625 ΤΠ - Ιωάννινα (Τεθωρακισμένα)
Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα νεότερο; Σε 4 μέρες είμαστε εκεί!

Μεγαλε κ εγω απο αθηνα. Κ εγς αυριο παρουσιαζομαι κ αναροτιομουν το ιδιο. Τι ειναι το εοδ;
Ειναι κεντρο εκπαιδευσης οδηγωνxaris έγραψε:Μεγαλε κ εγω απο αθηνα. Κ εγς αυριο παρουσιαζομαι κ αναροτιομουν το ιδιο. Τι ειναι το εοδ;
xaris έγραψε:Μεγαλε κ εγω απο αθηνα. Κ εγς αυριο παρουσιαζομαι κ αναροτιομουν το ιδιο. Τι ειναι το εοδ;
ΕΟΔ
Ζητω συγνωμη χαρη λογω κεκτημενης ταχυτητας στο να δοθει η σωστη απαντηση Σου απαντησα εσφαλμενα. Ισχυει Το ορθον εκτος οργανικης δυναμηςcristi έγραψε:Ειναι κεντρο εκπαιδευσης οδηγωνxaris έγραψε:Μεγαλε κ εγω απο αθηνα. Κ εγς αυριο παρουσιαζομαι κ αναροτιομουν το ιδιο. Τι ειναι το εοδ;

Καλημερα παιδια... μολις ειδα που παρουσιαζομαι που ειναι 625 ΤΠ/εοδ... πως σας φαινεται; η ειδικοτητα του οδηγου που μου δινει το σιτε ισχυει; μακαρι να ισχυει παντωσ...
Και εγω μολις τωρα εμαθα οτι παρουσιαζομαι στο 625 ΤΠ/ΕΟΔ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στις 08/02/2010 και εχω επιλεγει για ΠΕΖΙΚΟ-ΟΔΗΓΟΣ ΥΕΑ.
αν και διαβασα και τις 4 σελιδες του θεματος εχω πολλες αποριες.
ειμαι απο αθηνα και το πρωτο που θελω να μαθω ειναι ποιος ειναι ο καλητερος τροπος να παω στο στρατοπεδο ;
Τι κατάσταση επικρατεί στο συγκεκριμένο κέντρο ;
- Τι μεταθέσεις παίζουν για μετά από εκεί ;
- Είναι καλή η ειδικότητα του οδηγού στο πεζικό ; Πόσο καιρό διαρκεί η εκπαίδευση πάνω στην ειδικότητα ;
- Υπάρχει κάποιος που να παρουσιάστηκε εκεί την προηγουμενη σειρα για να μας διαφωτίσει καλύτερα ;
αν και διαβασα και τις 4 σελιδες του θεματος εχω πολλες αποριες.
ειμαι απο αθηνα και το πρωτο που θελω να μαθω ειναι ποιος ειναι ο καλητερος τροπος να παω στο στρατοπεδο ;
Τι κατάσταση επικρατεί στο συγκεκριμένο κέντρο ;
- Τι μεταθέσεις παίζουν για μετά από εκεί ;
- Είναι καλή η ειδικότητα του οδηγού στο πεζικό ; Πόσο καιρό διαρκεί η εκπαίδευση πάνω στην ειδικότητα ;
- Υπάρχει κάποιος που να παρουσιάστηκε εκεί την προηγουμενη σειρα για να μας διαφωτίσει καλύτερα ;
Παιδια παρουσιάζομαι και εγω 625 Ιωαννινα Οδηγος αυτ/του έχω μια απορια...
εγώ όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου είπα ότι δεν έχω διπλομα οδήγησης και όμως με βάλανε οδηγό...
θα κάνω εκπέδευση, θα μου αλλάξουν ηδικότητα ή θα υπάρξει πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ το προτέρων!
και καλη Θητεια σε όλους μας !
εγώ όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου είπα ότι δεν έχω διπλομα οδήγησης και όμως με βάλανε οδηγό...
θα κάνω εκπέδευση, θα μου αλλάξουν ηδικότητα ή θα υπάρξει πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ το προτέρων!
και καλη Θητεια σε όλους μας !
Απαντηση για το 625
καλησπερα σε ολους
επειδη και εμενα μου ηρθε το χαρτι για να παρουσιαστω στο 625 οδηγος
ΔΕΝ ισχυει ολοι ετσι πανε εκει και μετα βλεπουν τι θα μας κανουν.
2 φιλαρακια παρουσιαστικαν εκει την προιγουμενη σειρα και ο ενας πηγε ευρο και ο αλλος σε ενα νοσοκομιο εδω στην αθηνα δεν θυμαμαι τωρα ποιο.
οχι σαν οδηγοι...
καλη μας θητεια παιδια!
καλησπερα σε ολους
επειδη και εμενα μου ηρθε το χαρτι για να παρουσιαστω στο 625 οδηγος
ΔΕΝ ισχυει ολοι ετσι πανε εκει και μετα βλεπουν τι θα μας κανουν.
2 φιλαρακια παρουσιαστικαν εκει την προιγουμενη σειρα και ο ενας πηγε ευρο και ο αλλος σε ενα νοσοκομιο εδω στην αθηνα δεν θυμαμαι τωρα ποιο.
οχι σαν οδηγοι...
καλη μας θητεια παιδια!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Για οσους εχουν Αποριες τ στρατοπεδο ειναι πολυ καλο ειδικα αμα ειστε στον τεταρτο λοχο και 5ο πολυ λιγα ατομα θα μεινουν για οδηγοι και οι υπολιποι ευρο, νισια αιγαιου, και μερικοι σκορπιοι στιν υπολειπη ελλαδα,(οι οδ, μενουν ενα μινα παραπανω εκει απο τους υπολοιπους και μετα περνουν μεταθεση, καλη θητια μαγκες σε οτι μπωρω θα σας απαντισω αμα εχω καμια εξωδο παλι,
Καλησπερα και απο εμενα.Μου ηρθε το χαρτι για να καταταγω, διαβασα τα προηγουμενα αρθα αλλα δεν είδα πουθενα σαν το δικο μου. Εχει διαφορα το παρακατω απο τους αλλους οδηγους;
ΟΠΛΟ-ΣΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ :ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ-ΟΔΗΓΟΣΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ :
625 ΤΠ/ΕΟΔ
ΟΠΛΟ-ΣΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ :ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ-ΟΔΗΓΟΣΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ :
625 ΤΠ/ΕΟΔ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Αγαπητα μου παιδια (μιας και εισαστε στην ηλικια του γιου μου), ο γιος μου παρουσιαστηκε στο 625 στα Ιωαννινα στις 9/11. Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ πεζικου αλλα και τ/θ. Ολοι εχουν την ενδειξη οδηγου αλλα δεν παιρνουν ολοι τελικα την ειδικοτητα. Οσοι δεν παρουν τελικα την ειδικοτητα φευγουν περιπου στον μηνα για στρατοπεδα ανα την Ελλαδα. Οι οδηγοι παραμενουν ακομα ενα μηνα (ς αυτο το διαστημα στο στρατοπεδο ερχονται για εκπαιδευση οδηγου και παιδια απο αλλα κεντρα ακομα και απο Κρητη). Οταν ολοκληρωθη η εκπαιδευση τους πηγαινουν σε στρατοπεδα σε ολη την Ελλαδα (τα μαθαινουν νωριτερα). Τα παιδια απο τα τ/θ εκπαιδευονται σαν οδηγοι οχηματων (τζιπ, καναδεζες, σταγιερ) οχι αρματων. Καποιοι κανουν και εκπαιδευση διαβιβασεων.
Οι συνθηκες διαβιωσης ειναι αρκετα καλες (προσοχη στο κρυο και την υγρασια, ντυθητε οσο καλυτερα μπορειτε). Ο τροπος προσβασης ειναι οδικως. Αν δεν υπαρχει ΙΧ πας με λεωφορειο η αεροπλανο μεχρι τα Ιωαννινα και απο εκει με αλλο λεωφορειο η ταξι στο ΠΕΡΑΜΑ οπου ειναι και το στρατοπεδο.
Σας ευχομαι καλη θητεια και υπομονη. Ειναι μια υποχρεωση που θα περασει.
Οι συνθηκες διαβιωσης ειναι αρκετα καλες (προσοχη στο κρυο και την υγρασια, ντυθητε οσο καλυτερα μπορειτε). Ο τροπος προσβασης ειναι οδικως. Αν δεν υπαρχει ΙΧ πας με λεωφορειο η αεροπλανο μεχρι τα Ιωαννινα και απο εκει με αλλο λεωφορειο η ταξι στο ΠΕΡΑΜΑ οπου ειναι και το στρατοπεδο.
Σας ευχομαι καλη θητεια και υπομονη. Ειναι μια υποχρεωση που θα περασει.
Αγαπητα μου παιδια καλησπερα και απο εμενα. Εγω ειμαι 309 σειρα που εκανε το κεντρο του στα γιαννενα. Καταρχην την πρωτη μερα θα ταλαιπωρηθειτε με ολα τα συνεργια που θα περασετε για να σας ελεγξουν, να σας καταγραψουν και να παρετε τον εξοπλισμο, ρουχα και αλλα πολλα. Γνωμη μου αποφυγετε τον τριτο λοχο γιατι εχει ζορικο λοχαγο. Αλλα ο τριτος λοχος εχει τις καλυτερες εγκαταστασεις. Αρα η επιλογη δικη σας. Πραγματι οι πιο πολλοι ειναι οδηγοι σε ειδικοτητα αλλα με αυτην θα μπλεξετε μετα τον ενα μηνα. Δεν ασχολειστε με ειδικοτητα πιο νωρις αρα μην σας προβληματιζει. Υπομονη μεχρι την ορκομοσια που ειναι σε 2 βδομαδες αφου μπειτε μεσα δηλαδη λογικα ορκιζεστε στις 25 του μηνα. Το κεντρο ειναι ενα τιποτα δεν θα θυμαστε τιποτα απο αυτο μολις φυγετε τα καλα αρχιζουν στη μοναδα. Και γνωμη μ, ου να δηλωσετε κυπρο αξιζει πραγματικα να ερθετε. Εγω κυπρο ειμαι τωρα οποιος θελει πληροφοριες ας μου πει. Αντε και καλοι φανταροι! Μην αγχωνεστε ειναι φοβερη εμπειρια ο στρατος, λιγο σπασαρχιδικη αλλα ωραια.
Ακόμα δεν μου ήρθε το χαρτί αλλα ενημερώθηκα από το ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΣ.
11 Μαίου λοιπόν, Σώμα Τεθωρακισμένα, στα Ιωάννινα.
Κάποιος άλλος που θα παρουσιαστεί εκεί;
Απορία #1: Απ'ότι κατάλαβα το κέντρο αυτό είναι μικτό, Πεζικού και Τεθωρακισμένων. Στην ιστοσελίδα μου λέει Σώμα:Tεθωρακισμένα. Άρα λοιπόν δεν πάρχει περίπτωση να είμαι πεζικάριος;
Απορία #2: Οι μόνες ειδικότητες που βγαίνουν από κει είναι Οδηγοί; Γιατί κάτι τέτοιο έχω διαβάσει.
Απορία #3: Οι μεταθέσεις είναι όντως κάτα πολύ μεγάλο ποσοστό στον Έβρο;
Ευχαριστώ.
Απορία #1: Απ'ότι κατάλαβα το κέντρο αυτό είναι μικτό, Πεζικού και Τεθωρακισμένων. Στην ιστοσελίδα μου λέει Σώμα:Tεθωρακισμένα. Άρα λοιπόν δεν πάρχει περίπτωση να είμαι πεζικάριος;
Απορία #2: Οι μόνες ειδικότητες που βγαίνουν από κει είναι Οδηγοί; Γιατί κάτι τέτοιο έχω διαβάσει.
Ευχαριστώ.
princeG έγραψε:Ακόμα δεν μου ήρθε το χαρτί αλλα ενημερώθηκα από το ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΣ.
Ευχαριστώ.
1) Αν στο σημείωμα κατάταξης σου γράφει Τεθωρακισμένα, τότε όχι.
2) Ναι οδηγοί ή/και πολυβολητές.
3) Εξάρταται από τον τόπο κατοικίας σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης