Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 20, 2024 10:02 am Καλημέρα ερώτηση η ένσταση κοστίζει 20 ευρώ;
Τίποτα δεν κοστίζει η ένσταση, εφόσον την κάνεις μόνος σου (δλδ διατυπώνεις την αντίρρησή σου, με τα στοιχεία σου), για το θέμα που πιστεύεις ότι αδικείσαι, πχ μοριοδότηση, απόρριψη λόγω τίτλου σπουδών, κλπ, και στέλνεις στο mail που αναγράφεται στην προκήρυξη, για ενστάσεις, και θα σου απαντήσουν ηλεκτρονικά. Τώρα αν πας σε κάποιον επαγγελματία (δικηγόρο), ή σε γραφείο που ασχολείται με υποστήριξη για υποβολή δικαιολογητικών κλπ. Υπηρεσιών, δεν γνωρίζω το κόστος, αλλά δεν αξίζει τον κόπο.
Styga
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Eleonora έγραψε: Σάβ Ιούλ 20, 2024 12:52 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 20, 2024 10:02 am Καλημέρα ερώτηση η ένσταση κοστίζει 20 ευρώ;
Τίποτα δεν κοστίζει η ένσταση, εφόσον την κάνεις μόνος σου (δλδ διατυπώνεις την αντίρρησή σου, με τα στοιχεία σου), για το θέμα που πιστεύεις ότι αδικείσαι, πχ μοριοδότηση, απόρριψη λόγω τίτλου σπουδών, κλπ, και στέλνεις στο mail που αναγράφεται στην προκήρυξη, για ενστάσεις, και θα σου απαντήσουν ηλεκτρονικά. Τώρα αν πας σε κάποιον επαγγελματία (δικηγόρο), ή σε γραφείο που ασχολείται με υποστήριξη για υποβολή δικαιολογητικών κλπ. Υπηρεσιών, δεν γνωρίζω το κόστος, αλλά δεν αξίζει τον κόπο.
εσεις που τα γνωριζετε καλα μπορειτε να μου απαντησετε στο εξης. Καποιος ο οποιος παραιτηθηκε πριν την ορκωμοσια σε προηγουμενη προκηρυξη μπορει να συμμετεχει κανονικα σε επομενες; Ευχαριστω
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Ναι φυσικά και εγώ το έκανα πέρσι στο μεγάλο πεύκο έφυγα πριν την ορκωμοσία και θα τα ξανακάνω πάλι τα χαρτιά μου. Αν φύγεις μετά την ορκωμοσία δεν μπορείς να τα κάνεις πριν την ορκωμοσία είναι σα να μην παρουσιάστηκες καθόλου.
Επισκέπτης

EricHalland έγραψε: Σάβ Ιούλ 20, 2024 4:40 pm Ναι φυσικά και εγώ το έκανα πέρσι στο μεγάλο πεύκο έφυγα πριν την ορκωμοσία και θα τα ξανακάνω πάλι τα χαρτιά μου. Αν φύγεις μετά την ορκωμοσία δεν μπορείς να τα κάνεις πριν την ορκωμοσία είναι σα να μην παρουσιάστηκες καθόλου.
κι εγω αυτο ξερω. Οι παραιτηθεντες θεωρουνται μηδεποτε καταταγεντες
Eftasteros

Δημοσίευση από Eftasteros »

Το όριο ηλικίας είναι 28 ετών δηλαδή όσοι γεννήθηκαν μέχρι το 96;
Dinos23

Δημοσίευση από Dinos23 »

Eftasteros έγραψε: Σάβ Ιούλ 20, 2024 10:11 pm Το όριο ηλικίας είναι 28 ετών δηλαδή όσοι γεννήθηκαν μέχρι το 96;
Σωστα, μεχρι 28 ετων. Νομιζω ετσι λεει το ΦΕΚ
Giorgostheocharis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Giorgostheocharis »

Eftasteros έγραψε: Σάβ Ιούλ 20, 2024 10:11 pm Το όριο ηλικίας είναι 28 ετών δηλαδή όσοι γεννήθηκαν μέχρι το 96;
αυτο γραφει στα σαιτ εκτος κι εαν δεν ξερεις να διαβαζεις
Επισκέπτης

Καλημέρα το όριο είναι 28 αλλά μπορούν να τα κάνουν από το 97 και μετά μην απαντάτε ανακρίβειες οι 96 μπορούσανε μέχρι και την προηγούμενη χρονιά...
Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους, τώρα όσοι θέλουν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την προκήρυξη; Ή δεν έχει δημοσιευθεί ακομη;
Επισκέπτης

Giorgostheocharis έγραψε: Σάβ Ιούλ 20, 2024 11:05 pm
αυτο γραφει στα σαιτ εκτος κι εαν δεν ξερεις να διαβαζεις
Αφού είσαι άσχετος, γιατί απαντάς ρε μπουφο;
Dinos23

Δημοσίευση από Dinos23 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 21, 2024 10:48 am Καλημέρα σε όλους, τώρα όσοι θέλουν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την προκήρυξη; Ή δεν έχει δημοσιευθεί ακομη;
Οχι ακομη, λογικα τωρα τελη ιουλιου με αρχεα αυγουστου θα ανοιξουν οι αιτησεις. Θεωρητικα παντα.
Lego12

Δημοσίευση από Lego12 »

Επειδή υπάρχει μια αμφισβήτηση διαβάστε το περσινό φεκ για τους εποπ του 2023 και πρόσθεσε μια χρονιά για να επιβεβιωθειτε δεν είναι δύσκολο!
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Busterakos »

Εάν δεν αλλάξει κάτι ούτε φέτος, το πραγματικό ηλικιακό όριο είναι 27 έτη, συνεπώς από το 97 και μετά.
dimimits1

Δημοσίευση από dimimits1 »

Οι του 96’ είμαστε εκτός κατά 99,9% που γενικά δεν αλλάζουν τα ΦΕκ οι νόμοι για όρια ηλικίας στον ΕΣ.
Ωστόσο στην προκυρηξη για ειδικούς φρουρούς που θα βγει τώρα στο 2024 μπορούμε όσοι είμαστε του 96’ τελευταία χρόνια.

Τρελή ανάγκη να εχουν ο κόσμος να χαλάσει δεν θα αλλάξει το οριο, όποτε 27 ετών οι του 97’ φέτος.
Επισκέπτης

Καλημέρα
Αν είμαι ήδη ΕΠΟΠ μπορώ να δηλώσω στην προκήρυξη για να μπω σε άλλο σώμα ή ειδικότητα?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες