Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greece

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Greece »

Ο άλλος λέει για το απολυτηρίο λυκείου. Κανονικά ουτε επί 30 δε θα έπρεπε να ταν για ΔΕ. Όσοι είναι από χωριά νησιά και ιδιωτικά έχουν καλυτερους βαθμους... Εγώ που μαι από Αθήνα είχα γράψει θυμάμαι 16.000 στις πανελληνιες και το απολυτηρίο μου ήταν 15. Στα αρχαία σχολείο έγραφα 17 και μου βαζε 17 και έλεγα γτ μου βάζεις 17 αφου συμμετέχω κιόλας και μου λεγε γτ πιστευεις οτι θα γράψεις πανω απο 17 πανελληνιες; Για αυτό μη θεωρείτε άδικα τα κριτήρια. Όποιος δε πηγε ειδικές απλά γνωριζε από την αρχή ότι δε μπαίνει σε τέτοιου είδους προκυρηξεις
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Πρωτη φορα διαφωνω με τοσα πολλα σε ενα μηνυμα :lol:
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από mrhabuya »

Καλημερα και καλο μηνα! Ας ελπισουμε η επομενη προκηρυξη για δικαστηρια να ειναι αυτη που περιμενουμε. Μεχρι και για καθαριστριες θα βγαλουν και για εμας τιποτα
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Greece έγραψε: Παρ Σεπ 01, 2023 10:17 am Ο άλλος λέει για το απολυτηρίο λυκείου. Κανονικά ουτε επί 30 δε θα έπρεπε να ταν για ΔΕ. Όσοι είναι από χωριά νησιά και ιδιωτικά έχουν καλυτερους βαθμους... Εγώ που μαι από Αθήνα είχα γράψει θυμάμαι 16.000 στις πανελληνιες και το απολυτηρίο μου ήταν 15. Στα αρχαία σχολείο έγραφα 17 και μου βαζε 17 και έλεγα γτ μου βάζεις 17 αφου συμμετέχω κιόλας και μου λεγε γτ πιστευεις οτι θα γράψεις πανω απο 17 πανελληνιες; Για αυτό μη θεωρείτε άδικα τα κριτήρια. Όποιος δε πηγε ειδικές απλά γνωριζε από την αρχή ότι δε μπαίνει σε τέτοιου είδους προκυρηξεις

Ρε συ δεν ειναι απαραιτητο αυτο που λες οτι οσοι ειναι απο χωρια, νησια, ιδιωτικα εχουν καλυτερους βαθμους! Ειναι στον καθε ανθρωπο και το ποσο προσπαθησε για να βγαλει τους βαθμους που εβγαλε. Οι βαθμοι επισης, που βγαζεις δεν σε καθοριζουν ουτε κρινουν απαραιτητα ολη τη ζωη σου (εν μερει ναι λογω πανελληνιων αλλα οχι παντα) μιας και ανεφερες το δικο σου παραδειγμα. Κι αυτο για τις ειδικες δυναμεις που λες εννοειται οτι δινουν προβαδισμα σε τετοιες προκυρηξεις, αλλα μην ξεχνας και την πιο προσφατη της ΟΠΠΙ που το πτυχιο μετρουσε χ10 αν θυμασαι καλα. Τελοσπαντων να χαμε να λεγαμε ειναι αυτα τωρα, θα τα δουμε ολα στη προκυρηξη.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Αποτυχημένες σειρές και των ΕΦ του 2019 που έδινε προβάδισμα στις ΕΔ και των ΟΠΠΙ που έδινε στα πτυχία.
Η Σάρα και η Μάρα μπήκαν.
Οι καλύτερες μοριοδοτησεις ήταν πάντα του λιμενικού, που χώριζαν τις θέσεις.
Θες να κάνεις χρήση των μορίων του στρατού; Θα δώσεις άλλα αθλήματα.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Σωστό και δικαιο
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Μια φίλη μου που είναι από νησί είχε γράψει έκθεση ενδοσχολικες και ήρθε η δασκάλα στο μαγαζί της και της λέει ποσο έγραψα. Της λέει μη σε νοιάζει σου έβαλα παραπανω από όσο έγραψες. Δυσκολα θα γινόταν αυτό σε αστικό κέντρο
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Έληξε και η δημόσια διαβούλευση … άντε να δουμε τώρα τι θα αλλάξει αν θα αλλάξει κάτι και μετά πάει για ψήφιση
Dimis2023

Δημοσίευση από Dimis2023 »

Πότε θα το γνωρίζουμε αυτό αν αλλάξει κάτι παράδειγμα στο όριο ηλικίας ας πούμε;
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Εντος Σεπτεμβριου λεει εδω

https://workenter.gr/dikastiki-astynomi ... tdiscovery
Johnpzn

Δημοσίευση από Johnpzn »

Ας ελπισουμε να μην αλλαξει η μοριοδοτηση και ο υπουργος να αγνοησει αυτους που γραφουν να γινει με γραπτες εξετασεις
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για το πολιτικο προσωπικο λενε το οποιο, αν εντελει ψηφιστει ετσι το νομοσχεδιο, θα μπει στην προκηρυξη του 2Γ.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Ποιοι το λένε ότι θα μπει στην 2Γ το πολιτικό προσωπικό?
Marshalgr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Marshalgr »

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες