Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Λέτε ρε παλικάρια όντος να μας βάλανε 200 μόρια αντί για 250 στην προϋπηρεσία; Γτ και εμένα -50 μόρια ήταν αυτά που βγάλανε, και έκανα και προσφυγή και τους εξήγησα και τον λόγο. Αλλά αν έτυχε και σε άλλους εφέδρους το ίδιο με εμένα λογικά εγώ είχα λάθος που μέτρησα 250.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Δεν έχεις ειδικοτητα γραφεία σαν ΔΕΑ πζ για να παρω προϋπηρεσία.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
ρε φίλε δεν είμαστε επιτροπή εδώ αν έχουμε κάποιες γνώσεις τις λέμε και κάνουμε υποθέσεις. Αν πιστεύεις πως σε αδίκησαν κάνε ένσταση να τελειώνει το θέμαTactical Nick έγραψε:Δεν έχεις ειδικοτητα γραφεία σαν ΔΕΑ πζ για να παρω προϋπηρεσία.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ναι οκ μην αρπάζεσαι. Εγώ ζήτησα βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος τι παίζει.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Tactical Nick έγραψε:Δεν έχεις ειδικοτητα γραφεία σαν ΔΕΑ πζ για να παρω προϋπηρεσία.
Έχεις όμως ειδικότητα Διοικητικός που είναι το ίδιο
Με πτυχιο επαλ ποσα μορια πέρνεις;
Ρωτάω γιατί ήξερα οτι επαλ ειναι 160 μορια η αυτο θυμαμαι απο περσι να γίνεται
Καλησπέρα παιδιά.Ελπίζω να είστε όλες/οι καλά και υγειής.
Ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει καποια/ος αναφορικά με τις αιτησεις του ΠΝ, που κυμαίνονται, αναλογικά με πέρσι, επειδη στο νήμα του ΠΝ δε βρήκα παρομοιο ερωτημα γιαυτο, είπα να το θέσω σε αυτό (το νήμα). Για να μην πριζω τους υπόλοιπους ας μ στείλει οποιοσδήποτε γνωριζει Μνμ και προσωπικό.
Καλή σας συνέχεια! 😊
Ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει καποια/ος αναφορικά με τις αιτησεις του ΠΝ, που κυμαίνονται, αναλογικά με πέρσι, επειδη στο νήμα του ΠΝ δε βρήκα παρομοιο ερωτημα γιαυτο, είπα να το θέσω σε αυτό (το νήμα). Για να μην πριζω τους υπόλοιπους ας μ στείλει οποιοσδήποτε γνωριζει Μνμ και προσωπικό.
Καλή σας συνέχεια! 😊
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Καλησπέρα ένα παιδί και γράψει λίγο πιο πάνω το εξής πράγμα:Mar96 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.Ελπίζω να είστε όλες/οι καλά και υγειής.
Καλή σας συνέχεια! 😊
Τωρα για το ΠΝ που δεν υπηρχαν πολλες αιτησεις υπαρχουν ποιο πολλες ελπιδες για παιδια που εχουν πολυ χαμηλα μορια (200+) να μπουν παντα αναλογα την ειδικοτητα που εχουν δηλωση, ομως εχουν υπαρξει πολλα κενα με τις λιγες αιτησεις στο ΠΝ που θα γινουν ευχαριστες εκπληξεις για αρκετα παιδια που δεν το περιμεναν οτι θα μπουν.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Παιδιά γνώμη για τεθωρακισμένα πληρωμα αρμάτων με ποσά μόρια και πάνω λέτε έχουμε ελπίδες;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Rjs έγραψε:Λέτε ρε παλικάρια όντος να μας βάλανε 200 μόρια αντί για 250 στην προϋπηρεσία; Γτ και εμένα -50 μόρια ήταν αυτά που βγάλανε, και έκανα και προσφυγή και τους εξήγησα και τον λόγο. Αλλά αν έτυχε και σε άλλους εφέδρους το ίδιο με εμένα λογικά εγώ είχα λάθος που μέτρησα 250.
Και εγώ έκανα προσφυγή για αυτό το λόγο αλλά προφανώς μόνο 200 δικαιούμαστε
Να είσαι καλά παλικάρι μου!Μακάρι να μας βοηθήσει η Παναγία και ο Θεός!
Σε ευχαριστώ πολύ!
Σε ευχαριστώ πολύ!
- G3NERAL
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς πόσο βγαίνει ο μηνιαίος μισθός συνολικά για τους Εποπ στρατιωτες ειδικών δυνάμεων σε παραμεθόριο; Επίσης τα λεφτά από την συντήρηση αλξ πόσα βγαίνουν καθαρά "τσέπη" ;2000? ετησίως είναι ;
Παιδεία μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Έχω κάνει αίτηση ΣΞ-ΠΑ και είμαι κατάλληλος και στα 2 σώματα, αν με καλέσουν για αθλήματα δίνω 2 φορές για το κάθε σώμα;
Και πριν πάω για αθλήματα, χρειάζεται να κάνω κάποιες εξετάσεις εκτός στρατού σε εξωτερικά η δημόσια νοσοκομεία;
Σας παρακαλώ βοηθήστε με!
Και πριν πάω για αθλήματα, χρειάζεται να κάνω κάποιες εξετάσεις εκτός στρατού σε εξωτερικά η δημόσια νοσοκομεία;
Σας παρακαλώ βοηθήστε με!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες