Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NikhtasK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από NikhtasK »

Eleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 10:58 pm
NikhtasK έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 10:30 pm
Eleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 9:53 pm Η προετοιμασία για τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο, όσον αφορά στις ΠΚΕ, υποτίθεται έχει ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης και μετά. Όπως δεν περιμένεις να κάνεις την αίτησή σου την τελευταία ημέρα, έτσι δεν αφήνεις και τις εξετάσεις την τελευταία στιγμή. Αυτή είναι η λογική της προκήρυξης, και ειδικά μιας στρατιωτικής προκήρυξης. Έσο έτοιμος!
Αμα με καλεσουν να παρουσιαστω, ποσες μερες προθεσμιας μου δινουν για να βρισκομαι εκει αυτοπροσωπως;

Δεν ειναι αμεσως την επομενη μερα, σωστα; Δεν βγαζει νοημα να ειναι.

Θα παιζει οπως με το Χαρτι Καταταξης, θα σου λεει να ερθεις την ταδε Ημερομηνια.

Τη προηγουμενη φορα πηγα στα Επειγοντα στο Γενικο Νοσοκομειο εδω που μενω, αμεσως ολα εγιναν, επειδη ειχα Χαρτι Απο Τον Στρατο.
Αρα Υπηρχε μια σεβαστη ''Προτεραιοτητα'' και μου την ''εδωσαν''

Πιστευω το ιδιο να γινει και αυτη τη στιγμη ΑΝ Καν Με Καλεσουν.
Ναι θα σου λέει την τάδε ημερομηνία, σε τρεις ημέρες, ή σε πέντε. Δεν πρέπει να προβλέψεις και μια πιθανή στραβή; Π. Χ. Να μην υπάρχει καρδιολόγος, ή οφθαλμίατρος, στο Νοσοκομείο. Ή να μην βρίσκεις ραντεβού ιδιωτικά. Τέλος πάντων, θα σε καλέσουν πιστεύω, ευνοεί και το μειωμένο ενδιαφέρον, καλή επιτυχία !
Ναι τα λες σαφεστατα και πολυ καλα, καταλαβαινω, απλα εγω θα κανω οτι θα κανω για προσωπικους λογους.
Εννοειται οσο πιο προετοιμασμενος εισαι νωριτερα σε κατι και σε βολευει, κανε το, αμα δεν εχεις κατι να χασεις, η εστω και με ενα ελαφρυ η παραπανω ζορι, ολα κατι κοστιζουν.

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις/βοηθεια που εδωσες μεσω των απαντησεων σου.
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

Eleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 7:51 pm
Dertilis έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 5:57 am Καλησπερα σε ολους, μια απο τις 90 αιτησεις για ΠΝ η μια ειναι δικη μου (μην με κραξετε πλιζ :lol: Ξερω που παω να μπλεξω) γενικα εχω ηδη ξεκινησει τις ιατρικες εξετασεις απο 1η του μηνα για το χαρτι γιατι δεν προκειται να βρω ημερομηνιες αργοτερα, με πανε για μαιο προς ιουνιο και αυτες τις εκανα στα μουλωχτα λογω οικονομικων. Το θεμα ειναι το εξης, θα πρεπει να εκτυπωσω και καποιο αλλο χαρτι ωστε να το χω μαζι μου; Κατι πηρε το ματι μου για μια αιτηση που πρεπει να γραψω τα στοιχεια μου αλλα δεν καταλαβα. Ή χρειαζομαι μονο το χαρτι αυτο με τις εξετασεις;
Καλά έκανες, και καλή επιτυχία. Αυτά που θα πρέπει να έχεις μαζί σου, εφόσον κληθείς, είναι:1) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,2) Αντίγραφο της αίτησής σου που υπέβαλες ηλεκτρονικά, και 3) Δελτίο υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου, με τις απαιτούμενες εξετάσεις που θα έχεις κάνει.
ευχαριστω πολυ! Απλα οταν μπαινω στην αιτηση δεν μου εχει να εκτυπωσω το αντιγραφο της αιτησης μου. Επισης στις εξετασεις εξω κανουμε μονο τον πινακα αλφα ετσι; Ολα τα αλλα ειναι για εξετασεις στο ννα κλπ
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Eleonora »

Dertilis, ναι μόνος σου πρέπει να κάνεις τις εξετάσεις του Πίνακα Α, όσο για την εκτύπωση της αίτησης, ας απαντήσει κάποιος που την έχει κάνει, αλλά πάρε και ρώτησε το HELPDESK) :2105531301, του Ναυτικού ή στείλε mail,

email:epop2025@navy.mil.gr ή να σε βοηθήσει κάποιος γνώστης, προφανώς κάτι δεν κάνεις καλά. Την έχεις κάνει αποθήκευση και δεν στην εκτυπώνει; Οι άλλοι πώς την εκτύπωσαν;
Styga
GordonKaravolias

Δημοσίευση από GordonKaravolias »

Είναι κανείς από Ρόδο που έχει δηλώσει ;
Gio1

Δημοσίευση από Gio1 »

740 μορια μαγειρας ναυτικο ειμαι μέσα τι πιστεύεται 😜
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Gio1 έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 11:25 am 740 μορια μαγειρας ναυτικο ειμαι μέσα τι πιστεύεται 😜
Άνετα. Ο τελευταίος επιτυχών της ειδικότητας στο ΠΝ το 2023, είχε 280 μόρια.
Nikolaosk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Καλησπερα με 504 μορια πιστεύεται εχω ελπιδες για ειδικες δυναμεις
Πλήρωμα ΕρπυστριοφόρωνΤροχοφόρων Ανιχνευτικών Οχημάτων Ε. Δ (Ι1) ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα γνωριζει καποιος ποτε θα δωσουμε αθληματα και ποτε γίνεται η καταταξη;
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

Eleonora έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 7:42 am Dertilis, ναι μόνος σου πρέπει να κάνεις τις εξετάσεις του Πίνακα Α, όσο για την εκτύπωση της αίτησης, ας απαντήσει κάποιος που την έχει κάνει, αλλά πάρε και ρώτησε το HELPDESK) :2105531301, του Ναυτικού ή στείλε mail,

email:epop2025@navy.mil.gr ή να σε βοηθήσει κάποιος γνώστης, προφανώς κάτι δεν κάνεις καλά. Την έχεις κάνει αποθήκευση και δεν στην εκτυπώνει; Οι άλλοι πώς την εκτύπωσαν;
Οχι νταξει την βρηκα 😅 απλα δεν το ειχα δει καλα λόγω βιασυνης, τρια χαρτια ειναι συνολο που σου δειχνει ολη την αιτηση που εχεις κανει 🙂
Ευχαριστω πολυ
guest6
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από guest6 »

Καλησπερα. Ξερει κανεις μηπως αν για την ειδικοτητα του υλικονομου-αποθηκαριου της αεροποριας η προϋπηρεσια ως υπαλληλος λογιστηριου/βοηθος λογιστη θεωρειται σχετικη με την ειδικοτητα ή αν θελει προϋπηρεσια σχετικη μονο με logistics; Γιατι εστειλα email προχθες και δεν εχω παρει απαντηση
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από yandr »

Δε γνωρίζω την απάντηση και δύσκολο να τη βρεις στο φόρουμ, αλλά θα σου έλεγα εσύ να την βάλεις και αν είναι δεν θα προσμετρηθεί. Δε χάνεις βαθμούς για λανθασμένη δήλωση προϋπηρεσίας.
Επισκέπτης

Καλησπέρα στην ομάδα. Εκανα αίτηση πολεμική αεροπορία ειδικότητα πυροσβέστης. Με 549 μόρια έχω ελπίδες;
Γιατί όσο να ναι πήρανε πόσα άτομα πυροσβεστική και ειδικούς φρουρούς επίσης οπότε θεωρητικά η βάση δεν πρέπει να είναι πιο χαμηλή...
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Αν ειναι άκυρη η αίτηση το μαθαίνουμε με κάποιον τρόπο?
Επισκέπτης

guest6 έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 5:44 pm Καλησπερα. Ξερει κανεις μηπως αν για την ειδικοτητα του υλικονομου-αποθηκαριου της αεροποριας η προϋπηρεσια ως υπαλληλος λογιστηριου/βοηθος λογιστη θεωρειται σχετικη με την ειδικοτητα ή αν θελει προϋπηρεσια σχετικη μονο με logistics; Γιατι εστειλα email προχθες και δεν εχω παρει απαντηση
Γιατί δεν κάνεις οικονομικό που τα πιάνει σίγουρα; Αφού έχεις προϋπηρεσία
guest6
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από guest6 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 9:01 pm
guest6 έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 5:44 pm Καλησπερα. Ξερει κανεις μηπως αν για την ειδικοτητα του υλικονομου-αποθηκαριου της αεροποριας η προϋπηρεσια ως υπαλληλος λογιστηριου/βοηθος λογιστη θεωρειται σχετικη με την ειδικοτητα ή αν θελει προϋπηρεσια σχετικη μονο με logistics; Γιατι εστειλα email προχθες και δεν εχω παρει απαντηση
Γιατί δεν κάνεις οικονομικό που τα πιάνει σίγουρα; Αφού έχεις προϋπηρεσία
δεν εχω ακουσει καλα λογια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GZ1, Nikolaosk και 5 επισκέπτες