μια ερώτηση επειδή έχω περάσει και προσπαθώ να δω τι θα κάνω εγώ που έχω ταττουαζ στο χέρι σε εμφανή σημείο αξίζει να πάω να προσπαθήσω ή στα υγειονομικά θα με κόψουν ; Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ειλικρινά

Αδερφέ έχω περάσει πκε τον Μάιο
όλοι είχαν τατουάζ σε εμφανές σημεία 
Κανένας δεν κόπηκε!!!
Δεν τρολαρω 
nikoslek

Δημοσίευση από nikoslek »

Καλησπερα, να ρωτησω εσυ που εχεις περασει πκε θελουν να παμε και σε ψυχιατρο; επισης θελουν μονο δημοσιους η και ιδιωτικους ιατρους;
Επισκέπτης

επισης οποιος αλλος εχεις περασει πκε η ξερει να μου απαντησει
Kwlotoumpas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Για ένα μικρό τατουάζ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, τουλάχιστον από αυτά που έχω δει αρκετά άτομα έχουν δικαιωθεί δικαστικώς ενώ αρχικά είχαν αποκλειστεί λόγω τατουάζ. Με την προϋπόθεση ότι δεν είναι αντισυνταγματικό δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Επισκέπτης

nikoslek έγραψε: Παρ Ιαν 09, 2026 12:26 pm Καλησπερα, να ρωτησω εσυ που εχεις περασει πκε θελουν να παμε και σε ψυχιατρο; επισης θελουν μονο δημοσιους η και ιδιωτικους ιατρους;

Εγώ πήγα πιο πολύ σε δημόσια τους είπα ότι είμαι για προκύρηξη αστυνομίας και με εξυπηρέτησαν αμέσως
τώρα ότι ειδικότητα δεν είχε στον τόπο μου (δεν είμαι από αθηνα) πήγα σε ιδιώτη 
Νομίζω σε Ωρλ και σε αλλο ενα 

Επισκέπτης

Εγώ πήγα μόνο σε ιδιωτικά και δεν είχα κανένα θέμα αφού το γράφει και μέσα η γιατρός δημοσίου ή ιδιωτικού 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες