Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Πως κανεις έτσι ρε μάγκα; Δεν σου είπα για την μάνα σου [/QUOTE Βασικα μαλακα η μανα μου δεν ζει αρ@@δι
που τολμας και βαζεις τη μανα μου στο στομα σου
Πισω απο μια οθονη αρ@@δι βγαζεις γλωσσα
Αλλα δεν φταις εσυ
Καλο θα ειναι η διαχειριστες του σαιτ αυτο να το δουν και κλεισουν καποια υποκειμενα σαν και σενα που βαζουν ακομα και τις μητερες στο στομα τους ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ
Εγω απλα αποχωρω δεν μπορω να μεινω σε ενα σαιτ που αφεινουν καποια υποκειμενα να εχουν αυτο το λογο στους συνομιλητες τους ειναι απαραδεκτο
που τολμας και βαζεις τη μανα μου στο στομα σου
Πισω απο μια οθονη αρ@@δι βγαζεις γλωσσα
Αλλα δεν φταις εσυ
Καλο θα ειναι η διαχειριστες του σαιτ αυτο να το δουν και κλεισουν καποια υποκειμενα σαν και σενα που βαζουν ακομα και τις μητερες στο στομα τους ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ
Εγω απλα αποχωρω δεν μπορω να μεινω σε ενα σαιτ που αφεινουν καποια υποκειμενα να εχουν αυτο το λογο στους συνομιλητες τους ειναι απαραδεκτο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Πλήρωμα καμπίνας
Βρε παιδιά, μην ασχολούμαστε μέσα στο φόρουμ με τέτοια πράγματα. Ας δείχνουμε λίγο έλεος και υπομονή, να μην χάνονται και τα βοηθητικά μηνύματα.
Για έναν στόχο είμαστε όλοι εδώ, ας απαντάμε σωστά σε ο τι μπορούμε και σε ο τι ξέρουμε και όλα καλά και ήρεμα.
Γράφει πως χρειάζεται να κάνουμε ραπίντ μέσα στο 48ωρο το οποίο εννοείται θα πρέπει να ανανεώσουμε μετέπειτα γιατί οι μέρες πκε είναι πέντε και σε κάποιους από εμάς θα τύχει και το σκ ενδιάμεσα. Ας το σημειώσετε όσοι γενικά ξεχνάτε για να μην χάνονται οι θέσεις από τέτοια μικρά λάθη, κρίμα θα ήταν.
Επίσης παιδιά, εγώ δήλωσα στο ΠΒ για χειριστής μετεωρολογικών μηχ. Είναι κάποιος από εδώ που δήλωσε το ίδιο και γνωρίζει και τίποτα για καμία σειρά;
Ταυτόχρονα, έχω θέμα με έλξεις και μίλι ακόμη και προσπαθώ πολύ. Αν έχει κανένας κανένα τιπ για τις έλξεις,you're most welcomed.
Για έναν στόχο είμαστε όλοι εδώ, ας απαντάμε σωστά σε ο τι μπορούμε και σε ο τι ξέρουμε και όλα καλά και ήρεμα.
Γράφει πως χρειάζεται να κάνουμε ραπίντ μέσα στο 48ωρο το οποίο εννοείται θα πρέπει να ανανεώσουμε μετέπειτα γιατί οι μέρες πκε είναι πέντε και σε κάποιους από εμάς θα τύχει και το σκ ενδιάμεσα. Ας το σημειώσετε όσοι γενικά ξεχνάτε για να μην χάνονται οι θέσεις από τέτοια μικρά λάθη, κρίμα θα ήταν.
Επίσης παιδιά, εγώ δήλωσα στο ΠΒ για χειριστής μετεωρολογικών μηχ. Είναι κάποιος από εδώ που δήλωσε το ίδιο και γνωρίζει και τίποτα για καμία σειρά;
Ταυτόχρονα, έχω θέμα με έλξεις και μίλι ακόμη και προσπαθώ πολύ. Αν έχει κανένας κανένα τιπ για τις έλξεις,you're most welcomed.
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
Είστε κάποιοι εδώ μέσα απίστευτα τραγικοί, αντί να εκτιμήσετε που έχει 3-4 άτομα που σας απαντάνε είτε από πείρα είτε με πληροφορίες εκ των έσω και έχει επιβεβαιωθεί αυτό κάθεστε και γράφετε βλακείες, δυστυχώς δεν είστε για τίποτα, σας βοηθάνε και το παίζετε ιστορία. Πραγματικά μερικοί είστε πολύ κρίμα. Εάν είναι να αποχωρήσει ο ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ αποχωρώ και γω με τη σειρά μου. Καλή σας συνέχεια, καλή τύχη και σταδιοδρομία όσοι με το καλό καταφέρουν να μπουν.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Μην ακούτε τον οτι να ναι... Αυτός έχει προσωπικά συμφέροντα... Στο φόρουμ του Π. Ν. Έλεγε έλεγε τα χειρότερα κ. Λ. Π. Να μην μπει κανενας. Μετα τον ρωτούσε κάποιος κάτι και απαντούσε τέρμα άκυρα πράγματα και πως στο ναυτικό είναι χαλια όλοι φεύγουν δεν αντέχουν κ. Λ. Π. Οσοι περάσετε ναυτικό να πάτε παιδιά... Μην ακούτε κανεναν
-
IoannaGkCh98 έγραψε:Βρε παιδιά, μην ασχολούμαστε μέσα στο φόρουμ με τέτοια πράγματα. Ας δείχνουμε λίγο έλεος και υπομονή, να μην χάνονται και τα βοηθητικά μηνύματα.
Το μίλι να ξερεις όταν θα πας να δώσεις και θα τρέχεις με ατομα θα κανεις καλυτερο χρονο απο οτι κανεις τώρα. Σε τραβανε και οι άλλοι μαζί σου είναι καθαρά ψυχολογικο
Αδερφε για το ΠΝ έχεις άδικο δυστυχώς, κανένας δε σου είπε να μη πας προσωπικά εγώ πχ είπα να πάτε και αν δε σας αρέσει φεύγετε, αλλά καλό είναι να πάτε Προετοιμασμένοι.Όπως και να χει ειδικότητες όπως ΑΡΜ δεν αξίζει δε θα δεις ποτε στεριά παρά μόνο σε άδεια και όταν γυρνάς από ταξίδι, αν το αντέχεις εσυ προσωπικά και ο καθένας να πάτε απλά σας ενημερώνουμε για το τι παίζει απλά να είστε έτοιμοιStr vpv έγραψε:Μην ακούτε τον οτι να ναι... Αυτός έχει προσωπικά συμφέροντα... Στο φόρουμ του Π. Ν. Έλεγε έλεγε τα χειρότερα κ. Λ. Π. Να μην μπει κανενας. Μετα τον ρωτούσε κάποιος κάτι και απαντούσε τέρμα άκυρα πράγματα και πως στο ναυτικό είναι χαλια όλοι φεύγουν δεν αντέχουν κ. Λ. Π.Οσοι περάσετε ναυτικό να πάτε παιδιά... Μην ακούτε κανεναν
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
Ένας φίλος μου έφυγε και από όσο ξέρω δεν πλήρωσε και κάτι, γενικά δουλικο προσωπικό. Αυτά τα λέω χωρίς καν να έχω κάνει χαρτιά ΠΝ οποτε χωρίς κανένα όφελος
Boxing star
-
Ενω στα αλλά σώματα θα μας φέρονται άψογα! Η τελευταία τρύπα του ζουρνά θα είμαστε... Λυπάμαι πολύ τα φανταρακια με μερικούς υποψηφίους ΕΠΟΠ εδώ μεσα... Θα έχουν βαθμο Λοχία και θα νομίζουν είναι Λοχαγοι
Προφανως και θα είμαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά φίλε άλλωστε από το πουθενά σε λίγα χρονια θα πιάνεις 1000+ με βασικές γνώσεις να το που και έτσι όχι για σένα γενικότερα μιλάω. Αλλά είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι στις 2 μισή να είσαι σπίτι σου και τελείως διαφορετικό να βλέπεις μόνιμα μια ατελείωτη θάλασσα! Τέλος πάντων επιλογές του καθενός είναι, αν γουστάρουν ΑΡΜ ας πάνε ΑΡΜ εγώ λέω αυτά που ξέρω πάντως στο ΠΝ να ξέρετε είναι δύσκολα αυτό! Καλή επιτυχία σε όλουςStr vpv έγραψε:Ενω στα αλλά σώματα θα μας φέρονται άψογα! Η τελευταία τρύπα του ζουρνά θα είμαστε... Λυπάμαι πολύ τα φανταρακια με μερικούς υποψηφίους ΕΠΟΠ εδώ μεσα... Θα έχουν βαθμο Λοχία και θα νομίζουν είναι Λοχαγοι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Έχω ξανά κάνει αυτή την ερώτηση στο παρελθόν παιδιά, να την ξανά κάνω και τώρα γιατί λίγες οι άδειες μου, στις 31 που πάω πρώτη μέρα για πκε, θα συνεχιστεί για 5 μέρες; Να βάλω δηλαδή άδεια 5 μέρες να είμαι σίγουρος; Η να πάω εκεί και τελευταία στιγμή να δω τι θα πουν και πότε θα πουν να ξανά πάω; Έχω διαβάσει δηλαδή ότι είναι κάθε μέρα οι εξετάσεις με διάρκεια 4/5, γι'αυτό ρωτάω. Και ρε παιδιά τι ώρα πρέπει να είμαστε εκεί;7?8; Η να κάνω ένα τηλεφώνημα στην στρατολογία; Λέτε να ξέρουν να απαντήσουν?
Ξέρει κανείς με ειδικότητα "Τεχνίτης Οχημάτων ΑΣ" που υπάρχουν μονάδες και σε ποιες υπάρχουν πιθανότητες;
ευχαριστώ
ευχαριστώ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Παιδιά αμα ξέρετε σε γενικές γραμμές πάντα ξέρετε που κυμαινονται τα μόρια στις πιο πολλές ειδικότητες ξαναλέω σε γενικές γραμμές χωρίς τις εξαιρεσεις
Μεγαρα Αθήνα, Στεφανοβικειο έξω από Βόλο, και Αλεξάνδρεια Ημαθίαςjasonp έγραψε:Ξέρει κανείς με ειδικότητα "Τεχνίτης Οχημάτων ΑΣ" που υπάρχουν μονάδες και σε ποιες υπάρχουν πιθανότητες;
ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες