Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mar96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Mar96 »

Εσαεί****
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Mar96 έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:Ίσα ίσα το αντίθετο οι αιτήσεις από πέρυσι φέτος ήταν οι μισές, με αυτή τη λογική θα έπρεπε να τρέξουν όλα πιο γρήγορα.Αλλά δημόσιο είσαι μη το ξεχνάς

Εδώ πηγα στα ΚΕΠ για ένα γνήσιο υπογραφής κ ο άλλος μόνο που δε με έβρισε που τον ξεσήκωσα από τη θέση του κάτω από το air-condition, παντού σχεδόν έτσι είναι παιδιά, κακά τα ψέματα. Έτσι έχουν μάθει, η νοοτροπία αυτη Δυστυχώς, θα υπάρχει εις αει. Λίγα τα άτομα με ποιον και κοινωνική συνείδηση. Κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να τους μοιάσω, ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι.

ολοι έτσι είναι σχεδόν να το ξέρεις! Στα λέω εγώ που τα βλέπω από μέσαΜε το καλό να μπεις, πάνε σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο για οτιδήποτε και θα με θυμηθείς

Mar96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Mar96 »

Τα βλέπω από τον πατέρα μου, αλλά ευτυχώς Υπάρχουν και κάποιες Εξαιρέσεις. Τι στρατιωτικό, τι δημοσιο, ε το ίδιο είναι!Πάντως να τηλεφωνεί συνεχώς το παιδί, έως ότου να του μιλήσει ο αρμόδιος. Εάν καταφέρει να βγάλει άκρη.

akaluptos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από akaluptos »

Καλησπέρα και πάλι. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την προκύρηξη και αντιλαμβάνομαι ότι ενώ ζητείται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους τρίτεκνους, το συγκεκριμένο προσόν δε βαθμολογείται. Εν τέλει αξιολογείται η τριτεκνία με 50 μόρια ή όχι?
Loxiaskd51
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Loxiaskd51 »

Ξερει κανεις τιποτα για τα μορια τριτεκνιας; Ειμαι τρίτεκνος εβαλα τα δικαιολογητικά αλλα δεν μου την μέτρησαν! Υπαρχει καποιο τηλ να παρω να ρωτήσω η ξερει κανενας;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Eqwert έγραψε:Rou πόσα μόρια έχεις; Να δούμε μόνοι μας πάνω κάτω που θα κινηθεί. Αυτο που έμαθα από εδώ είναι ότι είναι μόνο σε νησιά αυτή η ειδικότητα. Με στρατιωτικό που μίλησα μου είπε ότι δεν ισχύει. Γενικα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες.

Νησιά- Έβρο - Πελοπόννησο - Στερεά - Κεντρική Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
panic2
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από panic2 »

Καλησπέρα.

Τα μόρια προϋπηρεσίας από τις ένοπλες δυνάμεις, όπως και τα μόρια από ΕΛΔΥΚ, χρειαζόταν να προσκομίσουμε κάποιο χαρτί για να τα μετρήσουν ή τα μετράνε αυτόματα αυτοί ;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

akaluptos έγραψε:Καλησπέρα και πάλι. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την προκύρηξη και αντιλαμβάνομαι ότι ενώ ζητείται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους τρίτεκνους, το συγκεκριμένο προσόν δε βαθμολογείται. Εν τέλει αξιολογείται η τριτεκνία με 50 μόρια ή όχι;

Η Τριτεκνία έχει προϋποθέσεις

Άβαταρ μέλους
Nikoseuamcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Nikoseuamcs »

re pate kala re έγραψε:
akaluptos έγραψε:Καλησπέρα και πάλι. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την προκύρηξη και αντιλαμβάνομαι ότι ενώ ζητείται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους τρίτεκνους, το συγκεκριμένο προσόν δε βαθμολογείται. Εν τέλει αξιολογείται η τριτεκνία με 50 μόρια ή όχι;

Η Τριτεκνία έχει προϋποθέσεις

Λολ πραγματικά... Τι προϋπόθεση πρέπει να έχει η τριτεκνία... Χαχαχ απλά μας έχουν γ*** η τριτεκνία να πούμε... Έλεος πια.. Εγώ ξέρω άτομο με ένα γονέα (λόγο θανάτου) χωρίς προστάτη οικογένειας (δεν έχει αλλά αδέρφια αλλά ούτε και πατέρα, είναι κοπέλα για αυτή που σας μιλάω ... Ζει αυτή και η μάνα της μόνο) και δεν υπάρχει πουθενά μοριοδότηση και γενικά μια βοήθεια... Μόνο τρίτεκνοι και πολύτεκνοι.. Αυτοί έχουν ανάγκες οι μονογονεϊκές δεν έχουν και μάλιστα με θανών γονέα και χωρίς άλλο προστάτη οικογένειας (χώρος άνδρα στο σπίτι) . Έλεος πια φτάνει να πούμε.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Loxiaskd51 έγραψε:Ξερει κανεις τιποτα για τα μορια τριτεκνιας; Ειμαι τρίτεκνος εβαλα τα δικαιολογητικά αλλα δεν μου την μέτρησαν! Υπαρχει καποιο τηλ να παρω να ρωτήσω η ξερει κανενας;

Α. ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ - ΤΕΚΝΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν3454/2006 (ΦΕΚ 75 Α) την ιδιότητα αυτήν αποκτούν:

Γονέας ή γονείς οι οποίοι έχουν την γονική μέριμνα και επιμέλεια τριών παιδιών από τον ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου γεννηθέντων, τα οποία α) είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23) έτος της ηλικίας τους, ή β) φοιτούν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25) έτος της ηλικίας τους και στα τέκνα αυτών, όπου αυτό προβλέπεται.

Στα τρία παιδιά περιλαμβάνονται και τα τέκνα με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης.

;Πηγή: https://www.triteknoi.gr/odigos-paroxon.php

Πηγή 2: https://www.asep.gr/guide/4K_2020/threechildrenproof.html

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Αύγ 04, 2022 4:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
akaluptos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από akaluptos »

Αυτό που έγραψες αναφέρεται στο ποιος είναι τριτεκνος η όχι. Στη συγκεκριμένη προκήρυξη όπως φαίνεται δε μοριοδοτουνται οι τριτεκνοι. Εκεί έγκειται το ζητημα
Xristoskyp34
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Xristoskyp34 »

Οποίος έχει βάλει ειδικότητα οδηγος εφοδιασμού μεταφορών ας γράψει εδώ να δούμε πόσοι είμαστε
Άβαταρ μέλους
Ma_var
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Ma_var »

Καλησπέρα παιδιά Είμαι και εγώ υποψήφια έχω κάνει και στα 3 σώματα έχω βγει κατάλληλη και στα 3 και με σωστά μόρια έτσι όπως τα υπολόγιζα από μόνη μου... Αυτες τις μέρες διάβαζα τις συζητήσεις σας και λογικό ο καθένας να έχει άγχος, απορίες... Το λάθος είναι ότι καθόμαστε και αναζητάμε πόσα μόρια χρειάζεται η κάθε ειδηκοτητα για να μπούμε, μέγα λάθος... Πανελλήνιες δεν είναι για να έχουμε έναν στάνταρ αριθμό μορίων... Άλλο πέρυσι άλλο φέτος και άλλες ειδηκοτητες και διαφορετικές θέσεις... Αρχικά φέτος έγιναν οι μισές αιτήσεις με σχέση με πέρυσι και δεύτερον φέτος μπήκαν καινούργιες ειδηκοτητες που δεν τις είχε πέρυσι... Κάναμε που κάναμε τόσο καιρό υπομονή ας κάνουμε μερικές μέρες ακόμα, έχετε πίστη στον εαυτό σας και όλα θα πάνε καλά! Καλή επιτυχία σε όλους μας
Giannkos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Giannkos »

Πάμε για προσωρινούς πίνακες την επόμενη εβδομάδα?
Themis 13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Themis 13 »

Xristoskyp34 έγραψε:Οποίος έχει βάλει ειδικότητα οδηγος εφοδιασμού μεταφορών ας γράψει εδώ να δούμε πόσοι είμαστε

Εγώ πόσα μόρια έχεις

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης