Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 353
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Κοντοζυγωνει. Ισως την τελευταια βδομαδα του μηνα να βγει!
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Τα ίδια γράφουνε σε κάθε άρθρο για τα click.
Glock 19
Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Lina944 »

Για μένα προσωπικά, όσο αργεί είναι καλύτερα, για να προετοιμαστούμε όλοι μας καλύτερα. Το βασικό όμως είναι να βγει μέχρι τέλος του έτους, ώστε να προλάβουν όσοι είναι ηλικιακά στο όριο.

Να ρωτήσω κάτι... Υποθετικά μιλώντας, εάν η προκήρυξη βγει πχ τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου... Για υγειονομικά και αθλήματα πότε λέτε να μας καλέσουν;

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Lina944 έγραψε:Για μένα προσωπικά, όσο αργεί είναι καλύτερα, για να προετοιμαστούμε όλοι μας καλύτερα. Το βασικό όμως είναι να βγει μέχρι τέλος του έτους, ώστε να προλάβουν όσοι είναι ηλικιακά στο όριο.

Να ρωτήσω κάτι... Υποθετικά μιλώντας, εάν η προκήρυξη βγει πχ τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου... Για υγειονομικά και αθλήματα πότε λέτε να μας καλέσουν;

Εστω οτι βγαινει Δευτερα 24/10 οι προθεσμιες για τις αιτησεις θα ειναι τουλαχιστον μεχρι 14-15/11. Μεχρι να μαζευτουν ολες οι αιτησεις κλπ θεωρω στο ταχιστο πριν τις γιορτες 15-20 Δεκεμβρη ψυχοτεχνικα και απο Γεναρη τα αθληματα και τουλαχιστον μεσα Φλεβαρη τα γραπτα. Ολα αυτα αν πανε ολα με βημα γοργο και αν τηρηθουν τα χρονοδιαγραμματα.

Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Lina944 »

Άρα να κάνει κάνα μήνα, από το τέλος των αιτήσεων έως τα υγειονομικά - ψυχοτεχνικά; ! Αν πάει έτσι καλά θα είναι. Απλά όσο χρόνο έχουμε, τόσο το καλύτερο. Πιο πολύ αγχώνομαι μην μας πουν ότι πχ ελάτε για υγειονομικά και μετά από λίγες μέρες αθλήματα.
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Lina944 έγραψε:Άρα να κάνει κάνα μήνα, από το τέλος των αιτήσεων έως τα υγειονομικά - ψυχοτεχνικά; Αν πάει έτσι καλά θα είναι. Απλά όσο χρόνο έχουμε, τόσο το καλύτερο. Πιο πολύ αγχώνομαι μην μας πουν ότι πχ ελάτε για υγειονομικά και μετά από λίγες μέρες αθλήματα.
Σιγουρα θα μεσολαβησει τουλαχιστον ενας μηνας για να μαζεφτουν ολες οι αιτησεις και να μοιραστουν οι υποψηφιοι σε μερη και ημερομηνιες εξετασεων (ψυχοτεχνικα)

User212223
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από User212223 »

Παιδιά Ελλάδα είμαστε αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο... Εγώ θεωρώ μέχρι τέλος του έτους αιτήσεις και τα υπόλοιπα όλα από τη νέα χρονιά. Μακάρι να είναι όπως τα λέτε.
Elli1k
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Elli1k »

Οι πκε λογικά, δε θα ακολουθήσουν τη διαδικασία των πκε της αστυνομίας; Δηλαδή, τις 2 πρώτες μέρες οι ψυχοτεχνικές εξετάσεις, την 3η οι υγειονομικές και την 4η τα αθλήματα; Εννοώ πως δε θα υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα στις δοκιμασίες, θα γίνουν όλες μέσα σε 4 συνεχόμενες μέρες. Νομίζω πως το ανέφερε και στη διαβούλευση, αν κάνω λάθος να με διορθώσετε.
Elli1k
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Elli1k »

Ανέφεραν*
Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Lina944 »

Όπως είπα, για εμένα όσο περισσότερο αργεί, τόσο το καλύτερο για να προετοιμαστούμε. Ωστόσο, και εγώ πιστεύω ότι οι διαδικασίες για υγειονομικά, αθλήματα κλπ, θα μπορούσαν να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν πιστεύω πχ ότι αθλήματα θα δώσουμε αθλήματα 1,5-2 μήνες μετά την λήξη προθεσμίας των αιτήσεων.

Κάτι άλλο βρε παίδες, γιατί δεν θυμάμαι. Στο ύψος οκ είναι συγκεκριμένα τα όρια. Στο βάρος, θα έχουμε τον δείκτη μάζας σώματος όπως στην αστυνομία;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Οκτ 20, 2022 1:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 177

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Βρε χαρά μου από τη στιγμή που γνωρίζεις ότι θα βγει μια προκήρυξη εδώ και πόσους μήνες δεν θα έπρεπε να έχεις αρχίσει γυμναστική και διατροφή για να μην έχεις φοβίες για τον δείκτη σωματικού λίπους και για τα αθλήματα; . Κατα πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις θέμα γιατί περνάνε ένα κάρο λιπώδης μπουχεσες σε όλες τίς προκηρύξεις χωρίς να τηρούν αυτόν τον έλεγχο όμως το πόιντ μου είναι γιατί από τη στιγμή που γνωρίζεις από το καλοκαίρι ότι κάπου το φθινόπωρο θα δημοσιευθεί η προκήρυξη γιατί δεν κάνεις αυτό πού πρέπει ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην αγχώνεσαι για το κομμάτι σώματος και αθλημάτων;
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από Police_ΣΦ »

Σωστός ο δράκος
Άβαταρ μέλους
the_rock
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από the_rock »

Αυτό με τα αθληματα συνέχεια έχει γίνει viral. Όταν επιλέγετε τέτοιες προκηρύξεις καλώς ή κακώς πρέπει να έχετε και μια αλφα σχέση με την γυμναστική ρε σεις. Φιλικά. Καλή προετοιμασία σε όλους κ σε εσένα Λινα με αφορμή το μήνυμα σου. Μακάρι να μπούμε όλοι όσοι το θελουμε πραγματικά.
Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Lina944 »

Βρε χρυσά μου παιδιά (χωρίς ειρωνεία το λέω), επειδή έκανα αυτή την ερώτηση, σημαίνει ότι έχω θέμα κιλών ή στα αθλήματα; Μιλώντας για εμένα πάντως, μια χαρά έχω ξεκινήσει προπόνηση. Αλλά θέλω ακόμη λίγη προσπάθεια. Την ερώτηση την έκανα γιατί απλά αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει κάτι για δείκτη μάζας και επειδή ρωτάω για ένα συγγενικό μου πρόσωπο.
Άβαταρ μέλους
the_rock
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από the_rock »

Στην προκήρυξη θα μας λυθούν οι απορίες
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot, Rad. και 10 επισκέπτες