Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 21, 2024 10:44 pm
Παιδιά δεν πιστεύουμε Χριστό από δήθεν υψηλόβαθμους γκόμενους του μπατζανακη της θείας του ψηνακη. Το παιδί είπε ότι θα βγεί πάνω οπότε πιστεύουμε τις σωστές έγκυρες πληροφορίες τώρα οι υπόλοιπες ασυναρτησίες είναι παράλογες καθώς υπάρχει κονδύλια για το 2024 που αν δεν παρθεί τώρα θα χαθεί επίσης ο στρατός έχει τόσες πολλές ελλείψεις πού δεν τους συμφέρει να χάσουν μία σειρά. Θα βάλει και αυτή πού θα γίνει η κατάταξη αρχές του 25 και του χρόνου μία.
Α και κάτι άλλο που δεν ξέρεις!
Αν μπουν ΕΠΟΠ το 25 πιάνει για κονδύλιο του 2025 πρέπει να ορκιστούν το 2024 για να μετρήσει το κονδύλιο του 2024.
Είναι κάποια πραγματάκια που δεν γνωρίζουν αρκετοί που είναι νομοθετικά πράγματα.
Παιδιά δεν πιστεύουμε Χριστό από δήθεν υψηλόβαθμους γκόμενους του μπατζανακη της θείας του ψηνακη. Το παιδί είπε ότι θα βγεί πάνω οπότε πιστεύουμε τις σωστές έγκυρες πληροφορίες τώρα οι υπόλοιπες ασυναρτησίες είναι παράλογες καθώς υπάρχει κονδύλια για το 2024 που αν δεν παρθεί τώρα θα χαθεί επίσης ο στρατός έχει τόσες πολλές ελλείψεις πού δεν τους συμφέρει να χάσουν μία σειρά. Θα βάλει και αυτή πού θα γίνει η κατάταξη αρχές του 25 και του χρόνου μία.
Θέλεις να πιστεύεις αυτό που θέλεις να γίνει, κατανοητό δεν λέω.
Αλλά δεν έχει προχωρήσει ο διαγωνισμός, τώρα τι Ψινάκη λες και άλλα κουλά δεν δίνω σημασία!
Σας ενημερώνω για να ξέρετε και εσείς, δεν θα βγει διότι δεν έχει σταλθεί ούτε στο υπουργείο οικονομικών για έγκριση.
Ο κάθε ένας πιστεύει αυτό που τον συμφέρει και όχι την πραγματικότητα.
Δηλαδη για να καταλαβουμε αυτο που λες εσυ ειναι οτι το 2024 δεν θα βγει και θα βγει το 25; Αυτο μας λες δλδ οτι το 25 θα βγουν ΔΥΟ ***** προκηρυξεις αντι για μια. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, οπως δεν νομιζω αυτα που λες να ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατι αμα το παμε ετσι και του αλλου πιο πανω που πηγε ο ιδιος και ρωτησε στην στρατολογια του ειπαν ψεματα τοτε με βαση τα δικα σου λεγομενα. Δηλαδη αυτο το φεκ και τις ειδικοτητες που προοριζονται για το 24 τι σκατα θα τις κανουν θα τις πεταξουν;. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ. ΓΕΝΙΚΑ οποιονδηποτε ειτε συγγενη ειτε φιλο ειτε πατερα σε οπιοδηποτε σωμα ασφαλειας η ενοπλες δυναμεις να ρωτησεις για το οτιδηποτε δεν προκειται να σου απαντησουν ακομα και σε αποστολη η επειχηρηση να πανε που λεει ο λογος δεν προκειται να σου πουν λεπτομερειες γιατι να σου πουν για την προκυρηξη;
Αλλά δεν έχει προχωρήσει ο διαγωνισμός, τώρα τι Ψινάκη λες και άλλα κουλά δεν δίνω σημασία!
Σας ενημερώνω για να ξέρετε και εσείς, δεν θα βγει διότι δεν έχει σταλθεί ούτε στο υπουργείο οικονομικών για έγκριση.
Δηλαδη για να καταλαβουμε αυτο που λες εσυ ειναι οτι το 2024 δεν θα βγει και θα βγει το 25; Αυτο μας λες δλδ οτι το 25 θα βγουν ΔΥΟ ***** προκηρυξεις αντι για μια. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, οπως δεν νομιζω αυτα που λες να ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατι αμα το παμε ετσι και του αλλου πιο πανω που πηγε ο ιδιος και ρωτησε στην στρατολογια του ειπαν ψεματα τοτε με βαση τα δικα σου λεγομενα. Δηλαδη αυτο το φεκ και τις ειδικοτητες που προοριζονται για το 24 τι σκατα θα τις κανουν θα τις πεταξουν;. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ. ΓΕΝΙΚΑ οποιονδηποτε ειτε συγγενη ειτε φιλο ειτε πατερα σε οπιοδηποτε σωμα ασφαλειας η ενοπλες δυναμεις να ρωτησεις για το οτιδηποτε δεν προκειται να σου απαντησουν ακομα και σε αποστολη η επειχηρηση να πανε που λεει ο λογος δεν προκειται να σου πουν λεπτομερειες γιατι να σου πουν για την προκυρηξη;
Σωστά. Εγώ πιστεύω όποιος όντως ξέρει δε λέει τίποτα.
Μάλλον του σβήσανε το μήνυμα αυτός δεν μπορεί να κάνει διαγραφή μου φαίνεται. Δεν πιστεύω τις παπατζες που λες μου φαίνεται φουλ τρολιες αυτά πού γράφεις επίσης η προκήρυξη έχει πάρει έγκριση από το υπουργείο οικονομικών μίστερ παπατζη. Έχουν πει ένα κάρο άτομα ότι θα βγεί η προκήρυξη κανονικά το 2024 και είπαν ότι θα βγεί σε λίγες μέρες τα σάιτ.
Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Για να τα καταλάβετε κάποιοι.
Αυτό το ΦΕΚ που βγήκε δεν είναι για της θέσεις είναι για γραμματικές γνώσεις, είναι όλες οι Ειδικότητες.
Αν βγει άλλο ΦΕΚ με την ΚΥΑ μέσα που ορίζει της ειδικότητες τότε θα δείτε πόσες θέσεις αντιστοιχούν σε κάθε ειδικότητα.
Οχι δεν βγουν 2 για το 2025. Θα βγει μια μόνο.
Σταματήστε τς φανταριστηκες κουβέντες, ήμαρτον δηλαδή!
Αποστολές δεν λέει ο ένας στον άλλον και άλλες 1002 βλακίες. Το ότι κάποιοι είναι εκτός του χώρου του στρατιωτικού δεν πάει να πει ότι κάποια πράγματα γίνονται γνωστά!
Και η στρατολογία δεν έχει καμία σχέση με διαγωνισμούς και με τέτοια θέματα.
Η δουλειά της είναι καθαρά για δουλειές οπλιτών, κατάταξη απολύσεις και διάφορα άλλα περι τν στρατιωτών περισσότερο.
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 21, 2024 11:36 pm
Μάλλον του σβήσανε το μήνυμα αυτός δεν μπορεί να κάνει διαγραφή μου φαίνεται. Δεν πιστεύω τις παπατζες που λες μου φαίνεται φουλ τρολιες αυτά πού γράφεις επίσης η προκήρυξη έχει πάρει έγκριση από το υπουργείο οικονομικών μίστερ παπατζη. Έχουν πει ένα κάρο άτομα ότι θα βγεί η προκήρυξη κανονικά το 2024 και είπαν ότι θα βγεί σε λίγες μέρες τα σάιτ.
Δε κατάλαβα, τι δεν πιστεύεις ακριβώς που είπα ποια τρολια ;
Και αυτοί οι άνθρωποι πια. Έχουν βγάλει όλες τις προκηρύξεις, σε αυτή κόλλησαν. Και ούτε μια ανακοίνωση να πουν έστω άκυρο για το 24 αν δεν βγει φέτος. Έλεος.
Λογικά θα πάρει παράταση... Διαγωνισμός που ζητάει 1000 σύν άτομα και μαζεύει 500 αιτήσεις με το ζόρι χλωμό το βλέπω για φέτος... Ελπίζω στην παράταση να πιάσει και τους 97 ! Βέβαια αυτή είναι η γνώμη η δικιά μου αφού λέει ο καθένας ότι θέλει εδώ μέσα ας πω και αυτό που πιστεύω κι εγώ
Ποια προκυρηξη μου λέτε εσείς τίποτα δεν βγάζουν, εδώ κατάργησαν τα διπλά εξάμηνα για σύνταξη στα ουκ υποβρύχια, ιπτάμενους και λοκ και τι μου λέτε τώρα εσείς, η απόλυτη ντροπή
Μα εδω ολοι οι "ειδικοι" επι της προκηρυξης λενε οτι ειναι σιγουροι οτι θα βγει τις επομενες μερες και οτι εχουν πολυ υψηλες πηγες που το επιβεβαιωνουν αυτο, επειδη απλα ετσι τους βολευει να τα παρουσιαζουν και εμεις ειμαστε οι κακοι, τα τρολ, κλπ που θελουμε το κακο τους και πηγαζουμε αρνητισμο. Ο μηνας παντως εχει 22/11 και ακομα περιμενουμε. Ναι ναι, ξερω, οι επομενες μερες ειναι "κρισιμες". Το εχουμε μαθει πλεον το παραμυθι.
Εγω παντως πιστευω οτι μετα τους συνοριοφυλακες που βγηκαν σημερα τα αποτελεσματα κατι θα γινει. Εξαλου και αυτη η προκυρηξη (συνορυοφυλακες) αργησε να βγει και αυτο ειναι κατι που δεν καταλαβενετε η δεν θελετε μαλλον για δικους σσας λογους να καταλαβετε ειναι οτι Φετος πηγαν ολες οι προκυρηξεις πισω. Γι αυτο βουλωστε και μην πρηζετε μπαλες μερικοι τελειωμενοι σε αυτο το ***** φορουμ. Αιντε τιποτα αλλο δεν εχετε να κανετε καμια δουλεια πχ;
Σήμερα ρώτησα έναν γνωστό μου αποστρατος ο οποίος έχει πολλές γνωριμίες αυτό που μου είπε και δεν ξέρω αν θέλω να το πιστέψω είναι ότι η προκυρηξη θα βγει το 2025 προς καλοκαίρι
Παιδιά δεν χρειάζεται να ερχόμαστε σε τσακωμούς και αντιπαραθέσεις.
Ο καθένας μας θέλει να βγει όσο πιο σύντομα γίνεται και να κάνουμε την προσπάθεια μας.
Τα άτομα που έχουν πληροφορίες είτε για τώρα είτε για του χρόνου πιστεύω το γράφουν για καλό.
Ό, τι πληροφορία παίρνει ο καθένας. Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη άποψη από τη δική μας, δεν χρειάζεται να τον βρίζουμε και να μιλάμε άσχημα. Όχι μόνο εδώ στο φόρουμ, αλλά και σε οποιαδήποτε τομέα της ζωής μας.
Και στο κάτω κάτω δεν θα πεθάνουμε κιόλας, αν την βγάλουν την έβγαλαν. Όλοι πιστεύω έχουμε τα προσόντα να κάνουμε και άλλα πράγματα αν δεν ''κάτσει'' το κομμάτι του στρατού.