Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Politis1994 »

Εάν φίλε δεν έχεις πολλά μόρια, πτυχία, και σίγουρο μέλλον στην εταιρία πήγαινε πυροσβεστική κανείς εποχικος δεν απολύθηκε ποτέ! Αν είσαι και σωματικά δυνατός και έχεις κ λίγο τσαγανό ακόμα καλύτερα κιόλας. Καλή τύχη ότι κι αν επιλέξεις.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Predator »

Εγώ ξέρω μπορείς να δώσεις με τη γενική σειρά πανελλαδικές για όλες αυτές τις σχολές έτσι κ αλλιώς . σίγουρα μπορείςαπό εθελοντής να δώσεις με ειδική κατηγορία με λιγότερα μόρια έχουν περάσει πολλοί γνωστοί μ αλλά σαν εποχικός δν ξέρω διότι δν είσαι μόνιμος στο σώμα ενώ οι εθελοντές είναι άλλη φάση είναι 12μηνη η υπηρεσία τους

κάπως έτσι.. Νομίζω εποχικός δν μπαίνεις στην ειδική κατηγορία αλλά τ λέω πολύ επιφυλακτικά

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

ypopsifios έγραψε:Καλησπέρα,

Για να είχα κάνει αίτηση πάει να πει ότι ενδιαφέρομαι, είναι λογικό να έχεις κάποιες ανησυχίες όταν πρόκειται να αλλάξεις καριέρα.

Επίσης γνωρίζει κανείς αν σαν εποχικός μπορείς να μπεις στην σχολή Αξιωματικών μέσω πανελλαδικών;

Ευχαριστώ

Μπορείς εφόσον υπάγεσαι στα κάτωθι:

β. Να μην υπερβαίνουν το εικοστό έκτο (26ο) έτος της ηλικίας τους, κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης συμμετοχής, ήτοι να έχουν γεννηθεί από την 01/01/1996 και μεταγενέστερα. Κατ' εξαίρεση, για όσους υπάγονται στην ειδική κατηγορία (γ) των Εθελοντών Πυροσβεστών Πς, και την ειδική κατηγορία (δ) τέκνα και αδερφοί το ως άνω ανώτατο όριο ηλικίας αυξάνεται στο τριακοστό τρίτο (33ο) έτος ήτοι να έχουν γεννηθεί από την 01/01/1989 και μεταγενέστερα.

Τα ανωτέρω αφορούν το φετινό προσκλητήριο. Για το επόμενο έτος κάνεις τις γνωστές προσθαφαιρέσεις και πάει λέγοντας.

MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από MakisD »

Βγηκε παλι η λίστα που πήραν επιλαχών από το 2020 αλλα έχει 100-120 κενά... Ποτε θα βγει λίστα με τους νέους επιλαχών ξερει κάποιος;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Politis1994 »

Αντε κουλή βγάλε μια νέα προκυρηξη εποχικών. Αστυνομία πως παίρνεις συνέχεια δημοτική έφιππη, ποδηλατική έλεος πια θα βγάλεις τπτ η στη κόμμαρα σου ρε; Έχετε κόψει ρουχισμό Έχετε ισοπεδώσει τα πάντα. Φτάνει το τσιφλίκι σας

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για όσους ενδιαφέρονται.

Ερώτηση κατατεθείσα από την ανεξάρτητη Βουλευτή Α' Αθηνών, κυρία Αγγελική Αδαμοπούλου, προς τον Υπουργό κύριο Στυλιανίδη Χρήστο, με θέμα:

"Ανάγκες σε προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος και πρόβλεψη για νέα προκήρυξη στην κατηγορία των οδηγών".

Σας επισυνάπτω παρακάτω το link με την ερώτηση και τον αριθμό πρωτοκόλλου που είναι 6094 ώστε να μπαίνετε οι ενδιαφερόμενοι και να παρακολουθείτε την πορεία της κατατεθείσας ερώτησης.

Μέσα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου

ΥΓ: Η ερώτηση κατατέθηκε από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Αδαμοπούλου κατόπιν δικής μου επικοινωνίας / προτροπής.

Και ΕΔΩ η ερώτηση.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από re pate kala re »

D.Y.K έγραψε:Για όσους ενδιαφέρονται.

Ερώτηση κατατεθείσα από την ανεξάρτητη Βουλευτή Α' Αθηνών, κυρία Αγγελική Αδαμοπούλου, προς τον Υπουργό κύριο Στυλιανίδη Χρήστο, με θέμα:

"Ανάγκες σε προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος και πρόβλεψη για νέα προκήρυξη στην κατηγορία των οδηγών".

Σας επισυνάπτω παρακάτω το link με την ερώτηση και τον αριθμό πρωτοκόλλου που είναι 6094 ώστε να μπαίνετε οι ενδιαφερόμενοι και να παρακολουθείτε την πορεία της κατατεθείσας ερώτησης.

Μέσα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου

ΥΓ: Η ερώτηση κατατέθηκε από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Αδαμοπούλου κατόπιν δικής μου επικοινωνίας / προτροπής.

Και ΕΔΩ η ερώτηση.

Θετικό Ότι ασχολήθηκε κάποιος αλλά δυστυχώς Η διατύπωση της ερώτησης είναι λάθος Καθώς Τα κενά δεν Αναπληρώθηκαν απο είδη υπηρετούντες αλλά από επιλαχόντες του πίνακα Β απο άλλες περιοχές

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Είχαν ενημερωθεί πλήρως με όλα τα ορθά στοιχεία από μεριάς μου, ωστόσο η κατάθεση της ερώτησης έγινε από το ίδιο το πολιτικό γραφείο συνεπώς σε τυχόν τελικές τροποποιήσεις πριν την κατάθεση δεν μπορούσα να παρέμβω. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί κάλλιστα να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε πολιτικό γραφείο ώστε να προβεί σε επιπλέον ερωτήσεις - διευκρινίσεις.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

D.Y.K έγραψε:Είχαν ενημερωθεί πλήρως με όλα τα ορθά στοιχεία από μεριάς μου, ωστόσο η κατάθεση της ερώτησης έγινε από το ίδιο το πολιτικό γραφείο συνεπώς σε τυχόν τελικές τροποποιήσεις πριν την κατάθεση δεν μπορούσα να παρέμβω. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί κάλλιστα να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε πολιτικό γραφείο ώστε να προβεί σε επιπλέον ερωτήσεις - διευκρινίσεις.

Το σχόλιο πήγαινε σε αυτόν που κατάθεσε την ερώτηση, αυτό γίνετε πάντα και εγώ είχα στείλει σε Βουλευτή σχετικά Με ΑΣΕΠ Με πλήρη στοιχεία και τελικά η Ερώτηση που κατατέθηκε ανταποκρίνονταν κατά 10%

IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Ο μόνος που ασχολείται. Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε ΔΥΚ.
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Rad. »

Κάθε βουλευτακος καταθέτει την π@π@ρια του για να μας πείσουν ότι λειτουργεί ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, καθαρη ψηφοθηρια.

Πολλες φορες η ερωτηση δε φτάνει καν στον υπουργό, την αναλαμβάνουν τα γραφεία, η απάντηση είναι copy paste και συνήθως τρεις λαλούν και δύο χορεύουν.1 μήνα μετά παίρνεις μια απάντηση κουκουρουκου, αν έχεις το κουράγιο, ξανά ασχολήσου να στείλεις ερώτηση για να πάρεις απάντηση έναν κουβά κοπριά.

Κάπως έτσι έχει η δουλειά.

Όσον αφορά τα όρια ηλικίας (αφού κατέρρευσε το παραμύθι τους με το συνταξιοδοτικο) Η απάντηση ήταν (Οι άνω των 28 δεν είναι επιχειρησιακά ικανοί)

Κατούρησαν τα όρια ηλικίας όλων των ευρωπαϊκών χωρών, Τα δεδικασμένα του ΔΕΕ, Την κοινή επιστολή των Δήμων του Εβρου, την επίτροπο της Κύπρου που ανέφερε για καταπάτηση της ίσης μεταχείρισης στην εργασία,(αυτοί άλλαξαν τα όρια σε ένα βράδυ από 28 στα 35)

Ο μόνος δρόμος είναι ο δικαστικός για όσους έχουν χρήμα, κουράγιο και χρόνο.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Rad. έγραψε:Κάθε βουλευτακος καταθέτει την π@π@ρια του για να μας πείσουν ότι λειτουργεί ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, καθαρη ψηφοθηρια.

Πολλες φορες η ερωτηση δε φτάνει καν στον υπουργό, την αναλαμβάνουν τα γραφεία, η απάντηση είναι copy paste και συνήθως τρεις λαλούν και δύο χορεύουν.1 μήνα μετά παίρνεις μια απάντηση κουκουρουκου, αν έχεις το κουράγιο, ξανά ασχολήσου να στείλεις ερώτηση για να πάρεις απάντηση έναν κουβά κοπριά.

Κάπως έτσι έχει η δουλειά.

Όσον αφορά τα όρια ηλικίας (αφού κατέρρευσε το παραμύθι τους με το συνταξιοδοτικο) Η απάντηση ήταν (Οι άνω των 28 δεν είναι επιχειρησιακά ικανοί)

Κατούρησαν τα όρια ηλικίας όλων των ευρωπαϊκών χωρών, Τα δεδικασμένα του ΔΕΕ, Την κοινή επιστολή των Δήμων του Εβρου, την επίτροπο της Κύπρου που ανέφερε για καταπάτηση της ίσης μεταχείρισης στην εργασία,(αυτοί άλλαξαν τα όρια σε ένα βράδυ από 28 στα 35)

Ο μόνος δρόμος είναι ο δικαστικός για όσους έχουν χρήμα, κουράγιο και χρόνο.

Άσχετα από τα κομματικά έχω στείλει για θέμα σοβαρό ερώτηση σε ΝΔ-ΖΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΜΕΡΑ 25 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ το μόνο κόμμα που ασχολήθηκε σοβαρά με την ερώτηση άσχετα απο το αν το θέμα της ερώτησης άνηκε στην ατζέντα του κόμματος και όχι απλά να την πάρει να την καταθέσει αλλά να την πάρει να την διαβάσει να την διορθώσει να επικοινωνήσει ξανά μαζί μου και μετά να την καταθέσει είναι η Ελληνική Λύση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιούλ 03, 2022 8:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχω υποβάλει αναλυτικότατο υπόμνημα με τα σχετικά στοιχεία σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, όπως και στους ανεξάρτητους βουλευτές (4 στον αριθμό εάν δεν κάνω λάθος). Μέχρι στιγμής έχει ασχοληθεί το πολιτικό γραφείο της κυρίας Αδαμοπούλου (κατάθεση ερώτησης), το πολιτικό γραφείο του κυρίου Βαρουφάκη και το ΠΑΣΟΚ (σε επίπεδο επεξεργασίας των στοιχείων προς ώρας τα δύο τελευταία).
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

D.Y.K έγραψε:Έχω υποβάλει αναλυτικότατο υπόμνημα με τα σχετικά στοιχεία σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, όπως και στους ανεξάρτητους βουλευτές (4 στον αριθμό εάν δεν κάνω λάθος). Μέχρι στιγμής έχει ασχοληθεί το πολιτικό γραφείο της κυρίας Αδαμοπούλου (κατάθεση ερώτησης), το πολιτικό γραφείο του κυρίου Βαρουφάκη και το ΠΑΣΟΚ (σε επίπεδο επεξεργασίας των στοιχείων προς ώρας τα δύο τελευταία).

ΣΤΗΝ Ελληνική λύση μου απάντησαν μετά απο δύο μέρες είχα στείλει παρασκευή βράδυ και δευτέρα μεσημέρι μου είχαν Απαντήσει, μετά απο 2 μήνες που την κατέθεσαν το Υπουργείο έκανε Την πάπια Τους ξανα έστειλα και μετά απο μία μέρα η ερώτηση είχε Απαντηθεί

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιούλ 03, 2022 8:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχουν ενημερωθεί από τις 24 Ιουνίου ορισμένοι (ενεργοί) εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Λύση. Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι ίσως υπάρχει φόρτος εργασιών συνεπώς θα περιμένω. Στείλτε και εσείς κύριοι. Η ισχύς εν τη ενώσει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες