Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rm70gr

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Rm70gr »

gagsgs έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2024 12:38 am Ναι γιατι ο 9μηνος φαντάρος με δίπλωμα νταλίκας και όλα τα μήχανακια είναι καταξιωμένος. Ότι δεν φτάνει η αλεπού…

Το επίπεδο πρέπει να ανεβεί, λογά Αξιωματικών τώρα αυτά… που είναι ήδη στο σώμα.

Άντε καιρός ήταν
Όπως το είπες ότι δεν τα πιάνει η αλεπού…
Και εσυ μάλλον θητεία κψμ στο σπιτάκι σου δίπλα και γνωστό ότι είχες όνειρο την αστυνομία από μικρός και σε αδικούσαν τα μόρια του στρατού…
Και απαντά σε παρακαλώ πολύ στην ερώτηση που σου έκανε το παιδί πιο πάνω είναι δίκαιο να μπαίνει ένας με ΤΕΙ εσωτερικής διακοσμήσεις και όχι ένα παιδί που διάλεξε να κάνει μια δύσκολη θητεία είτε σαν ΕΔ είτε σαν ΔΕΑ ΚΑΙ τελείωσε κοντά 3ετες σχολή (μαζί με την πρακτική) που έχει ίδια μαθήματα με την αστυφυλάκων !
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τι εννοείς ρε φίλε ότι θα πάρουν νέα προκήρυξη του 2025 με τα παλιά κριτήρια; Αφού λένε ότι θα τραβήξουν τους 600 επιλαχόντες.
Επισκέπτης

Άστον... Μακάρι να ισχύει αυτό πού γράφει ο τύπος από πάνω ότι θα επαναφέρουν την παλιά μοριοδοτηση και να μην είναι τρολ
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Rm70gr έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2024 3:20 am
gagsgs έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2024 12:38 am Ναι γιατι ο 9μηνος φαντάρος με δίπλωμα νταλίκας και όλα τα μήχανακια είναι καταξιωμένος. Ότι δεν φτάνει η αλεπού…

Το επίπεδο πρέπει να ανεβεί, λογά Αξιωματικών τώρα αυτά… που είναι ήδη στο σώμα.

Άντε καιρός ήταν
Και εσυ μάλλον θητεία κψμ στο σπιτάκι σου δίπλα και γνωστό ότι είχες όνειρο την αστυνομία από μικρός και σε αδικούσαν τα μόρια του στρατού…
Και απαντά σε παρακαλώ πολύ στην ερώτηση που σου έκανε το παιδί πιο πάνω είναι δίκαιο να μπαίνει ένας με ΤΕΙ εσωτερικής διακοσμήσεις και όχι ένα παιδί που διάλεξε να κάνει μια δύσκολη θητεία είτε σαν ΕΔ είτε σαν ΔΕΑ ΚΑΙ τελείωσε κοντά 3ετες σχολή (μαζί με την πρακτική) που έχει ίδια μαθήματα με την αστυφυλάκων !
Πάλι τα ίδια; Απάντησε και εσύ λοιπόν είναι δίκαιο να μπει κάποιος που έκανε θητεία στον Αυλώνα στο ΚΕΕΔ ή στην 13ΔΕΕ ; Είναι το ίδιο ο δόκιμος του ΠΖ των ΕΔ, ΤΦ, ΠΒ με αυτόν που μπήκε δόκιμος υλικού πολέμου και πέρασε ζάχαρη; Και όμως παίρνει τα ίδια μόρια.

Να μιλάτε με στοιχεία και να είστε αντικειμενικοί, υπάρχουν άνθρωποι γνώστες που ξέρουν δύο πράγματα παραπάνω, μην το παίζετε κουτοπόνηροι.

Όσο είναι κυβέρνηση ο Μητσοτάκης ξεχαστε την παλιά μοριοδοτηση, έχει δώσει γραμμή να πριμοδοτεί πτυχιούχους και τριτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Όσο πιο νωρίς το καταλάβετε τόσο το καλύτερο για εσάς.

Το ΙΕΚ στις προκηρύξεις των φυλακών ήτανε κύριο προσόν , στην αστυνομία δεν θα γίνει ποτέ, το πιο δίκαιο θα ήτανε να παίρνει παραπάνω μόρια.

Αλλά σοβαρά δεν έχετε βαρεθεί να αναλύεται συνέχεια τα ίδια;

Αν δεν θέλουν οι αρμόδιοι και ολόκληρα κείμενα να γράφετε εδώ δεν θα κερδίσετε κάτι.
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Psyxiatreio έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2024 4:39 am

Άντε καιρός ήταν
Πάλι τα ίδια; Απάντησε και εσύ λοιπόν είναι δίκαιο να μπει κάποιος που έκανε θητεία στον Αυλώνα στο ΚΕΕΔ ή στην 13ΔΕΕ ; Είναι το ίδιο ο δόκιμος του ΠΖ των ΕΔ, ΤΦ, ΠΒ με αυτόν που μπήκε δόκιμος υλικού πολέμου και πέρασε ζάχαρη; Και όμως παίρνει τα ίδια μόρια.

Να μιλάτε με στοιχεία και να είστε αντικειμενικοί, υπάρχουν άνθρωποι γνώστες που ξέρουν δύο πράγματα παραπάνω, μην το παίζετε κουτοπόνηροι.

Όσο είναι κυβέρνηση ο Μητσοτάκης ξεχαστε την παλιά μοριοδοτηση, έχει δώσει γραμμή να πριμοδοτεί πτυχιούχους και τριτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Το ΙΕΚ στις προκηρύξεις των φυλακών ήτανε κύριο προσόν, στην αστυνομία δεν θα γίνει ποτέ, το πιο δίκαιο θα ήτανε να παίρνει παραπάνω μόρια.

Αν δεν θέλουν οι αρμόδιοι και ολόκληρα κείμενα να γράφετε εδώ δεν θα κερδίσετε κάτι.
Την κουτοπονηριά που την είδες φίλε μου;
Εννοείτε και δεν είναι το ιδιο όλοι οι ΔΕΑ και όλοι οι ΕΔ αλλά όσο Λέλα και να λες εσυ ότι περασαν στην θητεία τους μάτωσαν είτε 4 μήνες είτε 2 μήνες αντίστοιχα για να πάρουν έναν πράσινο μπερέ η να γίνουν αξιωματικοί οποτε ΝΑΙ πάλι είναι πιο ικανοί από τον κάθε ένα που έβαζε βύσμα μην τυχών και φύγει πάνω από 10 χιλιόμετρα από το σπιτι του και ήθελε να έχει σονι και ντε 5 ΔΝ την βδομάδα !
(Γιατί και εμείς ξέρουμε δεν είμαστε τυχαίοι εδώ μέσα)
Πάει αυτό
Πάμε στο άλλο θέμα, αν δει η κυβέρνηση ότι της γυρνάει μπούμερανγκ αυτή η μοριοδότηση θα την αλλάξει πολύ άνετα ΚΑΙ να είσαι σίγουρος ότι μόνο μπούμερανγκ της γυρνάει !
Και όχι φίλε μου δεν έχουμε βαρεθεί να αναλύουμε τα ίδια ειδικά ότι μπαίνουν κάτι εξυπνάκηδες που ξαφνικά θυμήθηκαν την αστυνομία, που ξύπνησαν ένα πρωί είδαν ότι τους βολεύει η νέα μοριοδότηση και είπαν πάμε να γίνουμε αστυνομικοί, και προσπαθούν να υποβαθμίσουν με το έτσι και το θέλω την δικιά μας προσπάθεια που είναι συντονισμένη και απόλυτος συνειδητοποιημένη εδω και χρόνια, που ματώσαμε και ψυχικά και οικονομικά για να μπορούμε να έχουμε μια καλή θέση στους πίνακες.
Αυτά από εμένα !
Ότι είναι να γίνει θα γίνει…
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Rm70gr έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2024 5:18 am
Psyxiatreio έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2024 4:39 am

Το ΙΕΚ στις προκηρύξεις των φυλακών ήτανε κύριο προσόν, στην αστυνομία δεν θα γίνει ποτέ, το πιο δίκαιο θα ήτανε να παίρνει παραπάνω μόρια.

Την κουτοπονηριά που την είδες φίλε μου;
Εννοείτε και δεν είναι το ιδιο όλοι οι ΔΕΑ και όλοι οι ΕΔ αλλά όσο Λέλα και να λες εσυ ότι περασαν στην θητεία τους μάτωσαν είτε 4 μήνες είτε 2 μήνες αντίστοιχα για να πάρουν έναν πράσινο μπερέ η να γίνουν αξιωματικοί οποτε ΝΑΙ πάλι είναι πιο ικανοί από τον κάθε ένα που έβαζε βύσμα μην τυχών και φύγει πάνω από 10 χιλιόμετρα από το σπιτι του και ήθελε να έχει σονι και ντε 5 ΔΝ την βδομάδα !
(Γιατί και εμείς ξέρουμε δεν είμαστε τυχαίοι εδώ μέσα)
Πάει αυτό
Πάμε στο άλλο θέμα, αν δει η κυβέρνηση ότι της γυρνάει μπούμερανγκ αυτή η μοριοδότηση θα την αλλάξει πολύ άνετα ΚΑΙ να είσαι σίγουρος ότι μόνο μπούμερανγκ της γυρνάει !
Και όχι φίλε μου δεν έχουμε βαρεθεί να αναλύουμε τα ίδια ειδικά ότι μπαίνουν κάτι εξυπνάκηδες που ξαφνικά θυμήθηκαν την αστυνομία, που ξύπνησαν ένα πρωί είδαν ότι τους βολεύει η νέα μοριοδότηση και είπαν πάμε να γίνουμε αστυνομικοί, και προσπαθούν να υποβαθμίσουν με το έτσι και το θέλω την δικιά μας προσπάθεια που είναι συντονισμένη και απόλυτος συνειδητοποιημένη εδω και χρόνια, που ματώσαμε και ψυχικά και οικονομικά για να μπορούμε να έχουμε μια καλή θέση στους πίνακες.
Αυτά από εμένα !
Ότι είναι να γίνει θα γίνει…
Για την κανονική θητεία των ΕΔ που την βγάζουν λούφα δεν απάντησες, από εκεί και πέρα διαφωνώ γενικά στο τρόπο προσλήψεων αλλά αυτό δεν αλλάζει από ένα φόρουμ φίλε μου.

Ούτε η εντοπιότητα είναι σωστή κατ'εμε που υπάρχει στους συνοριοφύλακες, δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος είναι πχ από την Χίο είναι πιο ικανός από εσένα που είσαι Αθηναίος.

Γενικά το σύστημα μπαζει.

Διάλογο κάνουμε αλλά πχ αυτός που έβγαλε ένα ΤΕΙ στη επαρχία και πέρασε τα δικά του ζόρια μακριά από σπίτι του για 4-5 χρόνια αν το δούμε λογικά και αυτός δεν πέρασε καλά όπως και αυτός που υπηρέτησε ως δόκιμος απλά το 10 μονάδες χτυπάει άσχημα, αν υπήρχε ισοδυναμια δεν θα γκρινιαζε κανείς σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Επισκέπτης

Έχω περάσει στους πρώτους πίνακες και έχω και καλή σείρα. Πιστεύετε θα με κόψουν λόγω μυωπίας; Έχω 1,5 στο ένα μάτι και 0,75 στο άλλο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 24, 2024 11:34 pm Ειμαι ο αρχιφυλακας και απαντω στα παιδια που με ρωτησαν. Οταν βγουν τα αποτελεσματα θα σας καλεσουν συντομα για αθληματα και γιατρους. Μεσα σε 1 εβδομαδα περιπου θα τα εχετε τελειωσει ολα. Επισης στην συνεντευξη ρωτανε γιατι θελεις να μπεις στην αστυνομια, τι δουλεια κανεις εξω, αν σπουδασες κατι, αν ηθελες να μπεις απο μικρος στο σωμα, τετοια πραγματα. Τελος επειδη γραφουν διαφορα για τους 600 ε. Φ οποιος θελει να με πιστεψει εχει καλως, οποιος δεν θελει δεν πειραζει, για τελευταια φορα σας λεω οτι θα τους παρουν το 2025, με ηλικια 01/01/1997 και μετα. Επισης υπαρχει ενας ενδοιασμος για τα προσοντα μηπως αφαιρεσουν τα μορια για αει και ΤΕΙ που πρωτη φορα εμφανιστηκαν στα προσοντα της προκηρυξης του 2024 γιατι υπηρχε μεγαλη γκρινια απο εκατονταδες υποψηφιους. Σε καμια παλια δεν υπηρχε αυτο. Θα το αποφασισουν το 2025 αυτο. Υπηρετω στο αρχηγειο παιδια σε ποστο που μαθαινω διαφορα. Δεν γραφω κουτουρου οτι μου κατεβει ετσι απλα για να γραφω. Να ειστε καλα.
Ακριβώς για αυτό το λόγο, επειδή υπάρχει γκρίνια, υπάρχει και το άρθρο του κου Αγγελάκη για υπέρβαση αποφάσεως του υπουργού, είπε ο θείος Μιχάλης για επέκταση του ίδιου πίνακα. Επίσης κάποιο παιδί έγραψε ότι επικοινώνησε με το υπουργείο και του απάντησαν ότι το επεξεργάζονται νομοτεχνικά. Όλα αυτά, προς τα εκεί στρέφονται . Επίσης στην ΟΠΠΙ η ηλικία δεν υπήρξε πρόβλημα, διότι από το 2021 πήραν τους επόμενους το 2022.
Επισκέπτης

Για αυτον που ρωταει που εχει προβλημα στα ματια δεν εχει κανενα θεμα, πρεπει να εχεις πολλους βαθμους και στα 2 ματια για να σου δημιουργησουν καποιο θεμα
Επισκέπτης

Παιδιά οι 600 θα παρθούν από τους ίδιους πίνακες έχει ξανασυμβεί και στην αστυνομία και σε άλλες προκηρύξεις.
Επισκέπτης

Δεν υπάρχει κανένα νομικό κόλλημα
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Για να το λέει ο Χρυσοχοιδης θέλω να πιστεύω ότι κάτι παραπάνω θα ξέρει από τους υπόλοιπους.
MIKELITORISGR

Δημοσίευση από MIKELITORISGR »

Και ξανα αναφέρω την επικοινωνία μου με το υπουργείο Προ. Πο.
ερωτηση : Σε σχετική δήλωση του υπουργού στη Λάρισσα ειπώθηκε πως το υπουργειο προχωρα σε 300 προσληψεις ειδικών φρουρων. Στη συνεχεια λεει θα προχωρήσει σε αλλες 600 θεσεις στον ιδιο πινακα. Ο υπουργός εννοουσε οτι απο την τρέχουσα προκήρυξη θα γινουν και οι 600 επιπλεον προσλήψεις ή θα γινει εκ νεου προκήρυξη θέσεων; Ερωτώ καθως ειμαι επιλαχών του διαγωνισμου και εαν ισχυει αυτο που καταλαβα του χρονου θα μπουμε και εμεις;
απαντηση : Σε απάντηση ανωτέρω (β) σχετικού, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
1. Κατόπιν έκδοσης της (α) σχετικής προκήρυξης οι διαδικασίες της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη, σας γνωρίζουμε ότι εκκρεμεί η
νομοτεχνική επεξεργασία σχετικών διατάξεων της υφιστάμενης νομοθεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να καθορισθεί η
διαδικασία της πρόσληψης συμπληρωματικά εξακοσίων (600) Ειδικών Φρουρών.
2. Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση των ενδιαφερομένων μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής
Αστυνομίας www.astynomia.gr και των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Χώρας.
3. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.
όποιος διαφωνέι μπορεί να στείλει ερώτημα στο υπουργείο!
Επισκέπτης

Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2024 12:08 pm Για να το λέει ο Χρυσοχοιδης θέλω να πιστεύω ότι κάτι παραπάνω θα ξέρει από τους υπόλοιπους.
Ακριβώς. Εάν δεν ήταν σίγουρος δεν θα έλεγε ότι θα επεκταθεί ο πίνακας αλλά ότι θα προσληφθούν άλλοι 600 στο 2025. Και ο συγκεκριμένος υπουργός δεν νομίζω να λέει ψέματα και μετά να γυρίσει την μπιφτέκα.
Επισκέπτης

Πόσο καιρό θα περιμένουμε ακόμα για να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες