Επιτυχόντες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2022)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Ναι το ξέρω ότι ο διαχωρισμός αυτός γίνεται μόνο στους σπουδαστές της ΣΜΥ, σωστά γνωρίζεις. Επίσης τελικά χωρίζονται σε διοικητικούς/ τεχνικούς και τα όπλα και τα σώματα, οπότε όλα μια χαρά!

Από εκεί και πέρα αυτό που λες πως "δεν υφίσταται" δεν κατάλαβα ποιο είναι...

KELLY

Δημοσίευση από KELLY »

Συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία σε όλους.120 μόρια κάτω από ΣΜΥΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ έχω ελπίδες τι λέτε; Ευχαριστώ πολύ

Άβαταρ μέλους
hazardous
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από hazardous »

M.P. έγραψε:Ναι το ξέρω ότι ο διαχωρισμός αυτός γίνεται μόνο στους σπουδαστές της ΣΜΥ, σωστά γνωρίζεις.Επίσης τελικά χωρίζονται σε διοικητικούς/ τεχνικούς και τα όπλα και τα σώματα, οπότε όλα μια χαρά!

Από εκεί και πέρα αυτό που λες πως "δεν υφίσταται" δεν κατάλαβα ποιο είναι...

Θεώρησα πως έλεγες πως ο αυτός ο διαχωρισμός γίνεται και στην ΣΣΕ. Ας μην βγούμε άλλο εκτός θέματος.
Άβαταρ μέλους
hazardous

KELLY έγραψε:Συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία σε όλους.120 μόρια κάτω από ΣΜΥΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ έχω ελπίδες τι λέτε;Ευχαριστώ πολύ

Ελπίδες έχεις αλλά λίγο δύσκολο να το ξέρουμε εμείς και να σου απαντήσουμε μια υπόθεση θα ακούσεις. Καλή επιτυχία
KELLY

Δημοσίευση από KELLY »

Υποθέσεις κάνουμε, εννοειται. Έστειλα mail στη ΔΑΕ την επόμενη των βάσεων, ίσως δεν έχουν τις λίστες και δεν μου απαντησαν, θα στείλω στο μέλλον.Η ξαδέρφη μου πέρυσι είχε 4000 μόρια διαφορά πέρυσι κι έστειλε mail έτσι για την ενημέρωση ήταν 265η επιλαχούσα.

Υπάρχει περίπτωση να σε παρακάμψουν και να προχωρήσουν στον επόμενο;

Ευχαριστώ

M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Κοίτα, εγώ στην ΣΜΥ πέρυσι έστειλα (όπως με ενημέρωσαν απ' την σχολή) μια ημέρα μετά την κατάταξη των επιτυχόντων και οι άνθρωποι μου απάντησαν την επομένη. Καλό θα είναι να περιμένεις κάποια ανακοίνωση από μέρους τους σχετικά με την διαδικασία ενημέρωσης επιλαχόντων, εδώ καλά καλά δεν έχει βγει κατάσταση επιτυχόντων, μην βιάζεσαι. Κάπου είδα εδώ στο φόρουμ ότι οι πίνακες των επιλαχόντων βγαίνουν κανένα 20ήμερο μετά τις βάσεις, πέρυσι συνέπιπτε η ημερομηνία της ενημέρωσης με το 20ήμερο αλλά φέτος δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα γίνει λόγω του ότι βγήκαν τόσο νωρίς οι βάσεις. Η ηλεκτρονική διεύθυνση, επίσης, της ενημέρωσης για το συγκεκριμένο θέμα είναι συγκεκριμένη. Από εκεί και πέρα απ'όσο γνωρίζω, στην ΣΜΥ τουλάχιστον, σε καλούν, σε ενημερώνουν ότι είσαι ο επόμενος επιλαχών και σε ρωτάνε εάν αποδέχεσαι την θέση. Ύστερα σε μια βδομάδα απ' το τηλεφώνημα βγαίνει συνήθως και η επίσημη πρόσκληση. Εάν έρθει η σειρά σου δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος/περίπτωση να σε παρακάμψουν, δεν σου παίρνει κανείς την θέση, εκτός κι αν την αρνηθείς από μόνη σου.
Saaas

Δημοσίευση από Saaas »

Bro πιστευεις εχω ελπιδες να μπω σμυ οπλα με διαφορα 1000μορια ενω δεν περασα εβε και περασα μονο για τα σωματα αλλα εχω διαφορα 5000μορια εκει (ως επιλαχων) εστειλα ιμειλ και μου παν να παρω τηλ μετα τις 8 αυγ να μου πουν) εσυ περσυ ειχες περασει εβε; Γιατι εμαθα καποιος μπηκε με 9000 περσυ απο γενικη σειρα
Άβαταρ μέλους
hazardous

Αφού δεν έπιασες την ΕΒΕ δεν την δήλωσες καν πως θα πας επιλαχών ;
Σ

Δημοσίευση από Σ »

Δεν ξερω αληθεια. Θελω πολυ να μπω ομως θα παρω και τηλ να ρωτησω
M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Πρώτον όσες σχολές βλέπετε να λένε ότι έχουν κενές θέσεις, αυτό ήταν, δεν έχουν επιλαχόντες (με μικρότερες βαθμολογίες της βάσης τους τουλάχιστον), αλλιώς οι κενές θέσεις θα είχαν γεμίσει και αυτές.
Δεύτερον πως περιμένεις να σε καλέσουν Επιλαχών σε μια σχολή που προφανώς δεν έχεις δηλώσει καν στο μηχανογραφικό; Επίσης με 9.000 μόρια διαφορά (δηλ. Με 3.197 μόρια), δεν νομίζω να μπήκε ποτέ κανείς. Εγώ ναι και ΕΒΕ είχα περάσει και στο πανεπιστήμιο είχα μπει.

Γενικά και εμείς εδώ, οι περισσότεροι, υποψήφιοι που περιμένουμε να μας καλέσουν είμαστε, δεν είμαστε μάντεις. Βρισκόμαστε 110 και 180 μόρια κάτω πχ και δεν ξέρουμε καλά καλά εάν θα καλέσουν εμάς.

Υ. Γ. Ευχαριστούμε παρόλα αυτά για την πληροφορία για μετά τις 8 Αυγούστου, αυτό ίσως σημαίνει κάτι για τις διαδικασίες ενημέρωσης επιλαχόντων παιδιά.

KELLY

Δημοσίευση από KELLY »

Εχω την εντύπωση ότι κάτι δεν εχεις καταλάβει καλά. Η ΕΒΕ ΣΜΥ ΣΩΜΑΤΑ και ΟΠΛΑ είναι κοινή. Συνεπώς αν πιάνεις των Σωμάτων πιάνεις και των Όπλων.Στα αποτελέσματα της βαθμολογίας σου βγαίνουν και οι σχολές που πέρασε ΠΚΕ και κρίθηκες ΙΚΑΝΟΣ.

Επίσης μόνο αν τις εχεις δηλώσει στο μηχανογραφικό έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση ως Επιλαχών.

Οι κενές θέσεις μένουν γιατί δεν υπάρχουν επιλαχόντες που έπιασαν την ΕΒΕ. Όσοι πιάνουν ΕΒΕ έχουν σειρά ως επιλαχόντες.

M.P.

Δημοσίευση από M.P. »

Δεν ισχύει αυτό που λες. ΣΜΥ Σώματα 10,45 ενώ ΣΜΥ Όπλα 11,87. Για τα Σώματα υπάρχει πρόσβαση και απ' το 4ο ε. Π. επομένως η ΕΒΕ του τμήματος διαμορφώνεται με βάση το χαμηλότερο πεδίο απ' το οποίο είναι προσβάσιμο. Βέβαια εάν κάποιος δεν πιάνει καν την ΕΒΕ για Όπλα είναι απίθανο να μπει στα Σώματα, αφού τα τμήματα έχουν ήδη πολλή μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Άλλο ένα παράδοξο.
KELLY

Δημοσίευση από KELLY »

Εχεις δικιο, ειδα μόνο τον συντελεστή 1,00.
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από georgekir »

Άντε με το καλό καλή κατάταξη σε όλους μας
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης