Απαλλαγή λόγω θανάτου γονέων

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
StathisG
Πολίτης
Πολίτης
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 10, 2022 5:09 pm
Επικοινωνία:

Απαλλαγή λόγω θανάτου γονέων

Δημοσίευση από StathisG »

Αγαπητοί. Πρόσφατα έχασα την μητέρα μου. Το 1993 έχασα τον πατέρα μου και το 2002 εναν απο τους 2 μου αδελφούς. Εγώ είμαι ηλικιακά ο μικρότερος. Ο μεγαλύτερος εν ζωή πάσχει απο ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ και εχει ποσοστο αναπηριας 67%. Προφανώς δεν εργάζεται. Έκανα αίτημα με βάσει αυτή την διάταξη δ. Ο μόνος ή ο μεγαλύτερος γιος γονέων που έχουν πεθάνει, ο οποίος έχει έναν τουλάχιστον άγαμο και ανήλικο ή άγαμο και ανίκανο για κάθε εργασία αδελφό ή αδελφή, εφόσον επιθυμεί.

Κατέθεσα όλα τα νόμιμα. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στο οποιο φαίνονται νεκροί η μητερα ο αδελφος μου ο μεγαλύτερος και ο πατέρας μου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το στρατολογικό γραφείο,2 υπεύθυνοι για την εξέταση της υποθέσεως μου είπαν οτι όπως διαβάζουν (Οχι όπως γνωρίζουν) τον νόμο δεν είμαι ουτε ο ΜΟΝΟΣ ούτε ο μεγαλύτερος. Προφανώς αν ήμουν ΜΟΝΟΣ δεν θα εμπαινα στην διαδικασία. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΓΙΟΣ ΘΑΝΟΝΤΩΝ γονέων και εναπομείναντας αδελφός μου πάσχει απο παρανοική σχιζοφρένειας. Φαντάζομαι ο νόμος δεν θεωρεί προστάτη του εν ζωή ανικανου για κάθε εργασία τον νεκρό απο το 2002 μεγαλύτερο μας αδελφο.

Εν κατακλείδι είμαι Ο ΜΟΝΟΣ γιος γονεων που εχουν πεθάνει, και έχω αδελφό ΑΓΑΜΟ ΑΝΙΚΑΝΟ για κάθε εργασία. Πραγματικά αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη αλλίως είναι τεράστια η ευθύνη αυτών που εξέτασαν το αίτημα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες