Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 30
Τα αρχεία πάντως κανονικά ανεβαίνουν το πρόβλημα υπάρχει απλά στην προεπισκόποιηση.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Πως εισαι σιγουρος οτι ανεβαινουν αφου δεν μπορεις να τα δεις?
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Εγω προσωπικα θα τα σπασω σε μονοσελιδα και θα τα ανεβαζω ξεχωριστα ετσι φαινονται μια χαρα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Pt2021 έγραψε:Στην αίτηση έβαλα καταλαθος στη δηματολογιο το ίδιο μέροςε το μητρώο αρρενων. Θα μου την βγάλουν άκυρη;
Αν Είναι στον ίδιο δήμο όχι δεν έχεις Θέμα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Ρε παλικάρια εγώ τα ανέβασα μια χαρά (3 η ώρα βράδυ) επίτηδες να μην υπάρχει κίνηση και όλα καλά Και την μετάφραση που ηταν 3 σελίδες όλα κομπλέ πότε αντιμετωπίσατε το πρόβλημα εσείςanonymous19970 έγραψε:Και σε μενα μερικα αρχεια που ειναι 2 σελιδες και παραπανω τα ανοιγει σαν λευκη σελιδα. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχει θεμα το συστημα και ΠΡΕΠΕΙ να βλεπεις τα χαρτια πριν τα στειλεις, μετα μου ειπε πρεπει να τα στειλεις κια μια σελιδα γιατι το συστημα δεν εμφανιζει αν ειξαι 2 σελιδες και παραπανω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 9:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
χθες το πρωι και πηρα στα τηλεφωνα που εχει και ο ενας μου ειπε ναι οτι παρα πολλοι το εχουν αυτο το προβλημα να τις ανεβασω σπαστες τις σελιδες και πηρα και σημερα για 2η αποψη και ηταν ενας φουλ αγενης που ελεγε οτι τα αρχεια ειναι λαθος ή οτι ειναι μεγαλα που προφανως δεν ειναι γιατι τα εχω τριπλοτσεκαρειre pate kala re έγραψε:Ρε παλικάρια εγώ τα ανέβασα μια χαρά (3 η ώρα βράδυ) επίτηδες να μην υπάρχει κίνηση και όλα καλά Και την μετάφραση που ηταν 3 σελίδες όλα κομπλέ πότε αντιμετωπίσατε το πρόβλημα εσείς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 9:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Λοιπον μολις το εφτιαξα. Το πτυχιο αγγλικων που ανεβαζα ηταν 3 σελιδες γιατι ειχε αντιγραφο, μεταφραση και επικυρωση και ηταν 2,2 mb το οριο ηταν 5 mb οποτε θεωρουσα οτι δεν υπαρχει προβλημα. Μολις τωρα το εκανα συμπιεση ριχνωντας την ποιοτητα του και πηγε κατω απο 1mb και τωρα που το κανω προεσκοπιση εμφανιζει κανονικα ολες τις σελιδες
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
anonymous19970 έγραψε:χθες το πρωι και πηρα στα τηλεφωνα που εχει και ο ενας μου ειπε ναι οτι παρα πολλοι το εχουν αυτο το προβλημα να τις ανεβασω σπαστες τις σελιδες και πηρα και σημερα για 2η αποψη και ηταν ενας φουλ αγενης που ελεγε οτι τα αρχεια ειναι λαθος ή οτι ειναι μεγαλα που προφανως δεν ειναι γιατι τα εχω τριπλοτσεκαρει
Τι να σου πω εγώ την έκανα περίπου πριν 10 μέρες η μετάφραση ήταν 4 σελίδες το δίπλωμα κάλαθος βγήκε σε δυο η μία κενή και όλα καλά δεν είχα θέμα σε καμία Ούτε ναυτικό ούτε αεροπορία ούτε Στρτό στην αεροπορία μήπως επειδή τις τρεις Τελευταίες μέρες γίνονται σχεδόν 1369 αιτήσεις Που Στις αρχές τόσες γίνανε σε μια εβδομάδα δοκίμασε να την κάνεις βράδυ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 30
Γιατί όταν πατάς προεπισκόποιηση κάνει λήψη το αρχείο. Το άνοιξα μετά από τον φάκελο και άνοιγε κανονικά. Τώρα τι να πω λογικά θα τα βλέπουν και αυτοί αλλά θα πάρω κανα τηλέφωνο να ρωτήσω.anonymous19970 έγραψε:Πως εισαι σιγουρος οτι ανεβαινουν αφου δεν μπορεις να τα δεις;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
τι να σου πω φιλε δεν ξερω εγω που μπαινω απο υπολογιστη σε opera browser δεν τα κανει ληψη μονο τα βλεπεις. Εκανα αυτο που ειπα πανω παντως και ολα μια χαρα μολις εκανα και οριστικη. ΣΞ εχουν γινει 6300 αιτησειςtethoras355 έγραψε:Γιατί όταν πατάς προεπισκόποιηση κάνει λήψη το αρχείο. Το άνοιξα μετά από τον φάκελο και άνοιγε κανονικά. Τώρα τι να πω λογικά θα τα βλέπουν και αυτοί αλλά θα πάρω κανα τηλέφωνο να ρωτήσω.anonymous19970 έγραψε:Πως εισαι σιγουρος οτι ανεβαινουν αφου δεν μπορεις να τα δεις;
Μια σημείωση παιδιά για όσους δεν ξέρουν και θέλουν να μάθουν. Τα πτυχία και γενικά όλα τα χαρτιά δεν πιάνουν σε όλους γιατί κάθε ειδικότητα διαφέρει. Πχ στην ειδικότητα που έβαλα εγώ δεν μου μετράει, ούτε το πτυχίο γιατί δεν είναι σχετικό με την ειδικότητα, ούτε το ecdl, ούτε την προεδρική φρουρά που έκανα σαν θητεία, ούτε τη συστατική επιστολή από τον ΠτΔ. Το μόνο που θα πιάσει είναι τα μόρια σαν οβα που έχω, απολυτήριο, δίπλωμα αυτοκινήτου. Μεγάλη προσοχή παιδιά γιατί κάποιοι μπορεί να την πατήσουν!
Καλησπερα, εκανα αίτηση και μου βγαζει Κ. Α 8ψηφιο... Ενω περσυ είχα 8000 κτ, γνωρίζει κανεις αν είναι φυσιολογικο;
Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς εάν το χαρτί της ικανότητας από τις ΠΚΕ των σωμάτων ασφαλείας , κάνει και για τις ΠΚΕ των ΕΠΟΠ
Στα αγγλικά γτ εσείς έχετε 3 κ 4 σελίδες; Εγώ το έχω σε μια σελίδα το πτυχίο μετάφρασμενο κ επικηρωμενο. Χρειαζετε ν στηλουμε και το κανονικό πτυχίο στα αγγλικά που είναι ή και ξεχωριστά τν επικύρωση ή κάτι άλλο;
Πως θα ενημερωθουμε απο εδω και περα για τα αθληματα πχ και τις υγειονομικες εξετασεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες