Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Chrisntr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Chrisntr »

Του γιατρούς τους περνάμε πριν τα αθλήματα ή μετά ;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Παιδιά σε κάποιες ειδικότητες κάλεσαν 4απλασιο και 5απλασιο αριθμό σας το λέω αυτό καθώς μου το είπαν από μέσα, όχι σε όλες βέβαια αλλά σε κάποιες!Προφανως και είναι κακό κάποιος να είναι για παράδειγμα στην 150 θέση για ΠΚΕ και η ειδικότητα να παίρνει 30-40 άτομα να πηγαίνει με ψυχολογία ότι ενδέχεται να είναι μέσα και για να μπει να πρέπει να κοπούν γύρω στα 100+ άτομα.

Δυστυχώς είναι μεγάλο φάουλ του ΓΕΕΘΑ αυτό να καλέσουν τόσο μεγάλο αριθμό υποψηφίων στην χειρότερη να καλέσουν τόσο μεγάλο αριθμό αλλά να βγάζανε σειρες θέσεων για να έχει ο άλλος μια εικόνα για το που μπορεί να βρίσκεται στη σειρά.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Θεωρω οτι το εκαναν ετσι γιατι πηγαν την ολη διαδικασια πολυ πισω με αποτελεσμα να μην περιμενουν πολλους να παρουσιαστουν. Εγω εκανα αιτηση αρχες απριλιου και δινω πκε μεσα σεπτεμβριου
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

anonymous19970 έγραψε:Θεωρω οτι το εκαναν ετσι γιατι πηγαν την ολη διαδικασια πολυ πισω με αποτελεσμα να μην περιμενουν πολλους να παρουσιαστουν. Εγω εκανα αιτηση αρχες απριλιου και δινω πκε μεσα σεπτεμβριου
Μια από τα ίδια με την διαφορά ότι είμαι στο πρώτο γρουπ και δίνω τώρα 29
bobiras12345
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από bobiras12345 »

Μεγάλο φάουλ η όλη διαδικασία... Πέρα από το γεγονός ότι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι θα παρουσιαστούν πολλοί είναι άδικο για κάποιον που ενδεχομένως να είναι στις τελευταίες θέσεις να κάνει άσκοπα τόσα έξοδα. Προσωπικά θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία και προσοχή στα αθλήματα... Όλα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας
Efthimisss99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Efthimisss99 »

33ΜΚ έγραψε:Παιδιά σε κάποιες ειδικότητες κάλεσαν 4απλασιο και 5απλασιο αριθμό σας το λέω αυτό καθώς μου το είπαν από μέσα, όχι σε όλες βέβαια αλλά σε κάποιες!Προφανως και είναι κακό κάποιος να είναι για παράδειγμα στην 150 θέση για ΠΚΕ και η ειδικότητα να παίρνει 30-40 άτομα να πηγαίνει με ψυχολογία ότι ενδέχεται να είναι μέσα και για να μπει να πρέπει να κοπούν γύρω στα 100+ άτομα.

Δυστυχώς είναι μεγάλο φάουλ του ΓΕΕΘΑ αυτό να καλέσουν τόσο μεγάλο αριθμό υποψηφίων στην χειρότερη να καλέσουν τόσο μεγάλο αριθμό αλλά να βγάζανε σειρες θέσεων για να έχει ο άλλος μια εικόνα για το που μπορεί να βρίσκεται στη σειρά.

Αρα αυτο λογικα θα γινεται σε ειδικότητες που παιρνει λιγα ατομα οπως ειναι η δικια μου ας πουμε που παιρνει 5 τωρα σε ειδικότητες που ζητάει μεγαλο αριθμο ατόμων δεν νομιζω να καλέσουν 4πλασιο και 5πλασιο αριθμο.

Crow95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Crow95 »

Καλησπέρα σε όλους 510 μόρια. Σκαπανέας διασώστης μχ. ΠΚΕ 29 του μήνα. Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από EPOP2022 »

Η διαφανεια κ αξιοκρατiα στο αποκορυφωμα της Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EPOP2022 την Τετ Αύγ 17, 2022 1:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
bobiras12345
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από bobiras12345 »

Αν κάλεσαν τους 5πλασιους σε ειδικότητα με 5-10 άτομα εν μέρει λογικό... Το να καλέσουν τόσα άτομα σε ειδικότητες που παίρνουν 30+ άτομα δεν έχει καμία βάση...

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

EPOP2022 έγραψε:Η διαφανεια κ αξιοκρατiα στο αποκορυφωμα της Εικόνα
Ρε φίλε επειδή δεν έβγαλαν θέσεις δε σημαίνει πως υπάρχει διαφάνεια, προφανως οποιος δε θα περάσει στη τελική θα μιλάει περί διαφάνειας εγώ ας πούμε ήμουν πριν λίγο καιρό 5ος επιτυχών στην ειδικότητα μου και παραμένω 5ος επιτυχών δεν άλλαξε κάτι, αν περασω τα αθλήματα είμαι μέσαΑπλά δεν εμφάνισαν θέσεις για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο για ΠΚΕ γιατί ξαναλέω κάποιος που ήταν θέση 100 σε μια ειδικότητα με 30 άτομα προφανως και δε θα πήγαινε ενώ τώρα θα πάει, αυτό το έκαναν για να μη χρειαστεί μετέπειτα να καλέσουν άτομα για ΠΚΕ οποιος κόβεται ή τα παραιτείται να έχουν έτοιμο τον άμεσο επόμενο.

Δε λέω δεν ήταν σωστό αυτό που έκαναν που δεν υπάρχουν θέσεις αλλά έχει μια βάση αυτό που σου λέω, όπως και να χει πολλοί έχουν βύσμα και μάθανε τι θέση είναι εγώ προσωπικά για μένα έμαθα πχ σου είπα είμαι 5ος επιτυχών άλλοι βέβαια δυστυχώς δε ξέρουν που βρίσκονται και θα μάθουν στην καλύτερη αρχές Οκτώβρη ίσως και μέσα Οκτώβρη δυστυχώς είναι πολύς καιρός!

Υπομονή και καλή επιτυχία στις ΠΚΕ σε όλους!

Άβαταρ μέλους
Giwtobol22
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από Giwtobol22 »

Έχει κανένας ιδέα που κυμαίνονται τα μόρια ΑΤ πζ;
Boxing star
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ