Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dhmos33

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Dhmos33 »

DHR έγραψε: Τετ Αύγ 09, 2023 6:40 pm Δηλαδή ρε φίλε αν κάποιος με εμπειρία έχει περισσότερα μόρια από κάποιον χωρίς εμπειρία θα πάρει τη θέση αυτός που δεν έχει εμπειρία; Αφού θα χει λιγότερα μόρια; Είναι λογικό αυτό; Δεν θα πρέπει να πάρει τη θέση αυτός που θα έχει περισσότερα μόρια δηλαδή αυτός με εμπειρία; Έχω λίγο μπερδευτεί!
Ναιι γτ στις θέσεις χωρίς εμπ η δικιά σου εμπειρία μηδενίζεται η εμπειρία μετράει εφόσον ζητάει σε αυτήν την θέση που επιλέγεις εμπειρία αν αυτός έχει περισσότερα μόρια από εσένα χωρίς εμπειρία σε τρώει στις θέσεις με εμπειρία.
DHR

Δημοσίευση από DHR »

Έχουμε κουραστεί όλοι να κάνουμε υποθέσεις! Ας βγει για να δούμε γιατί εγώ προσωπικά δεν την παλεύω άλλο, θα ναι έτσι η προκήρυξη θα ναι αλλιώς, φτάνει! Θέλω να πιστεύω μέσα στο Σεπτέμβρη να βγει και τότε θα ξέρουμε!
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Δεν υπάρχουν υποθέσεις το μόνο που δεν ξέρουμε είναι η εμπειρία αν μέτρησει από σώματα ασφαλείας αυτό μόνο και όρια ηλικίας ξερουμε και ο ασεπ ξερουμε πως λειτουργεί.
GRIGORIS21

Δημοσίευση από GRIGORIS21 »

Δημο αυτό λες να το μάθουμε πριν την έκδοση της προκυρηξης?
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

GRIGORIS21 έγραψε: Τετ Αύγ 09, 2023 8:41 pm Δημο αυτό λες να το μάθουμε πριν την έκδοση της προκυρηξης;
Μακάρι φίλε έχω βάλει λειτους και δεμένους να μάθουν,. Ελπίζω να έχουμε ενημερώσει προς αυτού του θέματος.
DHR

Δημοσίευση από DHR »

Αν μάθεις κάτι ρε φίλε γράψε το και εδώ να μας ενημερώσεις και εμάς, γιατί και εγώ ρωτάω γνωστούς μου αλλά ακόμα δεν έχω μάθει κάτι
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Pyr »

Dhmos33 έγραψε: Τετ Αύγ 09, 2023 8:28 pm Δεν υπάρχουν υποθέσεις το μόνο που δεν ξέρουμε είναι η εμπειρία αν μέτρησει από σώματα ασφαλείας αυτό μόνο και όρια ηλικίας ξερουμε και ο ασεπ ξερουμε πως λειτουργεί.
Το θέμα εμπειρία-συνάφεια στο ΑΣΕΠ για να ξέρετε ουσιαστικά ειναι στην κρίση της επιτροπής που θα ελέγξει τις αιτήσεις καθαρά και μάλιστα δεν δέχεται ενστάσεις, άσχετα που μπορεί να γίνει ένσταση εν συνεχεία θα απορριφθεί, με λίγα λόγια μπορεί να εγκριθεί ή απορριφθεί απο την επιτροπή εμπειρία χωρίς μετά να μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη γιατί δεν μέτρησε. Τα πράγματα χοντρικά είναι κάπως έτσι, ουσιαστικά ΟΠΟΥ υπάρχει η λέξη συνάφεια ισοδυναμεί με την λέξη ΚΡΙΣΗ (της επιτροπής).

Μην ρισκάρετε αφήνοντας ήδη μόνιμη θέση για μια αλλη μονιμη θέση που μπορεί στο τέλος κάποιος να μείνει ΑΝΕΡΓΟς, η συγκεκριμένη προκήρυξη θα έχει τεράστιο ανταγωνισμό και πολύ εύκολα θα πάρουν πολλοί μόρια και πολλά μόρια.

Καλη τύχη σε όποιον αιτηθεί...
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Κάνεις δεν θέλει να μείνει άνεργος αλλά ούτε να δουλεύει και να μπαίνει μέσα. Που στην προκειμένη περίπτωση εγώ μπαίνω μέσα ζω για να δουλεύω. Δεν παλεύω άλλο. Τι να πω ρε pyr έχω τα πάντα ιεκ προϋπηρεσία ως φύλακας ως εποχικός ως οβα ως σωφρον κάτι θα μετρήσει του π##στη
Υψηλό πτυχίο προφισενση διπλώματα ε τι άλλο πια τα ρέστα μου.
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Αρχηγέ δεν νομίζω να σου έβαλε κάνεις το πιστόλι στο κρόταφο και να σε ανάγκασε να πας σωφρονιστικός μακριά από το σπίτι σου, επιλογή σου ήτανε αν εσύ δεν τα υπολόγισες καλά δεν σου φταίει κανείς.

Ο διασώστης σου είπε να κάνεις λογαριασμό για να σου δώσει πληροφορίες για να πάρεις μετάθεση στον τόπο σου και εσύ δεν κάνεις για να μην μάθει κανείς ποιος είσαι.

Σταμάτα λοιπόν την "κλαψα" λύσεις υπάρχουν εσύ δεν είσαι πρόθυμος να της μάθεις.

Το θέμα δημιουργήθηκε για την προκήρυξη της Δημοτικής και όχι να μας λες τον πόνο σου.

Συμπεριφερθείτε σαν μεγάλοι άνθρωποι.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Edwwww έγραψε: Πέμ Αύγ 10, 2023 7:40 pm Αρχηγέ δεν νομίζω να σου έβαλε κάνεις το πιστόλι στο κρόταφο και να σε ανάγκασε να πας σωφρονιστικός μακριά από το σπίτι σου, επιλογή σου ήτανε αν εσύ δεν τα υπολόγισες καλά δεν σου φταίει κανείς.

Ο διασώστης σου είπε να κάνεις λογαριασμό για να σου δώσει πληροφορίες για να πάρεις μετάθεση στον τόπο σου και εσύ δεν κάνεις για να μην μάθει κανείς ποιος είσαι.

Σταμάτα λοιπόν την "κλαψα" λύσεις υπάρχουν εσύ δεν είσαι πρόθυμος να της μάθεις.

Το θέμα δημιουργήθηκε για την προκήρυξη της Δημοτικής και όχι να μας λες τον πόνο σου.

Συμπεριφερθείτε σαν μεγάλοι άνθρωποι.
Δεν κλέφτικα φίλε εγώ είπα θα φύγω, εσείς λέτε όχι και μην ρισκάρεις εάν δεν δίνατε συνέχεια στο θέμα ούτε εγώ θα έδινα.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Και όσο για αυτό λες εάν με πίεσε κάνεις πήγα με το σκεπτικό να κάνω αμοιβαία αλλά δεν βρήκα κανέναν, οπότε μη το συνεχίζουμε άλλο αυτό το θέμα να εστιάσουμε στην δημοτική,
Newyorkcity

Δημοσίευση από Newyorkcity »

Από τον χειμώνα λένε για την δημοτική αστυνομία και δημοτικη ακουω και δημοτική δεν βλεπω Από τον Απρίλιο λένε Από μέρα σε μέρα και έχουν περάσει 4 μήνες κοντά, εγω πιστεύω για μετά του 23 και επίσης θα γίνει μεγάλη σφαγή. Διάβασα λίγο και τις προηγούμενες σελίδες μιας που επισκέφτηκα το forum βλέπω που λετε για την προϋπηρεσία γιατί να βάλουν σώματα ασφαλείας; Υπουργείο εσωτερικών είναι, δεν υπάρχει συνάφεια σε κάτι από ιδιωτικό τομέα η μόνη συνάφεια θα είναι οποίος δουλεύει είδη δημοτικη αστυνομία ως συμβασιούχος αν υπάρχει, η κάποιο άλλο επαγγελμα του δήμου που να τείνει προς στην συνάφεια λίγο λογική παιδιά
DHR

Δημοσίευση από DHR »

Ρε παιδιά, εχετε σκεφτεί πως μπορεί να μην βάλουν καν προϋπηρεσία, να πάει με τυπικά προσόντα; Δεν ξέρω, απλά μπορεί να μην βάλουν καν προϋπηρεσία. Είναι και αυτό μια λογική. Μόρια από τυπικά προσόντα, ειδικές δυνάμεις και that's all!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Diasostis31 »

DHR έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 5:37 pm Ρε παιδιά, εχετε σκεφτεί πως μπορεί να μην βάλουν καν προϋπηρεσία, να πάει με τυπικά προσόντα; Δεν ξέρω, απλά μπορεί να μην βάλουν καν προϋπηρεσία. Είναι και αυτό μια λογική. Μόρια από τυπικά προσόντα, ειδικές δυνάμεις και that's all!
[/quote

Βρες μου μια προκήρυξη ΑΣΕΠ που δεν υπήρχε προϋπηρεσία
Μια θέλω, οχι δεύτερη.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βάλουν προϋπηρεσία, τωρα θα είναι γραμματέας θα είναι νερουλας θα είναι νεκροθάφτης θα βάλουν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 8 επισκέπτες