Ναι αλλά εδώ πως να κάνουν Όταν μέχρι και 23 Σεπτέμβρη δίνουν αθλήματα έτσι όπως τα έκαναν ; Ποτε θα ελέγχουν αυτά και ποτε θα φτιάξουν τους πίνακες να τα αναρτήσουνre pate kala re έγραψε:Αν θυμάμαι καλά ενα μήνα μετά ειχαν βγει πέρσι
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Αύγ 13, 2022 8:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Το Αντίγραφο της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης συμμετοχής στον διαγωνισμό πρόσληψης ΕΠ. ΟΠ. Εδώ εννοούν το χαρτί που αναγράφει πάνω τα στοιχεία σου συμπληρωμένο από γιατρούς έτσι?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Και επίσης Ράπιντ θέλει κάθε φορά που πηγαίνεις και διπλή μάσκα.
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Παιδιά είχα κάνει τα δυο εμβόλια οποτε τώρα θα είναι ανεμβολίαστος, λέτε να έχω θέμα;
Boxing star
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παιδιά με 650 μόρια οδηγός έχω ελπίδες;
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Αδερφέ δεν μπορεί να σου απαντήσει κανένας, όταν βγουν θα δούμε, κι εγώ με 680 ΑΤ ελπίζω τουλάχιστον για καλή θέση επιλαχών
Boxing star
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Οδηγος εφοδιασμού μεταφορών εννοείς ;
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Οδηγός εφοδιασμου μεταφορών εδώ με 648 μορια πόσα έχετε με κάλεσαν για πκε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Τώρα μας κάλεσαν για ψυχομετρικα; Και μετα απο 1-2 μέρες υγειονομικά και αθλήματα;
1η μέρα ψυχομετρικά 2η υγειονομικά 3-4η αθλήματα! Προφανως αν πάει κάποιος για ψυχομετρικά Πέμπτη τότε τα αθλήματα θα τα κάνει μετά το ΣΚ Δευτερα-Τρίτη δηλαδή εντός ΣΚ δεν γίνεται τπτStr vpv έγραψε:Τώρα μας κάλεσαν για ψυχομετρικα; Και μετα απο 1-2 μέρες υγειονομικά και αθλήματα;
Επίσης κάτι που έμαθα για τον λόγο που δεν ανέβασαν θέσεις για να ξέρει κάποιος τι θέση είναι αν είναι επιτυχών ή όχι ενώ δίνει αθλήματα!Το έκαναν αυτό γιατί πέρυσι αν μια ειδικότητα έπαιρνε πχ 30 άτομα και εσυ έβλεπες είσαι 90 θέση και σε καλούν για ΠΚΕ δε πήγαινες καν να δώσεις γιατί έλεγες που να κοπούν 60+ άτομα για να μπω εγώ, οποτε έτσι δημιουργήθηκαν πολλά κενά πολλοί δε παρουσιάστηκαν, πολλοί κόπηκαν σε ψυχομετρικά και υγειονομικά και οι περισσότεροι στα αθλήματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καλούν για ΠΚΕ ξανά αργότερα γιατί δε συμπλήρωναν οι θέσεις!
Οποτε φέτος δεν έβγαλαν θέσεις στην ουσία για να προσεγγίσουν περισσότερο κόσμο για ΠΚΕ και να μη χρειαστεί να ξανακαλέσουν άτομα, επίσης μου είπαν πως ειδικά στη ΞΗΡΑ ότι δεν καλέστηκαν σε πρώτη φάση για ΠΚΕ είναι ακατόρθωτο να τους καλέσουν μετά καθώς οι θέσεις θα καλυφθούν σίγουρα.Αυτά! Καλημέρα!
Οποτε φέτος δεν έβγαλαν θέσεις στην ουσία για να προσεγγίσουν περισσότερο κόσμο για ΠΚΕ και να μη χρειαστεί να ξανακαλέσουν άτομα, επίσης μου είπαν πως ειδικά στη ΞΗΡΑ ότι δεν καλέστηκαν σε πρώτη φάση για ΠΚΕ είναι ακατόρθωτο να τους καλέσουν μετά καθώς οι θέσεις θα καλυφθούν σίγουρα.Αυτά! Καλημέρα!
- Chris B.
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
- Επάγγελμα: Προγραμματιστής
Από τι μια έχουν δίκιο αλλά από την άλλη εγώ π. Χ. Θέλω να ξέρω αν όντως είμαι επιτυχών η επιλαχών γιατί πρέπει να κανονίσω και την δουλειά που έχω τώρα δεν μπορώ να φύγω τελευταία στιγμή αλλά τι να κάνεις. Έβαλα ένα γνωστό μπας και μάθω σειρά και ξεκαθαρίσει το τοπίο. Καλημέρα !33ΜΚ έγραψε:Επίσης κάτι που έμαθα για τον λόγο που δεν ανέβασαν θέσεις για να ξέρει κάποιος τι θέση είναι αν είναι επιτυχών ή όχι ενώ δίνει αθλήματα!Το έκαναν αυτό γιατί πέρυσι αν μια ειδικότητα έπαιρνε πχ 30 άτομα και εσυ έβλεπες είσαι 90 θέση και σε καλούν για ΠΚΕ δε πήγαινες καν να δώσεις γιατί έλεγες που να κοπούν 60+ άτομα για να μπω εγώ, οποτε έτσι δημιουργήθηκαν πολλά κενά πολλοί δε παρουσιάστηκαν, πολλοί κόπηκαν σε ψυχομετρικά και υγειονομικά και οι περισσότεροι στα αθλήματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καλούν για ΠΚΕ ξανά αργότερα γιατί δε συμπλήρωναν οι θέσεις!
Καλημέρα γνωρίζετε αν θα ξαναβγάλει του χρόνου?
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Εάν ξέρει κάποιος να μας πει γιατί κι εγώ. Θέλω να ξέρωThemis 13 έγραψε:Καλημέρα γνωρίζετε αν θα ξαναβγάλει του χρόνου;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Είναι κανένας που δήλωσε αεροπορία τραυματιοφορέας και τον κάλεσαν για ΠΚΕ ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 3 επισκέπτες