Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Χάνεται η ουσία του φόρουμ με τις προσωπικές διαμάχες σας και τις επιθέσεις ο ένας στον αλλον, μια ερώτηση δεν θέλετε να πατήσετε αλλά αν είναι να την πείτε σε κάποιον ή να ανταποδώσετε είστε πρώτοι εκεί εννοείται γράφεται και κείμενα.
Καλησπέρα, σημαντικό ερώτημα στην εμπειρία αν κάποιος έχει εργαστεί πχ 02/03/2023 με 15/05/2023 εμείς θα βάλουμε αυτές τις ημερομηνίες ή θα βάλουμε 01/03/2023-31/05/2023 δηλαδή βάζουμε ολόκληρους τους μήνες η βεβαίωση προϋπηρεσίας ΑΣΕΠ μόνο μήνες λέει.
Έλα στόκε κούρασες πραγματικά. Έχω άνθρωπο στον ΑΣΕΠ και βάζω τάξη στην κακοήθη παραπληροφόρηση σας γιατί με αυτά που λέτε επίτηδες υπάρχουν άνθρωποι που παίζει να μην κάνουν την υψομετρηση και να χάσουν μία θέση στο δημόσιο και είναι πολύ κρίμα να μπείτε εσείς που κάνετε *****. Τώρα εις ότι αφορά αυτόν που λέει για τα σάιτ, αγορίνα μου είσαι λάθος από τη στιγμή που γράφεις ότι κατά πάσα πιθανότητα είστε εκτός ενώ σου γράφουν όλοι ότι όποιος αρμόδιο και να ρωτήσεις στον ΑΣΕΠ σου λέει ότι αυτό με την υψομετρηση ήταν μία ανακρίβεια που έγραφαν τα σάιτ και δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Οπότε αν σεβοσουν τον εαυτό σου και τους συνομιλητές σου θα ζητούσες συγγνώμη και θα ανακαλούσες!
Καλημέρα παιδιά πρώτη φορά γράφω σε αυτό το φόρουμ. Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία, πότε πιστευετε θα βγούνε τα προσωρινά αποτελεσματα?
Τι λες μωρή που θα σου ζητήσουμε κ συγγνώμη! Κομμένε ακατάλληλε. Άντε δρόμο από εδώ που βρίζεις όλη την ώρα!
Χαλάς το νήμα.
Χαλάς το νήμα.
Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα! Όσον αφορά την ημερομηνία βεβαίωσης υψομέτρησης! Επειδή ότι είναι γραπτό έχει άλλη βαρύτητα, εγώ έκανα δημιουργία ερωτήματος στο help desk του ΑΣΕΠ και μου απάντησαν ότι η ημερομηνία που θα αναγράφει επάνω δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! Το έχω λάβει γραπτώς στο μαιλ μου! Όποτε λύθηκε αυτό!
Ωραία γιατί μας ζαλίσατε με την υψομέτρηση! Κ ο άλλος ο χριστιανός τι λένε τα site έγραψε ρε μαγκες. Λίγο ψυχραιμία όλοι έχουμε άγχος προχωράμε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Για την προυπηρεσία θα μας πει κανένας τι παίζει τελικά; Τωρα άλλοι μου λέβε υπάλληλος γραφείου αν έχεις θα μετρήσει άλλος συνάδεια που να την βρεις την συνάφεια δλδ άλλος οτι είναι στο δημόσιο …αν ξέρεται κάτι πείτε
Υπάλληλος γραφείου λέγονται και αυτοί στα call Center που παίρνουν τηλέφωνα, εσυ πιστεύεις ότι θα μετρήσει; Φυσικά κ όχι. Μια κάποια συνάφεια θα θέλουν την οποια μάλλον θα κρίνει η επιτροπή του ΑΣΕΠ. Δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο
2 ερωτήσεις,
Πρώτον, τι θα ανεβάσουμε στον ΑΣΕΠ
Δεύτερον, προσωρινά αποτελέσματα πριν τον Νοέμβριο ή μετά;
Γιατί για να καταχωρηθούν και να μετρηθούν και να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα όλων αυτών των εγγράφων, σίγουρα θα είναι μια άκρως χρονοβόρα διαδικασία...
Πρώτον, τι θα ανεβάσουμε στον ΑΣΕΠ
Δεύτερον, προσωρινά αποτελέσματα πριν τον Νοέμβριο ή μετά;
Γιατί για να καταχωρηθούν και να μετρηθούν και να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα όλων αυτών των εγγράφων, σίγουρα θα είναι μια άκρως χρονοβόρα διαδικασία...
Βιάζονται τώρα με όλα αυτά που έχουν γίνει θεωρώ πως Σεπτέμβρη με Οκτώβρη θα έχουμε προσωρινά.
Τι εννοείς τι θα ανεβάσεις στον ΑΣΕΠ; Τα δικαιολογητικά σου στέλνεις αν είσαι μέσα σε αυτούς που κλήθηκαν
Τι εννοείς τι θα ανεβάσεις στον ΑΣΕΠ; Τα δικαιολογητικά σου στέλνεις αν είσαι μέσα σε αυτούς που κλήθηκαν
Υπάλληλοι γραφείου σε διοικητικές θέσεις κτλ μπορεί να μετρήσουν καθώς η δημοτική κάνει δουλειά και εντός και εκτός γραφείου συνεπώς υπάρχει μια συνάφεια. Τώρα είναι στην κρίση τους θα δείξει.
Τελικά στην β φάση για αποστολή δικαιολογητικών πόσα άτομα κάλεσαν;3πλασιο αριθμό ή όλους;
Μαζί με ΠΕ τε δε όλους τους κάλεσαν 20.000 κόσμο έχουν να ελέγξουν δικαιολογητικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες