Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Καλησπέρα σας. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει για τη διαδικασία από δω και στο εξής μέχρι και την ορκωμοσία; Ευχαριστώ πολύ
Για οποιον περασει ως την ορκωμοσια... 1. Ελλπιπη δικαιολογητικα,2. Καταλληλοι/ακαταλληλοι,3. Μοριοδοτηση,4. Πκε (πανε σχεδον ο τριπλασιος αριθμος που πρεπει να καλεστει σε καθε ειδικοτητα) ωστοσο ως τοτε δεν παει να πει οτι περασες. Στο τελος το τελικο σταδιο ειναι πινακας επιτυχοντων επιλαχοντων δηλαδη ως τοτε μπορει να περασεις ολη τη διαδικασια και να παραμεινεις επιλαχων. Για πκε δεν καλλουνται ολοι ακομη και σωστα εγγραφα να χουν. Ολα αυτα βεβαια τα αναφερει και το φεκ...
Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου να μου απαντήσεις. Ήταν όλα πολύ αναλυτικά, να είσαι καλά. Κάτι ακόμη, γνωρίζεις αν η διαδικασία των αθλημάτων γίνεται στη ναυτικών δοκίμων και οι εξετάσεις στο ννπ για τους κατοίκους εντός Αττικής; Κάτι τέτοιο έχω ακούσει αλλά δε γνωρίζω σίγουραΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 2:06 pm Για οποιον περασει ως την ορκωμοσια... 1. Ελλπιπη δικαιολογητικα,2. Καταλληλοι/ακαταλληλοι,3. Μοριοδοτηση,4. Πκε (πανε σχεδον ο τριπλασιος αριθμος που πρεπει να καλεστει σε καθε ειδικοτητα) ωστοσο ως τοτε δεν παει να πει οτι περασες. Στο τελος το τελικο σταδιο ειναι πινακας επιτυχοντων επιλαχοντων δηλαδη ως τοτε μπορει να περασεις ολη τη διαδικασια και να παραμεινεις επιλαχων. Για πκε δεν καλλουνται ολοι ακομη και σωστα εγγραφα να χουν. Ολα αυτα βεβαια τα αναφερει και το φεκ...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 27
Ναι, γίνονται κανονικά στην ΣΝΔ και στο ΝΝΠ.evakar έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 2:52 pmΕυχαριστώ πολύ για τον κόπο σου να μου απαντήσεις. Ήταν όλα πολύ αναλυτικά, να είσαι καλά. Κάτι ακόμη, γνωρίζεις αν η διαδικασία των αθλημάτων γίνεται στη ναυτικών δοκίμων και οι εξετάσεις στο ννπ για τους κατοίκους εντός Αττικής; Κάτι τέτοιο έχω ακούσει αλλά δε γνωρίζω σίγουραΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 2:06 pm Για οποιον περασει ως την ορκωμοσια... 1. Ελλπιπη δικαιολογητικα,2. Καταλληλοι/ακαταλληλοι,3. Μοριοδοτηση,4. Πκε (πανε σχεδον ο τριπλασιος αριθμος που πρεπει να καλεστει σε καθε ειδικοτητα) ωστοσο ως τοτε δεν παει να πει οτι περασες. Στο τελος το τελικο σταδιο ειναι πινακας επιτυχοντων επιλαχοντων δηλαδη ως τοτε μπορει να περασεις ολη τη διαδικασια και να παραμεινεις επιλαχων. Για πκε δεν καλλουνται ολοι ακομη και σωστα εγγραφα να χουν. Ολα αυτα βεβαια τα αναφερει και το φεκ...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 25
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Έχω μάθει ότι οι αιτήσεις για τον ναυτικό ήταν 600 αληθεύει?
Αποκλείεται τόσες λίγες! Δεν παίζει κάτι τέτοιο.
Οι κοιλιακοί στα ΠΚΕ γίνονται ανά ζευγάρι; Δηλαδή υπάρχει κάποιος που σου κρατάει τα πόδια και μετρά όταν ακουμπήσεις στο χέρι του όπως γίνονται και οι κάμψεις;
Οταν βγουν οι πίνακες κατάλληλων και ακατάλληλων και μετά τα μόρια θα βλέπουμε ανά ειδικότητα πόσα μόρια έχουμε εμείς και πόσα έχουνε οι άλλοι στην ειδικότητα οπότε θα ξέρουμε αν είμαστε επιλαχόντες ή επιτυχόντες;
Σε καμια περιπτωση. Στα πκε καλειται ο τριπλασιος και αριθμος καταλληλων υποψηφιων. Απο αυτους που θα περασουν δημιουργειται πινακας επιτυχωντων επιλαχοντων ως τοτε στα τυφλα, ο καθε ενας γνωριζει μονο τα δικα του μορια μεσω της προσωποποιημενης πληροφορησης. Και ναι αυτο σημαινει οτι μπορει να περασεις τσαμπα την ολη διαδικασια και τελικα να εισαι 10ος η 30ος επιλαχων αναλογως και τα ποσα ατομα ζητα η ειδικοτητα και ποσοι περασουν τις πκε. Ειναι ρισκο και σιγουρα εξοδα για καποιους.
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 4:44 amΣε καμια περιπτωση. Στα πκε καλειται ο τριπλασιος και αριθμος καταλληλων υποψηφιων. Απο αυτους που θα περασουν δημιουργειται πινακας επιτυχωντων επιλαχοντων ως τοτε στα τυφλα, ο καθε ενας γνωριζει μονο τα δικα του μορια μεσω της προσωποποιημενης πληροφορησης. Και ναι αυτο σημαινει οτι μπορει να περασεις τσαμπα την ολη διαδικασια και τελικα να εισαι 10ος η 30ος επιλαχων αναλογως και τα ποσα ατομα ζητα η ειδικοτητα και ποσοι περασουν τις πκε. Ειναι ρισκο και σιγουρα εξοδα για καποιους.
Ναι κακό αυτό. Θα ήθελα να γνωρίζω αν είμαι επιτυχών ή επιλαχών και σε ποια θέση. Οπότε θα τα μάθουμε όλα μετά τι ήμασταν τελικά.
Δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη και για καποια παιδια πεταμενα εξοδα. Απλως το ρισκαρεις.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Εάν πάρω 6μηνη αναβολή υγείας θα με πετάξουν εκτός από την αίτηση μου στο πολεμικό ναυτικό ή θα περάσω ΠΚΕ και εκεί θα με κρίνουν ξανά εάν είμαι ικανός; Ορίστε το ερώτημα που δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη...
Όλα τα ερωτήματα και οι απορίες για την συμμετοχή κάποιου είναι στην προκήρυξη " προσόντα και κολλήματα υποψηφίων για κατάταξη" αν δεν αναφέρεται κάτι εκεί μέσα τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς αν πάλι συνεχίζει και σε προβληματίζει κάτι η προκήρυξη έχει τηλέφωνα επικοινωνίας για απορίες. Μπορείς να επικοινωνήσεις.GEORGETS21 έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 2:36 am Εάν πάρω 6μηνη αναβολή υγείας θα με πετάξουν εκτός από την αίτηση μου στο πολεμικό ναυτικό ή θα περάσω ΠΚΕ και εκεί θα με κρίνουν ξανά εάν είμαι ικανός; Ορίστε το ερώτημα που δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη...
Είναι ανοησία να περιμένεις από ένα φόρουμ να σου λύσει τις απορίες που πιθανόν να σου απαντήσει κάποιος και τελικά να είναι λανθασμένη η απάντηση.
Υποτίθεται ότι ενδιαφέρεσαι για το μέλλον σου αν δεν το κυνηγήσεις εσύ ο ίδιος τότε μάλλον δεν το θες και πολύ.
Αυτο οντως εχει πλακα να απαιτουν κι απαντηση απο ενα φορουμ που οποιοσδηποτε μπορει να απαντησει οτι του κατεβει στο κεφαλη και πολλες φορες και εσκεμενα να τους κατευθυνει λαθος. Αντε 2 στα 10 ατομα να χουν διαβασει το φεκ κατα τα αλλα υποτιθεται οτι ενδιαφερονται να διεκδηκησουν μια θεση. Καλα κρασια 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες