Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)
- Paradiddle
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ
Συγγνώμη λάθος. Υπάρχει κάποια συζήτηση για εποπ στρατού ξηράς?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Paradiddle έγραψε:Συγγνώμη λάθος. Υπάρχει κάποια συζήτηση για εποπ στρατού ξηράς;
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%80-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%BE%CE%B7%CF%81%CE%AC%CF%82-2022_topic21693.html
Το link για το forum ΕΠΟΠ ΣΞ
George 98 έγραψε:Δηλαδή εσείς όλοι που κάνατε τα χαρτιά για το πν και κράζετε νιώθετε σίγουροι που το μεγαλύτερο ταξίδι είναι κρουαζιέρα μέχρι την Κρήτη. Μπαίνει κάποιος να διαβάσει εδώ και όλοι λέτε σκεφτείτε και τέτοια, όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λαθοι, αν δεν δοκιμάσεις κάτι δεν θες αν σου ταιριάζει γίνατε κουραστικοί και γραφικοί
Η δικια μου οικογενεια ηταν και ειναι στο ΠΝ εδω και πολλα χρονια οποτε ασε με να ξερω κατι παραπανω απο σενα και απο καποιους αλλους μεσα εδω.
Σιγουρα καλο ειναι να δοκιμασεις (ψαχτω ομως λιγο... ) γιατι καποιοι μεσα εδω πανε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα. Χωρις κουπια. Και χωρις πανια.
Αν ομως δεν θες οπως λες να γινωμαστε γραφικοι! Τοτε για ποιο λογο ρωτας!
Εδω θα παρεις απαντησεις απο καποια παιδια που ξερουν την ΑΛΗΘΕΙΑ αν σου αρεσουν βεβαια η αληθειες!
Αν καταλαβες καλα αλλοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι θα πανε κουαζιερα... Οπως το λες
Αυτοι γραφουν ενα καρο χαζομαρες που δεν ισχυουν στο ΠΝ
Για να μεινεις στο ΠΝ θελει δυναμη ψυχης, υπομονη, επιμονη, με λιγα λογια αγαπη στη θαλασσα γι αυτο που κανεις
Συγνωμη αν ειμαι γραφικος για σενα αλλα αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΠΝ και στο λεω πραγματικα φιλικα πρεπει ΟΛΑ τα παιδια να ειναι συνειδητοποιημένο ι για εκει που πανε. Πρεπει να ξερουν πριν κανουν την αιτηση τους τη διαλεγουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 15, 2022 6:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Red Bull έγραψε:Βγήκε πίνακας τελικά με μόρια;
Τη εννοεις;
Θα σας ανεβασω ενα σχολιο ενος παλιου αρμενιστη (ειναι βεβαια για ολα τα παιδια που εχουν δηλωσει ΠΝ) Την ερωτηση κανει ενα απο τα παιδια που εχουν δηλωσει (ΑΡΜΕΝΗΣΤΗΣ)
Και του απανταει ο πολυ παλιος ΕΠΟΠ αρμενιστης
(Καταρχήν συγχαρητήρια
Που είσαι αρμενιστής και δεν κάνω πλάκα. Είναι η πιο χρήσιμη και αντρική ειδικότητα και οι γνώσεις που θα αποκομίσεις θα είναι πολύ περισσότερες από όλους τους άλλους. Βέβαια είναι και αυτή η ειδικότητα που τρέχει συνεχώς και με τις πιο αντίξοες συνθήκες. Όπως γράφει και ο συνάδελφος πιο πάνω, τα ταξίδια που θα κάνεις και οι μέρες που θα λείπεις από το σπίτι σου είναι ανάλογα του καραβιού που θα είσαι και για όλες τις ειδικότητες (τις καραβίσιες) είναι το ίδιο. Η διαφορά είναι οτι κάποιες από τις καραβίσιες ειδικότητες, αυτές δηλαδή που απαιτείται θαλάσσια υπηρεσία για την προαγωγή τους, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για να μετατεθούν σε υπηρεσία ξηράς και ο ελάχιστος χρόνος παραμονής σε καράβι είναι λιγότερος από τη δική σου. Και για σένα υπάρχει αν έχεις μέσο ή αν είσαι τυχερός. Το θέμα και η συμβουλή μου είναι να αγαπήσεις αυτό που κάνεις αν θέλεις να περάσεις μια ζωή σχετικά χαρούμενη και να νοιώθεις περήφανος για τον εαυτό σου όταν θα φτάσεις στην ηλικία μου. Καλή σταδιοδρομία)
(Καταρχήν συγχαρητήρια
Που είσαι αρμενιστής και δεν κάνω πλάκα. Είναι η πιο χρήσιμη και αντρική ειδικότητα και οι γνώσεις που θα αποκομίσεις θα είναι πολύ περισσότερες από όλους τους άλλους. Βέβαια είναι και αυτή η ειδικότητα που τρέχει συνεχώς και με τις πιο αντίξοες συνθήκες. Όπως γράφει και ο συνάδελφος πιο πάνω, τα ταξίδια που θα κάνεις και οι μέρες που θα λείπεις από το σπίτι σου είναι ανάλογα του καραβιού που θα είσαι και για όλες τις ειδικότητες (τις καραβίσιες) είναι το ίδιο. Η διαφορά είναι οτι κάποιες από τις καραβίσιες ειδικότητες, αυτές δηλαδή που απαιτείται θαλάσσια υπηρεσία για την προαγωγή τους, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για να μετατεθούν σε υπηρεσία ξηράς και ο ελάχιστος χρόνος παραμονής σε καράβι είναι λιγότερος από τη δική σου. Και για σένα υπάρχει αν έχεις μέσο ή αν είσαι τυχερός. Το θέμα και η συμβουλή μου είναι να αγαπήσεις αυτό που κάνεις αν θέλεις να περάσεις μια ζωή σχετικά χαρούμενη και να νοιώθεις περήφανος για τον εαυτό σου όταν θα φτάσεις στην ηλικία μου. Καλή σταδιοδρομία)
Αδερφε αυτό νομίζω γράφτηκε πέρυσι αν δεν είμαι τόσο λάθος.Το θυμάμαι γιατί φίλος μου πέρυσι πέρασε αρμενιστης ήταν να παρουσιαστεί Σκαραμαγκα και μόλις έμαθε τι παίζει με αυτή την ειδικότητα πήρε το φύλλο πορείας που του είχαν στείλει πήγε σε ΑΤ και δήλωσε ότι δε θέλει να καταταγεί σαν ΑΡΜ.Πέρυσι σε αυτή την ειδικότητα συγκεκριμένα έγινε χαμός, πολλοί δε πήγαν άλλοι παραιτήθηκαν και εντός κέντρο και φτάσανε να καλουν για κατάταξη άτομα που ήταν στην 100η θέση σαν ΑΡΜOTI NA NE έγραψε:Θα σας ανεβασω ενα σχολιο ενος παλιου αρμενιστη (ειναι βεβαια για ολα τα παιδια που εχουν δηλωσει ΠΝ) Την ερωτηση κανει ενα απο τα παιδια που εχουν δηλωσει (ΑΡΜΕΝΗΣΤΗΣ)
(Καταρχήν συγχαρητήρια
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Ναι έτσι ακριβώς έγινε αν και η ειδικότητα έπαιρνε 8 άτομα μας κάλεσαν όλους αργότερα να πάμε γιατί σχεδόν όλοι έφυγαν όταν έμαθαν τι είναι ακριβώς αρμενιστης. Ακόμα και με εμάς που κάλεσαν αργότερα έφυγαν και από εκεί αρκετοί δεν είχαν μείνει άτομα και από αυτούς που έμειναν και έχω επαφή με κάποια παιδιά σκέφτονται μετά την 3ετια να δηλώσουν παραίτηση. Είναι αρκετά δύσκολη ειδικότητα παιδιά σκεφτείτε το καλά
33ΜΚ έγραψε:Αδερφε αυτό νομίζω γράφτηκε πέρυσι αν δεν είμαι τόσο λάθος.Το θυμάμαι γιατί φίλος μου πέρυσι πέρασε αρμενιστης ήταν να παρουσιαστεί Σκαραμαγκα και μόλις έμαθε τι παίζει με αυτή την ειδικότητα πήρε το φύλλο πορείας που του είχαν στείλει πήγε σε ΑΤ και δήλωσε ότι δε θέλει να καταταγεί σαν ΑΡΜ.Πέρυσι σε αυτή την ειδικότητα συγκεκριμένα έγινε χαμός, πολλοί δε πήγαν άλλοι παραιτήθηκαν και εντός κέντρο και φτάσανε να καλουν για κατάταξη άτομα που ήταν στην 100η θέση σαν ΑΡΜ
οχι ειναι φετινο το σχολιο αυτο
ειναι Απο μια σελιδα στο f/b ειδα την ημερομηνια θα στο στειλω στα μηνυματα σου να το δεις
Ναι το ξερω
Αλλα εγιναν εκ των εσων... Πολλες βλακειες... Με την ειδικοτητα (ΑΡΜΕΝΗΣΤΗΣ)
Το αποτελεσμα ηταν να πανε απο αλλες ειδικοτητες με πολυ ποιο λιγα μορια!(190) - (210) ...
και να μην καλεστουν για ΠΚΕ παιδια που ειχαν δηλωσει την ειδικοτητα με (320).+
Και παρα πολυ που ηταν επιλαχων ΔΕΝ πηγαν ποτε.
Και ειναι αδικο για τα παιδια που ηθελαν να πανε ΠΝ με ποιο λιγα μορια και δεν καλεστεικαν ποτε γι αυτους τους λογους
Οντως εγινε ενας χαμος
Γι αυτο και φετος ενας απο τους λογους που δεν ενεβασαν επιτυχοντες και επιλαχων ειναι και αυτος και αλλοι βεβαια λογοι.
Παντως και φετος θα γινουν εκπληξεις στο ΠΝ ιδη απο οτι εχω δει τα μορια ειναι χαμηλα βεβαια η αιτησεις ειναι πολυ λιγοτερες απο Περυσι και το ειχαμε Πει αυτο εδω μεσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 15, 2022 10:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα φίλε, βλεπω ότι μας προτείνεις να μην επιλέξουμε το πολεμικό ναυτικό γιατί είναι δύσκολα. Θα ηθελα να σε ρωτήσω εσυ πέρυσι που μπήκες σε πιο στάδιο τα παράτησες, έκανες μεγάλια ταξίδια ή άκουσες απλά τι γίνεται. Σε ρωτάω απλώς για να μας δώσεις μια πιο καθαρή εικόνα απο το τι πέρασες.Giannakisriz έγραψε:Ναι έτσι ακριβώς έγινε αν και η ειδικότητα έπαιρνε 8 άτομα μας κάλεσαν όλους αργότερα να πάμε γιατί σχεδόν όλοι έφυγαν όταν έμαθαν τι είναι ακριβώς αρμενιστης. Ακόμα και με εμάς που κάλεσαν αργότερα έφυγαν και από εκεί αρκετοί δεν είχαν μείνει άτομα και από αυτούς που έμειναν και έχω επαφή με κάποια παιδιά σκέφτονται μετά την 3ετια να δηλώσουν παραίτηση. Είναι αρκετά δύσκολη ειδικότητα παιδιά σκεφτείτε το καλά
Παιδιά μπορείτε να πάτε κανονικά να δείτε αν σας ταιριάζει αν όχι φεύγετε δεν είναι κάτι αν δεν ορκιστείτε μπορείτε να αποχωρήσετε θα είστε μέσα 30-40 μέρες μέχρι την ορκωμοσία δείτε αν σας αρέσει ακούστε και απόψεις και αν δε φύγετε, αργότερα δε μπορείτε καθώς πρέπει να αλλαχθεί το Ι σας για να αποχωρήσετε με Ι3 αλλιώς υποχρεωτική παραμονή κάποια χρονια
401 μόρια για σηματωρός -ραδιοεντοπιστης είναι καλά λέτε για φέτος; Με έχουν καλέσει στις ΠΚΕ 29/8
Και επειδή είναι η οικογένεια σου τι πάει να πει αν δεν έχεις ανέβει εσύ ο ίδιος σε καράβι ποτέ σου. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και τα βλέπει αλλιώς άλλο νά ακούς ιστορίες, με την ίδια λογική και εγώ έκανα θητεία στο ΠΝ οπότε άσε να ξέρω κάτι παραπάνω από υπηρεσίες μεταναστευτικό και ότι άλλο γίνεται στα νησιά
George 98 έγραψε:Και επειδή είναι η οικογένεια σου τι πάει να πει αν δεν έχεις ανέβει εσύ ο ίδιος σε καράβι ποτέ σου. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και τα βλέπει αλλιώς άλλο νά ακούς ιστορίες, με την ίδια λογική και εγώ έκανα θητεία στο ΠΝ οπότε άσε να ξέρω κάτι παραπάνω από υπηρεσίες μεταναστευτικό και ότι άλλο γίνεται στα νησιά
Αφου εγω οπως λες δεν ξερω πες μας εσυ την αποψη σου για το ΠΝ αφου εχεις φαει το Αιγαιο Πελαγος με το κουταλι
Παντος κατι πρεπει να εχεις μπερδεψει μαζι μου!
Γιατι εγω δεν λεω να μην πανε! Εγω λεω οτι δεν ξερουν που πανε!
Οποτε εσυ οπως τα λες μπορεις να τους πεις μια κουβεντα που ησουν και σε καραβι
-
- Στρατιώτης
George δεν σου λέει κανένας φίλε μου μην πας εγώ προσωπικά λέω την γνώμη μου και φιλικά με το το έχω ζήσει δεν είναι εύκολο. Και μην συγκρίνεις την θητεία σου με τους εποπ που το καράβι θα το φας για αρκετά χρόνια. Κανείς δεν θέλει το κακό σου εγώ λέω τη γνώμη μου προς όλα τα παιδιά για να μην το μετανιώνουν αργότερα
-
- Στρατιώτης
Είναι προτιμότερο να κάνουν λίγο καιρό υπομονή μέχρι να βγει η επόμενη και να τα κάνουν κάπου καλύτερα παρα να το μετανιώνουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες