Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Αλλαγες στα ονοματα... Θα ακουστουν πρασσινα ονοματα τωρα. Εκτος αν μπουν αυτοι με τα περισσοτερα μορια οπου εκει δε μπορει να κανει τπτ κανενας. Δε μπορει να αφαιρεθουν μορια απο κανεναν
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
Kostas13 έγραψε: Αλλαγες στα ονοματα... Θα ακουστουν πρασσινα ονοματα τωρα. Εκτος αν μπουν αυτοι με τα περισσοτερα μορια οπου εκει δε μπορει να κανει τπτ κανενας. Δε μπορει να αφαιρεθουν μορια απο κανεναν
πιστευω οτι δεν θα μπουν μονο πρασινα παιδια, δεν μπορει αν μπουν κ μπλε
Αλλαγες στα ονοματα... Θα ακουστουν πρασσινα ονοματα τωρα. Εκτος αν μπουν αυτοι με τα περισσοτερα μορια οπου εκει δε μπορει να κανει τπτ κανενας. Δε μπορει να αφαιρεθουν μορια απο κανεναν
[/QUOTE ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ
[/QUOTE ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ
Απλα αυτο που ξερω ειναι οτι δυσκολευτηκαν τα πραγματα για τα μπλε παιδια... Μακαρι να μπουν με βαση μοριων, τι να πω. Αλλα στην ελλαδα ειμαστε!
-
- Συνταγματάρχης
Kostas13 έγραψε: Απλα αυτο που ξερω ειναι οτι δυσκολευτηκαν τα πραγματα για τα μπλε παιδια... Μακαρι να μπουν με βαση μοριων, τι να πω. Αλλα στην ελλαδα ειμαστε!
μπορει να εχεις και δικιο, αλλα εσυ απο επισημη πηγη το γνωριζεισ;
Δεν γινετε αυτο που λες. Γιατι τα μορια μαζευτηκαν απο τα χαρτια που παρεδωσες. Δε μπορουν λοιπον να παρουν ενα δικο σου χαρτι και να το δωσουν σε αλλον. Το μονο που μπορει να αλλαξει και παλι δυσκολα ειναι τα μορια της συνεντευξης. Απο κει και υστερα μπορεις να κανεις ενσταση για τα μοριαKostas13 έγραψε: Αλλαγες στα ονοματα... Θα ακουστουν πρασσινα ονοματα τωρα. Εκτος αν μπουν αυτοι με τα περισσοτερα μορια οπου εκει δε μπορει να κανει τπτ κανενας. Δε μπορει να αφαιρεθουν μορια απο κανεναν
[/QUOT] ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ
Κοιτα, δε θελω να σου πω κ εγω τα ιδια οτι μου το ειπε ανθρωπος απο το ΓΕΣ κ. Τ. Λ. Οπως λενε οι αλλοι και εχω βαρεθει να τα διαβαζω σαυτο το forym. Εγω σου λεω οτι απλα δεν ειναι τοσο σιγουρα τα μπλε παιδια πλεον. Μου το ειπανε αλλα δεν εχει σημασια Ποιος.anna.nikos έγραψε:Kostas13 έγραψε: Απλα αυτο που ξερω ειναι οτι δυσκολευτηκαν τα πραγματα για τα μπλε παιδια... Μακαρι να μπουν με βαση μοριων, τι να πω. Αλλα στην ελλαδα ειμαστε!
μπορει να εχεις και δικιο, αλλα εσυ απο επισημη πηγη το γνωριζεισ;
Μη λετε χαζομαρες μωρε... ποιος ειπε οτι θα παρουν χαρτι απο τον εναν κ θα το βαλουν σε αλλον;
θα προσθεσουν ανυπαρκτα χαρτια κ θα δωσουν κ τα 200 της συνεντευξησ...
που ξερεις εσυ τι χαρτια εχει στειλει ο αλλος;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙttsevekidou έγραψε:Μη λετε χαζομαρες μωρε... ποιος ειπε οτι θα παρουν χαρτι απο τον εναν κ θα το βαλουν σε αλλον;
-
- Συνταγματάρχης
Kostas13 έγραψε:ttsevekidou έγραψε:Μη λετε χαζομαρες μωρε... ποιος ειπε οτι θα παρουν χαρτι απο τον εναν κ θα το βαλουν σε αλλον;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
γιατι δεν μπορει να γινει; Ρε παιδια ας μου εξηγησει τι γινετε με τα βυσματα
Θες να μου αιτιολογησεις γιατι λες οτι αυτο δε γινεται;
Που ξερεις εσυ τι χαρτια εχω στειλει ας πουμε εγω αν δεις οτι εχω παραπανω μορια απο σενα... δε βγαινει αναλυτικη κατασταση με τα μορια που εχει ο καθενας κ απο που τα μαζεψε...
Γιατι οι αιτησεις γινανε πριν 5 μηνες και κανενας δεν εχει το δικαιωμα να υπογραψει χαρτι τον σεπτεμβριο και να βαλει ημερομηνια μαιου. Και δευτερον οπως ειπα μπορεις να κανεις ενσταση και πιστεψε με θα φανει αν το χαρτι ειναι μουφα ή οχι
-
- Συνταγματάρχης
Kostas13 έγραψε: Γιατι οι αιτησεις γινανε πριν 5 μηνες και κανενας δεν εχει το δικαιωμα να υπογραψει χαρτι τον σεπτεμβριο και να βαλει ημερομηνια μαιου. Και δευτερον οπως ειπα μπορεις να κανεις ενσταση και πιστεψε με θα φανει αν το χαρτι ειναι μουφα ή οχι
αληθεια δεν καταλαβαινω. Που θα φανει;
μπορω να κανω ενσταση και θα δουν οτι ενα χαρτι δικο σου δεν ειναι συμβατο με τις σπουδες σου ή με οικογενειακη κατασταση κ. Τ. Λ. Οσο αφορα αυτο τουλαχιστον δε μπορουν να κανουν τπτ.ttsevekidou έγραψε:Που ξερεις εσυ τι χαρτια εχω στειλει ας πουμε εγω αν δεις οτι εχω παραπανω μορια απο σενα... δε βγαινει αναλυτικη κατασταση με τα μορια που εχει ο καθενας κ απο που τα μαζεψε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες