Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DimStau

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από DimStau »

Panoss99 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 12:40 pm
Emilios12 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 12:36 pm Καλησπερα παιδιά. Να μοιραστώ μια σκέψη μου μαζί σας μήπως τώρα με την δικαστική αστυνομία που βγήκε πολλοί από την προκήρυξη εποπ δεν θα παρευρεθούν στα πκε και θα μετανιώσουν;
Πολλοί δε νομίζω αλλά κάποιοι οι οποίοι έκαναν αίτηση για την προκήρυξη χωρίς να είναι σίγουροι ίσως ναι δεν συμμετάσχουν περιμένοντας αποτέλεσμα της δικαστικής. Αλλα πολλοί δεν θα είναι! Γνώμη μου πάντα!
Ο κολλητός μου που είχε δηλώσει εποπ και κρίθηκε κατάλληλος δεν θα πάει αν τον καλέσουν για πκε γιατί έχει αρκετά μόρια (και πιθανότητες) για την δικαστική. Δεν ξέρω πόσοι θα κάνουν σαν και αυτόν αλλά σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από GreekGod »

Η ζητηση επισης φαινεται και απο τον αριθμο των αιτησεων. Δημοσιευματα γραφουν για 12 χιλιαδες αιτησεις σε 9 μερες. Αυτο λεει πολλα.
The only easy day was yesterday.
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Καλα ήταν δεδομένο ότι θα έχει ζήτηση. Μην ξεχνάμε την πρώτη προκήρυξη ΕΠΟΠ τι ζήτηση είχε. Η δικαστική ήταν κάτι νέο και πρόκειται για σώμα αστυνομίας εν μέρει που πολλοι προτιμούν από τον θεσμό των ΕΠΟΠ. Όμως αυτή η απήχηση της δικαστικής και το ότι κάποιοι δεν θα παρουσιαστουν στον στρατό αφορα μόνο συγκεκριμένες ειδικότητες ΕΠΟΠ για παράδειγμα ένας νοσηλευτής που έχει κάνει αίτηση για ΕΠΟΠ δύσκολο να πάει για δικαστική. Οπότε ναι κάποιοι θα επωφεληθούν από ειδικότητες κυρίως με απολυτήριο λυκείου.
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Eirini_k »

Panoss99 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 2:02 pm Καλα ήταν δεδομένο ότι θα έχει ζήτηση. Μην ξεχνάμε την πρώτη προκήρυξη ΕΠΟΠ τι ζήτηση είχε. Η δικαστική ήταν κάτι νέο και πρόκειται για σώμα αστυνομίας εν μέρει που πολλοι προτιμούν από τον θεσμό των ΕΠΟΠ. Όμως αυτή η απήχηση της δικαστικής και το ότι κάποιοι δεν θα παρουσιαστουν στον στρατό αφορα μόνο συγκεκριμένες ειδικότητες ΕΠΟΠ για παράδειγμα ένας νοσηλευτής που έχει κάνει αίτηση για ΕΠΟΠ δύσκολο να πάει για δικαστική. Οπότε ναι κάποιοι θα επωφεληθούν από ειδικότητες κυρίως με απολυτήριο λυκείου.
νομιζω εκει γινονται και πιο γρηγορα μόνιμοι
τωρα αν κανω λαθος διορθώστε με
Xarisdim

Δημοσίευση από Xarisdim »

6809 ετήσιες για στρατό ξηράς. Τι νούμερα λέτε πάλι; 😂
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από GreekGod »

Xarisdim έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 2:14 pm 6809 ετήσιες για στρατό ξηράς. Τι νούμερα λέτε πάλι; 😂
Στην προκηρυξη της δικαστικης αστυνομιας αναφερομαι.
The only easy day was yesterday.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Panoss99 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 2:02 pm Καλα ήταν δεδομένο ότι θα έχει ζήτηση. Μην ξεχνάμε την πρώτη προκήρυξη ΕΠΟΠ τι ζήτηση είχε. Η δικαστική ήταν κάτι νέο και πρόκειται για σώμα αστυνομίας εν μέρει που πολλοι προτιμούν από τον θεσμό των ΕΠΟΠ. Όμως αυτή η απήχηση της δικαστικής και το ότι κάποιοι δεν θα παρουσιαστουν στον στρατό αφορα μόνο συγκεκριμένες ειδικότητες ΕΠΟΠ για παράδειγμα ένας νοσηλευτής που έχει κάνει αίτηση για ΕΠΟΠ δύσκολο να πάει για δικαστική. Οπότε ναι κάποιοι θα επωφεληθούν από ειδικότητες κυρίως με απολυτήριο λυκείου.
δεν το ξερει κανεις αυτο
anonymous12

Δημοσίευση από anonymous12 »

Λοιπον οσο αφορα το κολοβαρεμα οταν μπειτε με το καλο θα φατε μια πινεζα και κανενα νησακι με ενοικια εξω... ΣΟΑ μην το σκεφτεσαι εισαι πολυ ΝΕΑ για εκει ... Αμα μπεις φυσικα...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

anonymous12 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 2:42 pm Λοιπον οσο αφορα το κολοβαρεμα οταν μπειτε με το καλο θα φατε μια πινεζα και κανενα νησακι με ενοικια εξω... ΣΟΑ μην το σκεφτεσαι εισαι πολυ ΝΕΑ για εκει ... Αμα μπεις φυσικα...
Έλα Παπαφλέσσα πολυξερε τράβα ντελιβερι 12ωρα μέσα στις βροχές χιόνια κι μετά δες κι τους ΕΠΟΠ που τους έχουν στις σκοπιές μέσα σε δωματιάκια έχω δεί κι στην θητεία μου στον Έβρο να έχουν στον ΕΠΟΠ κι σόμπα. Ντελιβερι που ήμουν πάντως ΣΟΜΠΑ δε μου είχανε παρλαπιπα. ΚΩΛΟΒΑΡΕΜΑ ειναι οι ΕΠΟΠ αν σαρεσει καλώς αν δε σαρεσει τράβα πνίξου.
Έχω τον ξαδερφο μου αξιωματικό κι οι ΕΠΟΠ περνάνε καλύτερα κι από αξιωματικούς κι δεύτερες δουλειές προλαβαίνουν κι τα πάντα τα βλέπει τόσα χρόνια φιλαράκο σε νησιά κι παραμεθόρια.
Μάλλον εσύ που λες ότι δε προλαβαίνουν πρέπει να είσαι φρεκεκιες ντεμπελακος!
Andreaskarapol2023

Δημοσίευση από Andreaskarapol2023 »

Θα συμφωνήσω με τον φίλο ^^^
Όποιος βαριέται όλη μέρα κοσκιναει...
Δεν υπάρχει δε μπορώ δε προλαβαίνω ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΥΠΆΡΧΕΙ! ΟΛΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ. Κι τουλάχιστον τα βλέπουμε από άντρες που τα κάνουν αυτοί μήπως είναι ΥΠΕΡΆΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ όπως είπε κι ο φίλος τεμπέληδες
Eirini_k

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 2:54 pm
anonymous12 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 2:42 pm Λοιπον οσο αφορα το κολοβαρεμα οταν μπειτε με το καλο θα φατε μια πινεζα και κανενα νησακι με ενοικια εξω... ΣΟΑ μην το σκεφτεσαι εισαι πολυ ΝΕΑ για εκει ... Αμα μπεις φυσικα...
Έλα Παπαφλέσσα πολυξερε τράβα ντελιβερι 12ωρα μέσα στις βροχές χιόνια κι μετά δες κι τους ΕΠΟΠ που τους έχουν στις σκοπιές μέσα σε δωματιάκια έχω δεί κι στην θητεία μου στον Έβρο να έχουν στον ΕΠΟΠ κι σόμπα. Ντελιβερι που ήμουν πάντως ΣΟΜΠΑ δε μου είχανε παρλαπιπα. ΚΩΛΟΒΑΡΕΜΑ ειναι οι ΕΠΟΠ αν σαρεσει καλώς αν δε σαρεσει τράβα πνίξου.
Έχω τον ξαδερφο μου αξιωματικό κι οι ΕΠΟΠ περνάνε καλύτερα κι από αξιωματικούς κι δεύτερες δουλειές προλαβαίνουν κι τα πάντα τα βλέπει τόσα χρόνια φιλαράκο σε νησιά κι παραμεθόρια.
Μάλλον εσύ που λες ότι δε προλαβαίνουν πρέπει να είσαι φρεκεκιες ντεμπελακος!
εξαρτάται που θα πας και που θα πεσεις ναι υπάρχουν και ατομα που απλά κωλοβαρουσαν και ατομα που τους ειχαν τρελάνει με τις απαιτήσεις τους δεν ειναι ουτε το ενα οτι θα μπεις και θα κωλοβαρας ουτε όμως οτι θα μπεις και θα σε τρεχουν όλη μέρα
Panoss99

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 2:40 pm
δεν το ξερει κανεις αυτο

Εννοείται την σκέψου μου παραθέτω. Ίσως είναι λανθασμένη! Θα δείξει!
Eirini_k

Panoss99 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 3:07 pm
δεν το ξερει κανεις αυτο

δικαστική δεχονται και συγκεκριμένα πτυχία λογικα
Panoss99

Eirini_k έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 3:59 pm

δεν το ξερει κανεις αυτο

Δεν ισχύει αυτό
Eirini_k

Panoss99 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 6:13 pm
Eirini_k έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 3:59 pm

Δεν ισχύει αυτό
στην προκήρυξη εγραφε δες το
https://www.proson.gr/sites/default/fil ... tikiki.pdf
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες