Πολυ καλα για φετος, σοβαρα
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Κοίτα φίλε μου εγώ είμαι 300 με κάλεσαν τι να σου πω θεωρώ όλα έχουν να κανουν με την ζητήσει τις ειδικότητας και την βάση τον μορίων κανείς δεν ξέρει μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελεσματα καλή επιτυχία όπως και να έχει!
Αεροπορία στρατού η τεχνικού έκανες;
Πλήρωμα σκάφους εδ παίρνει 60 ατομα και έχω 440 μόρια έχω ελπίδες;
Καλησπέρα να ρωτήσω εάν κάποιος είναι γεννημένος το 1995 μπορούσε να κάνει αίτηση στην προκήρυξη?
Καλησπέρα ήταν κάποιος που έδινε την Παρασκευή στην Αθήνα?
Πολύ καλά είσαι φίλε, αν πέρασες κ τα ΠΚΕ είσαι μέσα σίγουρα.
Πέρασα ΠΚΕ όλα εντάξει, πάντως να ξέρεις πέρυσι μπήκαν με πολύ ποιο χαμηλές βάσεις στην συγκεκριμένη ειδικότητα, όπως και να έχει καλή επιτυχία και σε εσένα.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 18, 2023 6:55 pmΠολύ καλά είσαι φίλε, αν πέρασες κ τα ΠΚΕ είσαι μέσα σίγουρα.
gepapage
Ποια μέρα ξεκινήσατε να δίνετε εξετάσεις, και εάν δώσετε και τ Δευτέρα η τελειώσατε εσείς που δίνατε Αθήνα?
Εγώ είμαι για αεροπορια στρατού μηχανοσυνθετης με 355 μόρια.gepapage έγραψε: Σάβ Νοέμ 18, 2023 7:23 pmΠέρασα ΠΚΕ όλα εντάξει, πάντως να ξέρεις πέρυσι μπήκαν με πολύ ποιο χαμηλές βάσεις στην συγκεκριμένη ειδικότητα, όπως και να έχει καλή επιτυχία και σε εσένα.
Πάντως φημολογείται έντονα ότι η κατάταξη θα γίνει μετά τις γιορτές, δηλαδή αρχές Γενάρη οπότε έχουμε πολύ ακόμα για τους τελικούς πίνακες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες