Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kasbou

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Kasbou »

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά ! Αν το ΦΕΚ βγει Νοέμβριο η προκυρηξη ποτέ θα βγει ; Ως πολίτης εθελοντής στα 28 είμαι οριακά αν δεν ανεβεί το όριο ηλικίας γιαυτο ρωτάω.
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Είναι το ίδιο φεκ με την προηγούμενη εμοδε... Εεε λογικά μετά από 10-20 μέρες. Νομίζω 31 ήταν για εθελοντές!
Kasbou

Δημοσίευση από Kasbou »

Μακάρι να είναι έτσι και μακάρι να βρεθεί μια λύση για τους εποχικούς. Ότι «μείνει» είμαστε και εμείς πίσω. Ελπίζω να βγάλουμε άκρη σύντομα και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Politis1994 »

Όχι για εθελοντές ήταν 28νομιζω .
Εγώ είμαι 29 φέτος εθελοντής 5χρονια θέλω να δηλώσω εμοδε έτσι απλά να δω που βρίσκομαι σε μόρια ελπίζω να μπορώ... Έλεος πια
Yank1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Εποχικος πυροσβεστης

Δημοσίευση από Yank1 »

Παιδιά για το 24 δεν λέει; Τώρα γιατί λέτε τις 2 πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου; Εγώ από τον Ιανουάριο φαίνομαι 32. Εποχικος
Yank1
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Yank1 »

Παιδιά για το 24 δεν λέει; Τώρα γιατί λέτε τις 2 πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου; Εγώ από τον Ιανουάριο φαίνομαι 32. Εποχικος
Yank1
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Yank1 »

Yank

Δημοσίευση από Yank »

Kasbou

Δημοσίευση από Kasbou »

Δεν υπάρχει λογική στα όρια ηλικίας ούτε για εθελοντές αλλά ποσό μάλλον για τους εποχικούς που έχουν προσληφθεί με κριτήρια καο ξέρουν τη δουλειά τόσα καλοκαίρια. Αναμονή μέχρι το ΦΕΚ
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Ξανά ρωτω υπάρχει περίπτωση να βγει η προκυρηξη το 23; Γιατί λένε για το 24 η προσλήψεις απαντήστε μου ευχαριστώ.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Αν προσμετρώνται στους 990, που έγραφε ο σχεδιασμός, για το 24, τότε από του χρόνου θα βγει. Έτσι λέει η λογική. Τώρα ποιος ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους! Επιμένουν και στα κριτήρια των εμοδε!
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Politis1994 »

Με λίγα λόγια έχουν κλειδώσει μια προκυρηξη εμοδε (όρια ηλικίας αναμένονται) και μια τλχστν προκυρηξη εποχικών; Η όχι;
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Yank δεν βλεπεις τι γράφω ρε σειρά; Και στο υπουργείο δικαιοσύνης λεει 1000 θεσεις για το 24 και την δικαστική την έβγαλε τωρα. Μέσα στ Νοεμβρίο φεκ και Δεκεμβρίο το αργότερο η προκήρυξη...
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Σήμερα το απόγευμα σε συζήτηση που είχα με αξιωματικό της πυροσβεστικής μου είπε ότι οι 1.200 εποχικοί θα προσληφθούν στα δασαρχεία +500 μόνιμοι στα δασαρχεία με μοριοδοτηση στους εποχικούς πυροσβέστες και 700 εμοδε είπε για τέλη Νοεμβρίου τώρα αλήθεια ψέματα αυτά μου είπε ... ΑΑ και μου είπε ότι θα ομογενοποιηθούν η 5ετης
Yank

Δημοσίευση από Yank »

epoxikosbmk έγραψε: Σάβ Οκτ 28, 2023 8:17 pm Yank δεν βλεπεις τι γράφω ρε σειρά; Και στο υπουργείο δικαιοσύνης λεει 1000 θεσεις για το 24 και την δικαστική την έβγαλε τωρα. Μέσα στ Νοεμβρίο φεκ και Δεκεμβρίο το αργότερο η προκήρυξη...
Σειρουλα μακάρι γτ από Ιανουαρίο εγώ θεωρούνε 32. Γ αυτό καίγομαι γ φέτος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: xristoss1996 και 12 επισκέπτες