Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από MakisD »

Player7 έγραψε:Γι αυτο θελουν να ενωσουν τις 2 υπηρεσιες, για να βοηθησουν οι μεσα τους εξω!
θα γίνει γάμος δηλαδή ;
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Walas »

Δεν παίζει αυτό Player ούτε οι σωφρονιστικοί Έχουν κόσμο για να βοηθήσουν τους έξω. Τυράκι έριξε ο διασώστης για να ψαρωσετε. Οι σωφρονιστικοί σειρές μου και του διασώστη βέβαια (ίσως και ο ίδιος) όταν μας βλέπουν στην σκοπιά αλλά μας λένε.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Ε ας μη γινει, το θεμα ειναι καπως να φτιαχτει το θεμα στο Κορυδαλλο να μη κατουρανε οι ανθρωποι στα μπουκαλια στις σκοπιες!Εχουν 4 μηνες υπηρεσια στο Κορυδαλλο και εχουν παρει 4 ρεπο μονο!

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Player7 έγραψε:Ε ας μη γινει, το θεμα ειναι καπως να φτιαχτει το θεμα στο Κορυδαλλο να μη κατουρανε οι ανθρωποι στα μπουκαλια στις σκοπιες!Εχουν 4 μηνες υπηρεσια στο Κορυδαλλο και εχουν παρει 4 ρεπο μονο!

Συμφωνώ πως είναι θέμα η τουαλέτα. Τα ρεπό δεν είναι μόνο τέσσερα είναι όμως το πιο μεγάλο θέμα του Κορυδαλλού. Μην ξεχνάς βέβαια πως έχουμε το αδιάθετο μετά το νυχτερινό οπότε ανά τρεις η τέσσερις βάρδια αν έχεις κομενο ρεπό θα κάτσεις έστω μια μέρα.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Μα ουσιαστικα δε καθεσαι στο αδιαθετο. Εχεις σχολασει το πρωι απο νυχτα και το επομενο πρωι ξαναδουλευεις!Στο Κορυδαλλο απο τι εμαθα κανουν πρωι, πρωι, απογευμα, νυχτα, αδιαθετο και ξανα απο την αρχη πρωι κλπ!

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Player αν έχεις δει απαντάω σε διχαστικά σχόλια εσωτερικών μόνο. Δεν μπορώ να εξηγήσω την λειτουργία της εξωτερικής φρουράς σχολιάζοντας εδώ. Ξέρω όμως που θέλω να υπηρετώ και τι καθήκοντα να ασκώ και αυτά δεν είναι τα σωφρονιστικά. Απλά προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγω που σωφρονιστικοί θελουν να ασχοληθούν με αστυνομικά καθήκοντα και κλαίγονται στο φόρουμ τι στιγμή που επέλεξαν διαφορετικό επάγγελμα.
Άβαταρ μέλους
forebni
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από forebni »

Συμφωνώ με τον wallas , είμαι και εγώ εξωτερικός φρουρός της 6. Κ, οι υπηρεσίες είναι όπως είπε ένας πιο πάνω πρωί πρωί μεσημέρι βράδυ αδιάθετο και αυτό πάει έτσι,(το αδιάθετο παιδιά όποιος το μετράει σαν ρεπό είναι γελασμενος, είσαι σαν ζόμπι όλη μέρα επειδή ξυπνάς νωρίς για να ξανακοιμηθεί το βράδυ νωρίς).Επίσης να μας λείπουν οι καλοσύνες τον σωφρονιστικών για βοήθεια στην υπηρεσίας μας, ας ξαναπάρουν τα θυρωρεία πίσω του κ1 και βλέπουμε.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

Walas θες να μας εξηγήσεις λίγο τη νομοθεσία όπου οι σωφρονιστικοί μπορούν να αναφέρουν εξωτερικό όταν τη πέφτει στη σκοπιά η δοκιμάζει αν χωράει το λουκάνικο του σε κάποια εταιρία νερού ;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Diasostis31 »

forebni έγραψε:Συμφωνώ με τον wallas, είμαι και εγώ εξωτερικός φρουρός της 6. Κ, οι υπηρεσίες είναι όπως είπε ένας πιο πάνω πρωί πρωί μεσημέρι βράδυ αδιάθετο και αυτό πάει έτσι,(το αδιάθετο παιδιά όποιος το μετράει σαν ρεπό είναι γελασμενος, είσαι σαν ζόμπι όλη μέρα επειδή ξυπνάς νωρίς για να ξανακοιμηθεί το βράδυ νωρίς).Επίσης να μας λείπουν οι καλοσύνες τον σωφρονιστικών για βοήθεια στην υπηρεσίας μας, ας ξαναπάρουν τα θυρωρεία πίσω του κ1 και βλέπουμε.

Τα θυρωρεία τα έδωσε το υπουργείο στην υεφκκ, δε τα παρέδωσε η σωφρονιστικη υπηρεσια μόνη της.

Αυτούς που κάνουν θυρωρειο και κοιμούνται ακόμα και μεσημέρι ενώ έπρεπε να σας αλλάζουν ανά 4ωρο στον πύργο βάση νόμου θα τους κάνετε καμιά αναφορά στον εισαγγελέα, η δε σας είπαν ότι μπορείτε;

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Διασωστης31 έγραψε:
forebni έγραψε:Συμφωνώ με τον wallas, είμαι και εγώ εξωτερικός φρουρός της 6. Κ, οι υπηρεσίες είναι όπως είπε ένας πιο πάνω πρωί πρωί μεσημέρι βράδυ αδιάθετο και αυτό πάει έτσι,(το αδιάθετο παιδιά όποιος το μετράει σαν ρεπό είναι γελασμενος, είσαι σαν ζόμπι όλη μέρα επειδή ξυπνάς νωρίς για να ξανακοιμηθεί το βράδυ νωρίς).Επίσης να μας λείπουν οι καλοσύνες τον σωφρονιστικών για βοήθεια στην υπηρεσίας μας, ας ξαναπάρουν τα θυρωρεία πίσω του κ1 και βλέπουμε.

Τα θυρωρεία τα έδωσε το υπουργείο στην υεφκκ, δε τα παρέδωσε η σωφρονιστικη υπηρεσια μόνη της.

Αυτούς που κάνουν θυρωρειο και κοιμούνται ακόμα και μεσημέρι ενώ έπρεπε να σας αλλάζουν ανά 4ωρο στον πύργο βάση νόμου θα τους κάνετε καμιά αναφορά στον εισαγγελέα, η δε σας είπαν ότι μπορείτε;

Εντελώς επικυνδυνος διασώστη με αυτά που γράφεις. Δεν φταις βέβαια αλλά όταν ασχολείσαι με άλλες υπηρεσίες και όχι με την δικιά σου βέβαια αυτά παθαίνεις. Από πουθενά δεν προβλέπεται το τετράωρο όσο για το ότι κοιμούνται συνάδελφοι τι να σου πω ρε φίλε κρίμα.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Loxias89 έγραψε:Walas θες να μας εξηγήσεις λίγο τη νομοθεσία όπου οι σωφρονιστικοί μπορούν να αναφέρουν εξωτερικό όταν τη πέφτει στη σκοπιά η δοκιμάζει αν χωράει το λουκάνικο του σε κάποια εταιρία νερού ;
Λοχία δεν κατάλαβα τι εννοείς φιλε. Αναφορά μπορει να κάνει οποιαδήποτε δημόσιος υπάλληλος σε κάποιον άλλο για οποιοδήποτε θέμα. Όπως μπορεί ο σωφρονιστικός έτσι μπορεί κι ο εξωτερικός φρουρός να κάνει.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Walas αν νομίζεις ότι εγώ κλαίγομαι κάνεις λάθος. Εξωτερικος έχω περάσει και απλά λέω πως αυτές οι 2 υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν και το λένε και οι ίδιοι ότι θα απορροφηθούν από την αστυνομία κάποια στιγμή. Επισεις πως είπα η δοτική αστυνομία απορροφήθηκε από τα καταστήματα κράτησης και έκατσαν 250 άτομα. Τωρα εάν θα γίνει το ίδιο με την δικαστική αστυνομία δεν το ξέρω. Αυτο που ξέρω σίγουρα είναι ότι η ΟΠΠΙ θα απορροφηθεί από την αστυνομία το πολύ σε 5 χρόνια
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Δεν το έγραψα για εσένα φίλε
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Guardian1 »

Petg η ΟΠΠΙ είναι ήδη Αστυνομία, τι να απορροφηθεί; Η οππι είναι υπηρεσία της Ελ. Ας. Τωρα τα παιδιά κάνουν πρακτική στα Α. Τ μέχρι να μπουν αεί.

Ειδικοί φρουροί είναι!

Η Δικαστική Αστυνομία θα είναι ενστόλο, ένοπλο πολιτικό προσωπικό του Δικαιοσύνης!

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Εγώ προβλέπω το σκατό να πηγαίνει σύννεφο σε σακούλα και πέταμα από την σκοπιά εάν δεν μπορείς να πας ούτε τουαλέτα. Τωρα το λουκάνικο που λέει ο λοχίας μπορείς πολύ απλά να κόψεις λίγο το στόμιο και να κατουράς μέσα αλλιώς πάρε Castrol 5κιλο 5-30W που έχει και μεγάλο στόμιο και βάλε το λουκάνικο να το γρασαρεις λίγο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες