Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Maria papadaki έγραψε:Λογικά μιλάτε για τις άλλες ειδικότητες με τα πτυχία. Πάντως οι περισσότεροι που μου λένε από παρέες κλπ μαύρο δάκρυ ρίχνουν κΚ μου έχει πει κιόλας ο ένας ότι μέχρι και ξύλο τρώνε. Τώρα τι να σας πω;

Κι στους ειδικούς φρουρούς το ίδιο έγινε. Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν με πτυχίο που να πήγε φρουρος. Ότι και να λέμε είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και οι εποπ και οι ειδικοί φρουροί.

Και σε ειδικότητες λύκειού μπήκε μεγάλος αριθμός πτυχιούχων και σπουδαστών στο πτυχίο (όταν λέμε πτυχιούχοι δεν μιλάμε Μόνο ιατρικής και Νομικής), το ίδιο και στους ειδικούς έχω σειρές μου οι δύο είναι και από πολυτεχνείο, αυτό με το ξύλο δεν ισχύει 100% πρώτον έχω άτομα που είναι μέσα τώρα και στην εκπαίδευση στο ΚΕΤΘ τους αντιμετωπίζανε Μια χαρά, τώρα αν κάποιοι είχαν μάθει να ξυπνάνε στις μεταξυ 9-12 με το προσωπικό τους μπατλερ Τους καθαρίζει, το φαγητό τους κατά παραγγελία τον σοφέρ τους, τον μεσημεριανό τους ύπνο το απογευματινό τους φραπεδάκο ναι ισχύει δεν τα είχαν αυτά και κακο περνούσαν, για την ιστορία σειρές μου που μπήκαν που έχουμε βγάλει σχολή εφέδρων μαζί μου λέγανε ότι γελάνε με τους αρκετούς που Το παραμικρό το κράζανε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Απρ 04, 2022 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Maria papadaki »

@trouxtsidis ηρέμησε λίγο ρε μάτια μου, δεν είπαμε και τίποτα. Φυσικά και καλά κάνανε !
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Maria papadaki έγραψε:

Re pate kala re

Πες τα γιατί εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι περνάνε μέλι γάλα. Κι εγώ έκανα τα χαρτιά μου και είμαι απόφοιτη πανεπιστήμιου με 3 γλώσσες και όλοι οι φίλοι μου μου λένε που πας δεν είναι για σένα κλπ. Συν ότι προέρχομαι από οικογένεια στρατιωτική. Ξεκάθαρα είναι η επαγγελματική αποκατάσταση συν ότι εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου ότι και να μου λένε. Είμαι σκληρός χαρακτήρας. Και στην τελική άμα δεν μου αρέσει θα φύγω. Όμως είμαι πλήρως συνειδητοποιημένη για το που πάω. Δεν είναι ρόδινα.

Θα σου μιλήσω ξεκάθαρα γιατί έχω μάθει να μιλάω έτσι και εγώ πτυχιούχος είμαι και από οικογένεια στρατιωτικών, αρχικά το πτυχίο σου το πτυχίο μου και οι γλώσσες που έχουμε, είναι τίποτα αυτό ισχύει και για τον κάθε πτυχιούχο που δηλώνει σε ειδικότητα λυκείου τα πτυχία μας είναι χαρτιά Α4 εκτός παντίου που είναι Α3, μπαίνουμε σε ειδικότητα με το λύκειο μην ζητάμε Να μας δούνε αλλιώς μπαίνουμε σαν ανειδίκευτοι δεν πα να έχει ο καθένας μας από 2 προπτυχιακά και 3 μεταπτυχιακά μπαίνουμε σαν απόφοιτοι λυκείου και έτσι θα μας αντιμετωπίσουν και αυτό είναι το σωστό, όποιος έχει θέμα υπάρχει ΑΣΕΠ για δημόσιο ή εξωτερικό η ιδιωτικός τομέας, όποιος μπαίνει για την αποκατάσταση να σκάσει και να κολυμπήσει, όποιος μπαίνει γιατί το γουστάρει να σκάσει και να κολυμπήσει απλό

Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Maria papadaki »

Ακριβώς συμφωνούμε! Δεν είπα κάτι διαφορετικό από αυτά που γράφεις, ούτε ζήτησα διαφορετική αντιμετώπιση. Είπα μονάχα ότι δεν είναι ρόδινα. Υπάρχει και παλιότερο νήμα για τους εποπ Π. Ν που λέγανε πως περνάνε. Και ξαναλέω λοιπόν πως ότι και να λέμε είτε καλός είσαι στη δουλεια σου είτε όχι ο τελευταίος τροχός της αμάξης είσαι/είμαι/είμαστε.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Trouxtsidis έγραψε:
Maria papadaki έγραψε:Για αυτό που λένε τα παιδιά πιο πάνω για την αντιμετώπιση. Μέχρι και ξύλο τρώνε μου είπε γνωστός μου που μπήκε. Έντωμεταξυ όσοι μπήκαν ήταν παιδιά από χωριά, που ασχολούνταν με τα πρόβατα κλπ, για την εξασφάλιση του δημοσίου, όχι επειδή το γουστάραν. Και φυσικά συμφωνώ με τους προλαλησαντες

Και καλα κανανε . εσεις που το θελετε πραγματικα πηγαίνετε να δώσετε πανελληνιες να περασετε ;) !

Το όριο ηλικίας Για πανελλήνιες ΑΣΕΙ ΑΣΣΥ είναι 22 και όχι 27 όπως πυρο αστυ και λς οπότε το αν εγω το θέλω πραγματικά ασε να το ξέρω παντός εγώ δεν ρωτάω ποια ειδικότητα είναι αμετάθετη και που υπάρχει τρυπα να χωθώ μην χάσω την άνεση Μου, και αντιθέτως βοηθάω κόσμο τώρα εσυ για να ενόχλησε Κατι παίζει και για να στο πώ στην γλώσσα σου για να το καταλάβεις αν εσύ απο τα πρόβατα θες να πας στρατό κομπλέ κανένα πρόβλημα να έχεις ώμος την ευθιξία και να μην ρωτάς για μεταθέσεις και βλακείες και όταν με το καλό μπεις να το ράψεις και να μην κλαις για κάθε τι που σε ενοχλεί στο κέντρο απλά να σκάσεις και να κολυμπήσεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Απρ 04, 2022 4:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Δεν ελεγες οτι εισαι μεσα ηδη;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

chrusa έγραψε:Δεν ελεγες οτι εισαι μεσα ηδη;

όπως έχω πει και σε πμ εδώ μέσα, πέρυσι είχα πει ότι πέρασα αλλά τελευταία στιγμή δεν κατατάχθηκα, αλλά δεν καταλαβαίνω θα σε βοηθήσει κάπως αυτή η ερώτηση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Απρ 04, 2022 6:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Giannisze »

Άβαταρ μέλους
chrusa
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο αλλαξες την απαντηση σου [:) ] Ωστοσο για να σου απαντησω, δεν βοηθαει καπου. Ειχα συγκρατησει οτι ησουν μεσα. Εξαλλου γιαυτο μας συμβουλευες, επειδη γνωριζες πως ειναι τα πραγματα μεσα...
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

Τα κορίτσια αμα μπείτε μην φοβάστε τίποταΕχετε πολύ διαφορετική μεταχείρηση απο τους άνδρες και δεν σας τρέχουν τόσο σε ασκήσεις. Εβλεπαν σε κάτι αλλες μονάδες πως συμπεριφεροντιυσαν τους ΕΠΟΠ άνδρες και τις ΕΠΟΠ γυναίκες. Οποτε μην αγχωνεστε για την μεταχείριση. Στα πούπουλα θα ειστε

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

chrusa έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο αλλαξες την απαντηση σου [:) ] Ωστοσο για να σου απαντησω, δεν βοηθαει καπου. Ειχα συγκρατησει οτι ησουν μεσα. Εξαλλου γιαυτο μας συμβουλευες, επειδη γνωριζες πως ειναι τα πραγματα μεσα...

Αρχικά Αποφύγω να λέω για το πως είναι κάποια συγκεκριμένα εξιδεικευμένα ή τεχνικά θέματα Που υπάρχουν μέσα καθώς δεν τα ξέρω 100 % συμβουλεύω όπως λέω για Θέματα κυρίως συμπεριφοράς Που έχω ζήσει ή έχω δει είτε από την θητεία μου ως ΔΕΑ Είτε από τον κύκλο μου συγγενείς και φίλοι που 95% είναι στρατιωτικοί είτε σχολής είτε ΕΜΘ ή ΕΠΟΠ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Απρ 04, 2022 8:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
whitewolf95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από whitewolf95 »

Καλησπέρα κι απο μένα παιδιά μια διευκρίνηση σχετικά με τα πτυχία ΕΠΑΛ πρεπει να υπαρχει και πιστοποιήση ΕΟΠΕΠ η μετρανε κι ετσι;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

whitewolf95 έγραψε:Καλησπέρα κι απο μένα παιδιά μια διευκρίνηση σχετικά με τα πτυχία ΕΠΑΛ πρεπει να υπαρχει και πιστοποιήση ΕΟΠΕΠ η μετρανε κι ετσι;

Ναι μετράνε δεν χεριάζετε εοπεπ σε αυτά

HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Ολα ειναι σχετικα, εξαρταται απο την μοναδα που υπηρετεις, απο τον διοικητη σου, απο την ειδικοτητα που εχεις και τελος εξαρταται και απο εσενα τον ιδιο γνωμη μου.
NTINOS ARMY
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NTINOS ARMY »

Καλημέρα, έχω πτυχίο αγγλικών από πέρσι μεταφρασμένο και επικυρωμένο για να το καταθέσω και φέτος πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες