Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Αναλόγως. Εγώ ας πούμε είχα κάρτα whats up και με βόλεψε αρκετά
-
- Στρατηγός
GreGorYGR7 έγραψε:Καλημέρα σας!
Μετά από διακοπή της αναβολής μου, παρουσιάζομαι Φλεβάρη (άγνωστο ακόμη που). Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως προγραμματιστής και είμαι έταιρος σε ΕΕ. Όπως καταλαβαίνεται η χρησιμοποίηση κινητού τηλεφώνου κρίνεται άκρως απαραίτητη, ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό που θ' απέχω από τα καθήκοντα και την εταιρία μου.
Οι πληροφορίες που έχω από διαφόρους είναι πολλές και διαφορετικές. Από άλλους ακούω πως υπάρχει σωματικός έλεγχος κατά την παρουσίαση στο στρατόπεδο, άρα δε μπορείς να έχεις το κινητό πάνω σου. Από άλλος μαθαίνω πως μπορείς να το έχεις στο σακίδιο που θα κρατάς μαζί σου...
Τελικά τι απ' όλα ισχύει; Μπορώ να το έχω πάνω μου ή θα με ψάξουν και θα το βρούν; Εναλλακτικά, μπορεί κάποιος να μου το "περάσει" κατά το 1ο επισκεπτήριο;
Ευχαριστώ πολύ!
μπορείς να το έχεις πάνω σου και όταν θα σε ρωτησούνε αν έχεις 2ο κινητό φυσικά θα πεις όχι. Αλλά πρόσεξε έτσι και σε πετύχουνε με κινητό με κάμερα. Τρως 20 μέρες Φυλακή. Τόσο πάει η ταρίφα
ola αυτα ποικιλουν απο κεντροσε κεντρο ως στο τι επιτρεπεται να περασει απο την πυλη και τι οχι. Αλλαζουν. Αν θελετε να παμε βαση διαταγης τα κινητα απαγορευονται ρητα. Τωρα τη καλη πιστη "περνανε" χωρις καμερα για ευνοητους λογους αλλα και ως μετρο για μειωση των αυτοκτονιων στο στρατο
Ότι σας λέει ο ΓΜΑΚ.
Ένα απλό κινητάκι χωρίς κάμερα (αλλιώς 20άρα στο κεφάλι) και μια καρτούλα watch up και είστε έτοιμοι commando's.
Ένα απλό κινητάκι χωρίς κάμερα (αλλιώς 20άρα στο κεφάλι) και μια καρτούλα watch up και είστε έτοιμοι commando's.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Δεν επιτρεπονται τα κινητα με καμερα, αλλα ολοι εχουν!
και να σε δουν δυσκολα να ασχοληθουν!
και να σε δουν δυσκολα να ασχοληθουν!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Κινητα πλεον εννοειται επιτρεπονται απλα δεν επιτρεπονται με καμερα. Πολλοι ομως παιρνουν αλλα να προσεχετε, γιατι εχουν γινει αναφορες για ατομα που πιαστηκαν ενω ειχαν κινητα με καμερα και τα "επιδεικνύαν".Επισης δε ξερω αν υπαρχουν παντου αυτα αλλα στην πυλη υπαρχουν καποια "μηχανηματα" που ελεγχουν αν εχεις κινητο πανω σου (νομιζω αν το κλεισεις δεν ανιχνευεται).
Αφιερωσαμε 6 ολοκληρες σελιδες για το αν επιτρεπεται κινητο η οχι
Καλο ειναι οταν απαντουμε να το στοιχειωθετουμε κιολας. Ετσι αποφευγουμε τις πολυγνωμιες. Και καθενας ποσταρει αυτα που ακουει απο τους φιλους κλπ ητοι
http://www.army.gr/default.php?pname=WhatHaveWithForDrafting&la=1 Απαγορεύεται να φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικούς μηχανισμούς, οινοπνευματώδη ποτά, φωτογραφικές μηχανές, ραδιόφωνο, προκηρύξεις και έντυπα που έχουν σκοπό κάθε είδους προσηλυτισμό. Αυτο ειναι βαση διαταγης του επιτελειου. Ολα τ αλλα που γινονται σε πυλες κλπ ειναι κατ εξαιρεση

http://www.army.gr/default.php?pname=WhatHaveWithForDrafting&la=1 Απαγορεύεται να φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικούς μηχανισμούς, οινοπνευματώδη ποτά, φωτογραφικές μηχανές, ραδιόφωνο, προκηρύξεις και έντυπα που έχουν σκοπό κάθε είδους προσηλυτισμό. Αυτο ειναι βαση διαταγης του επιτελειου. Ολα τ αλλα που γινονται σε πυλες κλπ ειναι κατ εξαιρεση
Το θεμα ειναι θελουμε να καταταγουμε συμφωνα με Τις Διαταγες Η Να ρισκαρουμε; Οποιος και Αν σας "πιασει " με κινητο εχει πατημα για φυλακη. Εσεις αποφασιζετε.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Εγώ είμαι από Κρήτη και παρουσιάζομαι Κόρινθο. Επισκεπτήρια δεν θα δεχτώ δηλαδή, παρά μόνο ίσως τη μέρα της ορκωμοσίας. Να πάρω ένα απλό κινητό χωρίς κάμερα μαζί μου από την αρχή ή να πω να μου το φέρουν τη μέρα τοης ορκωμοσίας; Ή τίποτα από τα 2;
Καλο ειναι να δεις τι παιζει πρωτα και πες να στο φερουν στην ορκομωσια. Να κανεις δηλ μια αναγνωριση εδαφους και μετα πραξε. Η γνωμη μου
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Σ'ενα φορουμ γραφουμε εμπεριες, γνωμες και μιλαμε παντα με το τι νομιζουμε εχουμε ακουσει κλπ. Θεωρω πως την σημερινη μερα δεν ειναι δυνατο να μην επιτρεπονται κινητα, επιτρεπονται απλα οχι με καμερα. Παλιοτερα "λειτουργουσαν" με τηλεκαρτες και την 1η μερα επρεπε οι ανωτεροι/παλιοτεροι (ή δε ξερω) να πανε τους νεους να τηλεφωνησουν στου δικους τους αναγκαστικα, πραγμα που πλεον δεν υφισταται. Φανταστειτε με το σκεπτικο οτι δεν επιτρεπονται τα κινητα τι θα γινοταν στον τηλεφωνικο θαλαμο. Ποσοι θα προλαβαιναν κ ποσοι θα ειχαν τον χρονο να επικοινωνησουν με τους Διικους τους; Εαν σε καποια στρατοπεδα ακομη δεν επιτρεπουν κινητο τοτε θα το παρουν στον ελεγχο της πυλης, σωματικος ελεγχος δε γινεται γιαυτο οι περισσοτεροι τα'χουν πανω τους. Ρισκαρεις, δε θα παρεις φυλακη πρωτη μερα επειδη εχεις μαζι κινητο, παιξτο ανιδεος. Το πολυ πολυ να στο κατασχεσουν μεχρι να βγεις. Τι ειχες τι εχασες δηλαδη. Παρε καλου κακου κ μια τηλεκαρτα μαζι...
-
- Στρατηγός
Σε όλα τα κέντρα επιτρέπουνε κινητό (χωρίς κάμερα) τώρα το πόσο μπορείς να ασχοληθείς με το κινητό ειδικά μέχρι την ορκομωσία εξαρτάται από το κέντρο και τους εκπαιδευτές
Καλησπερα σε ολους, Παρουσιαζομαι το Φεβρουαριο στο ΚΕΥΓ Αρτας. Θα ηθελα να μαθω αν επιτρεπεται να εχω μαζι μου το κινητο μου που εχει καμερα το οποιο ομως δεν λειτουργει.
Ευχαριστω πρωτιστος.
Ευχαριστω πρωτιστος.

-
- Στρατηγός
Αν δεν λειτουργεί η κάμερα δεν έχεις πρόβλημα.
Ευχαριστω για την απαντηση κ. ΓΜΑΚ.
Αν μου το ελεγξουν το κινητο οπου και θα διαπιστωσουν οτι δεν λειτουργει θα μου το ξαναδωσουν η θα το κρατησουν αυτοι;

Αν μου το ελεγξουν το κινητο οπου και θα διαπιστωσουν οτι δεν λειτουργει θα μου το ξαναδωσουν η θα το κρατησουν αυτοι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης