Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Roda

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Roda »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 24, 2024 9:00 pm Παιδιά ξέρει κανείς αφότου βγει η πρώτη λίστα λογικά μέσα Σεπτέμβρη μετά από ποσό διάστημα βγενουν ψυχομετρικά, αθλήματα και πόσες μέρες θα είναι αυτά;
Καλά νωρίτερα από τον Οκτώβριο μην περιμένεις αποτελέσματα , υπολόγισε και 10 μέρες που δίνουν για τις ενστάσεις.

Τα υπόλοιπα τα αναφέρει η προκήρυξη.
Nant25

Δημοσίευση από Nant25 »

Καλησπέρα παιδια. Οι υπεύθυνες δηλώσεις και η συγκατάθεση στις δίνουν από το τμήμα να τις υπογραψεις; Η πρέπει να τις έχω μαζί μου; Πείτε μου εσείς που κάνετε αίτηση
Petroc

Δημοσίευση από Petroc »

Psyxiatreio έγραψε: Σάβ Αύγ 24, 2024 6:19 pm
Petroc έγραψε: Σάβ Αύγ 24, 2024 5:40 pm Πέστα ρε φίλε εδώ μέσα με τον κάθε πικραμένο που ότι τους κατεβούν στο κεφάλι το λένε χωρίς να ισχυει
Εσύ δεν έχεις πολλά μόρια οι άλλοι σου φταίνε; Αν δεις τα αποτελέσματα της προηγούμενης προκήρυξης θα καταλάβεις και μόνος σου πόσες ελπίδες έχεις.

Το να χαρακτηρίζεις τα παιδιά που γράφουν την γνώμη τους επειδή εσένα δεν σε βολεύει που το έχεις δει;
Εγώ μωρέ πας καλά οι άλλοι μου την λένε σε μένα μου λες τις παπαριες σου καλά άλλο οι άλλες προκυρυξεις άλλο αυτή θα δουμε τι ακριβώς θα γίνει αλλα μην κάθεσαι να λες βλακείες χωρίς να έχεις διαβάσει παραπανω
Episkeptis97

Δημοσίευση από Episkeptis97 »

KΑλησπερα και καλή επιτυχία! Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει την Διαφορά ανάμεσα στις 2 κατηγορίες; Ευχαριστώ πολύ
3450

Δημοσίευση από 3450 »

Στην Α κατηγορία είναι υποψήφιοι Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ με απολυτήριο Λυκείου ενώ στην Β κατηγορία οι υποψήφιοι είναι με πτυχίο ΕΠΑΛ
Episkeptis97

Δημοσίευση από Episkeptis97 »

3450 έγραψε: Κυρ Αύγ 25, 2024 9:52 am Στην Α κατηγορία είναι υποψήφιοι Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ με απολυτήριο Λυκείου ενώ στην Β κατηγορία οι υποψήφιοι είναι με πτυχίο ΕΠΑΛ
Ευχαριστώ για την απάντηση και αν έχεις απολυτήριο επαλ και πτυχίο από το επαλ που παίρνεις κατά την αποφοίτηση σε ποια κατηγορία κάνεις τα χαρτια σου ;
3450

Δημοσίευση από 3450 »

Αυτό είναι στην ιδιοσυγκρασία του καθενός. Όπου πιστεύεις ότι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες
Jakarta1337

Δημοσίευση από Jakarta1337 »

Καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιος στο σώμα να μας πει μια ρουτίνα ενός Ε. Φ και να μιλήσουμε και λίγο για το οικονομικό κομμάτι που απασχολεί αρκετό κόσμο, ζεις η δεν ζεις; Έχω γνωστό μου στο Λιμενικό, μου λέει δεν υπάρχει άτομο να μην κάνει δεύτερη δουλειά, διότι δεν βγαίνει με οικογένεια.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ποιος θες να σου πει εδώ μέσα φίλε ότι κάνει δεύτερη δουλεια είσαι καλά; Μερικοί είστε ψαράκια ακόμα για το σώμα σκεφτεστε πολύ αθώα. Παιδιά κάντε τα χαρτιά σας αλλά μη τρελαίνεστε με το συγκεκριμένο σώμα λες κ είναι το ιδανικό. Από ανάγκη μπήκαμε οι περισσότεροι κ εντάξει το γουστάρουμε κιολας.
Επισκέπτης

Ρε παιδιά αφού τα έχουμε ξαναπεί να μην γινόμαστε γραφικοί όσοι είναι από επαρχία άπαξ και μπουν όντας ΦΟΎΛ αδαείς είτε από αμέλεια λόγω νεαρού ηλικίας είτε επειδή εκεί που είναι δεν έχει στον ήλιο μοίρα και πιστεύει ότι με αυτή τη θέση στο δημόσιο θα δώσει με 850 ευρώ τον μήνα θα βαρεσει παραίτηση τους πρώτους μήνες. Θα επαληθευτούμε όλοι όσοι σας τα έχουμε πει.
Jakarta1337

Δημοσίευση από Jakarta1337 »

Και εμείς το γουστάρουμε αλλά αν είναι να μην μπορείς να συντηρήσεις την οικογένεια σου και να της προσφέρεις το κάτι καλύτερο τι να το κάνεις; Που δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο σώμα, γενικότερα με τα σώματα ασφαλείας στην Ελλάδα. Υπάρχει και το δίλλημα να κάνω αυτό που μου αρέσει και να μην παίρνω πολλά χρήματα ή να κάνω κάτι που δεν μου κάνει αίσθηση και να είμαι καλά οικονομικά.
Επισκέπτης

Κάνε ότι γουστάρεις σιγά κανείς δεν σας βάζει το μαχαίρι στον λαιμό μάγκες μου. Γιατί βλέπω και κάτι γκόμενες στο φβ πού τις λέμε στα τσατς ότι δεν αξίζει ειδικά αυτές που είναι από επαρχία και μας λένε καλύτερα είναι από τον ιδιωτικό τομέα οι καθυστερημένες αν και εντάξει η γκόμενα πηγαίνει με την προοπτική οτι Αθήνα θα έρθω θα βρω και κάναν μαλακα φραγκατο να μπαστακοθω στο ακίνητο του να τα πληρώνει όλα αυτός και να βάζω εγώ στην άκρη τι να πω χαχαχαχα. Ε ρε φίλε είμαστε για τα πανηγύρια δεν πειράζει σίγα και οι 1500 του 19 έμειναν καμιά 900αρια κοντά, στην οππι έχει φύγει κάνα 200αρι και στην τριετία θα φύγει άλλο τόσο. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αν μπει πάλι η μισή επαρχία δυστυχώς σε 3 χρόνια από τώρα δεν θα έχουν μείνει ούτε 300 άτομα από δαυτους. Δεν βαριέσαι πάμε και όπου βγει, Τέμπη Μητσοτακισταν 2.0
Stef98

Δημοσίευση από Stef98 »

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω στο εξής:
Ειμαι υποψήφιος για την συγκεκριμένη προκήρυξη, αν υποθέσουμε οτι ορκίζομαι ως ειδικός φρουρός και πηγαίνω Αθήνα εγώ όντας τέκνο πολύτεκνο και έγγαμο και απο επαρχεία (αν και εχω και σπίτι στην Αθήνα) θα μπορώ να πάρω μετάθεση πριν την μονιμοποίηση (5ετια) στον τόπο συμφερόντων μου και αν ναι απο πιο διάστημα και μετά ή μπορώ να κάνω αίτηση για μετάθεση μετά το πέρας της μονιμοποίησης;
Επισκέπτης

Αν έχεις σπιτάκι στην Αθήνα σου έκατσε πολύ καλά και να λες καί ευχαριστώ στον Νταντι πού μερίμνησε για αυτό ως νοικοκύρης... Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να φύγεις στον τόπο σου πριν την 15ετια πού και πάλι δεν είναι σίγουρο οπότε καλή επιτυχία και καλή διαμονή στην πανέμορφη συμπρωτεύουσα.
roda

Δημοσίευση από roda »

Stef98 έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 12:38 am Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω στο εξής:
Ειμαι υποψήφιος για την συγκεκριμένη προκήρυξη, αν υποθέσουμε οτι ορκίζομαι ως ειδικός φρουρός και πηγαίνω Αθήνα εγώ όντας τέκνο πολύτεκνο και έγγαμο και απο επαρχεία (αν και εχω και σπίτι στην Αθήνα) θα μπορώ να πάρω μετάθεση πριν την μονιμοποίηση (5ετια) στον τόπο συμφερόντων μου και αν ναι απο πιο διάστημα και μετά ή μπορώ να κάνω αίτηση για μετάθεση μετά το πέρας της μονιμοποίησης;
Φίλε μου ξέρεις πόσοι περιμένουν να πάρουν μετάθεση και είναι στο σώμα πάνω από 10χρονια;

Αν όντως ενδιαφέρεσαι ψάξε στο ίντερνετ να βρεις το σύστημα και τα κριτήρια μεταθέσεων (μόρια κτλπ) , επίσης είναι πολύ λίγες οι θέσεις που ανοίγουν κάθε χρόνο, δηλαδή μπορεί να υπάρχουν αλλά 10 άτομα που να είναι πολύτεκνοι κτλπ και να έχουν ανοίξει μόνο 4 θέσεις οπότε θα απορροφηθούν πρώτα όσοι είναι πάνω από εσένα και αργότερα εσύ.

Ειλικρινά όσοι είστε από επαρχία βγάλτε από το μυαλό σας αυτό το σενάριο για πολλά χρόνια.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες