Εσύ μάλλον κοιμάσαι γιατί ο εποχικός παίρνει 3 μόρια ανά μήνα εκτός εάν τα μετράς αλλιώς.Τεσπα δεν είναι 18000 είναι 1800.Π.Χ στην Εμοδε είχες 27 στη λίστα αναγραφόταν 2700.Οποτε τα πολλαπλασιάζουν επί 100.Λαθος έκανα όχι 18000 αλλά 1800.
Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)
-
Επισκέπτης
Πόσα χρόνια εποχική?Έχεις ΠΕΙ?
-
Ortizz
Παιδιά είστε σίγουροι ότι μετράει και η αντιπυρική 4 μόρια ενός οδηγού αλλά και ξεχωριστά κάθε μήνας χ3 μόρια ;
-
xristoss1996
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 3
-
Επισκέπτης
Ενημερώσου καλύτερα και μην παραπληροφορείς. Εννοείται ότι οι εποχικοί θα πάρουν ΚΑΙ τα μόρια των αντιπυρικών ΚΑΙ τα μόρια που έχουν ως οδηγοί. Έχουμε ήδη ενημερωθεί επίσημα για αυτό από τις ΔΙΠΥΝ μας. Ο λόγος ΠΑΝΤΑ θα είναι ότι θα δίνουν προτεραιότητα μέσω της μοριοδότησης στους εποχικούς, ανεξάρτητα από τα όρια ηλικίας.
-
Επισκέπτης
Το 18000 από το 1800 φίλε μου απέχει μόνο 16200 μόρια..άρα κατάλαβες από μόνος σου ποιος κοιμόταν ι κ ποιος όχι;! δέχομαι όμως ότι μπερδεύτηκες κ δεν το εννοούσες!
-
Finikas
Τα αγωνίσματα και το νου σας. Οι επιτροπές, δεν κάνουν τα στραβά μάτια όπως κάποτε. Είδατε τι έγινε και στην ΕΜΟΔΕ. Στη προκήρυξη του 2023, για 650 άτομα, έφτασαν στο 1800+ και μέσα σε αυτούς μόνο 2 γυναίκες πέρασαν.
-
Επισκέπτης
Αυτό ακριβώς είπα και εγώ πριν λίγες μέρες....κοιτάξτε τα αθλήματα....για κάποιον που δεν κάνει γυμναστική θα τα βρει σκούρα (ΕΜΟΔΕ 2023)...!!!!
-
Haha
Παιδιά με
Πόσα λέτε να μπεί ο τελευταίος περίπου
που θα κυμανθούν τα μόρια λέτε ?
Πόσα λέτε να μπεί ο τελευταίος περίπου
που θα κυμανθούν τα μόρια λέτε ?
-
Επισκέπτης
Είναι έτσι η προκυρηξη που δεν μπορείς να προβλέψεις .Γιατί δεν ξέρεις τι ένσημα έχει ο καθένας σίγουρα οι εποχικοί οδηγοί θα πάρουν 6μηνα και ίσως δουλεύουν και έξω.Αλλο θέμα κάποιος που δούλευε εποχικός και οδηγός έξω θα τα πάρει δίπλα?Άλλο ένα θέμα γενικά αυτή η προκήρυξη θα τραβήξει πολύ μέχρι να βρουν άκρη και θα έχει και λάθη.Εδω είμαστε να το δείτε οπότε όποιος έχει πολλά ένσημα νομίζω πρέπει να αρχίσει προπονήσεις εάν βγάζει τα αθλήματα γιατί θα έχει σίγουρα 3 μήνες μπροστά του.
-
Alexmpsss
Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ με 1200 στην εμοδε έφτασα θέση 192 μετά τα αθλήματα άρα μην λέμε για μόρια γιατί κόβονται παρά πόλλοι
-
Επισκέπτης
Η εργασιακή εμπειρία αποδεικνύεται με βεβαίωση προϋπηρεσίας; Η θέλει και βεβαίωση ενσήμων;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες