Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Αυτό με το ύψος ίσως κρύβει και αναπάντεχες εκπληξεις Αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε λεβέντες μου Υπομονή κοντευουμε...
Τι εκπλήξεις;
-
- Συνταγματάρχης
fnFAL έγραψε:Τι εκπλήξεις;
Το ότι θα ανέβεις ο ανταγωνισμός και από περισσότερες γυναίκες λόγο ύψους θα φανούν όλα στην ώρα τους προτεραιότητα το ΦΕΚ
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
Αρα εμείς τέλος απο Πελοπόννησο που είμαστε. Μήπως μας αφήσουν; Μήπως δε συμπληρώσει η Βόρεια Ελλάδα; Μήπως ο κουλης σταματήσει να ειναι Χίτλερ έβαλε 1.63 υψος ωραια εγώ να δηλώσω η θέλει μονο γυναίκες με ξυλοποδαρο;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν μοριοδοτούνται στους Σ/Φ ;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Ρε Politi1994 οι προκηρύξεις ΣΦ πάντα με εντοπιότητα ήταν δε το έκανε ο Κουλης αυτό.Όταν έκανε την προκήρυξη των νησιών ανοιχτή για όλους γιατί δεν έκανες αίτηση πέρσι; Σου έβγαλε προκήρυξη το 2019 για ΕΦ, σου έβγαλε για οππι. Το ότι δε μπήκες λόγω μορίων σε καμία από αυτές δε φταίει ο Κουλης.
Και γω δε μπήκα λόγω μορίων το 19 στους ΕΦ και στην οππι αλλά δε φταίει ο Κουλης.
Και γω δε μπήκα λόγω μορίων το 19 στους ΕΦ και στην οππι αλλά δε φταίει ο Κουλης.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Οχι! Οτι εδωσε εδωσε για οππι.Tactical Nick έγραψε:Πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν μοριοδοτούνται στους Σ/Φ ;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
Μπορούσε όμως να βάλει όρια ηλικίας ηλικίας 31 εποπ γ όλους κ οχι διακρίσεις. Απο τη στιγμή που έχει δύναμη να κλείνει όλη τη χώρα οπότε του καπνίσει να βάζει γυναίκες μινιατούρες που στο πεδιο μάχης θα φύγουν με το φύσημα του αέρα... Τέλος πάντων
-
- Συνταγματάρχης
Politis1994 έγραψε:Μπορούσε όμως να βάλει όρια ηλικίας ηλικίας 31 εποπ γ όλους κ οχι διακρίσεις. Απο τη στιγμή που έχει δύναμη να κλείνει όλη τη χώρα οπότε του καπνίσει να βάζει γυναίκες μινιατούρες που στο πεδιο μάχης θα φύγουν με το φύσημα του αέρα... Τέλος πάντων
Πολίτη έτσι είναι το σύστημα της Ελλάδας δυστυχώς αλλά επρεπε (δεν ξέρω αν το έχεις κάνει ήδη) να ανεβάσεις όσο μπορείς τα Μορια σου και με το καλό να τα καταφέρεις και να μπεις
-
- Συνταγματάρχης
Ετσι ακριβως ρε φιλε μου. Ηξερες οτι θα βγαλει κ αλλες θεσεις επρεπε να ενεργησεις καταλληλα! Προσωπικα εγω εφοσον απετυχα παταγωδως στην ΟΠΠΙ εκατσα στρωθηκα εβγαλα προφισενσι, Ιταλικα, φορτηγο για να ανεβασω εστω λιγο τις πιθανοτητες εισαγωγης μου, τυχαινει να εχω και την εντοπιοτητα! Δεν το αφηνεις ελεω θεου αν θες να μπεις!Shadow2 έγραψε:Politis1994 έγραψε:Μπορούσε όμως να βάλει όρια ηλικίας ηλικίας 31 εποπ γ όλους κ οχι διακρίσεις. Απο τη στιγμή που έχει δύναμη να κλείνει όλη τη χώρα οπότε του καπνίσει να βάζει γυναίκες μινιατούρες που στο πεδιο μάχης θα φύγουν με το φύσημα του αέρα... Τέλος πάντων
Πολίτη έτσι είναι το σύστημα της Ελλάδας δυστυχώς αλλά επρεπε (δεν ξέρω αν το έχεις κάνει ήδη) να ανεβάσεις όσο μπορείς τα Μορια σου και με το καλό να τα καταφέρεις και να μπεις
-
- Συνταγματάρχης
Και αυτο γιατι ειμαι κ εγω του 94 και γνωριζω οτι μετα το 22 παει το πουλακι! Ουτε για ΕΠΟΠ θα μπορω να κανω...
Για ΕΠΟΠ έχει πετάξει το πουλάκι ήδη.Από το 1995 και μετά, εκτός και αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή (που το αποκλείω).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Ιαν 22, 2022 10:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
Coyote έγραψε:Και αυτο γιατι ειμαι κ εγω του 94 και γνωριζω οτι μετα το 22 παει το πουλακι! Ουτε για ΕΠΟΠ θα μπορω να κανω...
Έτσι ακριβώς αν θες να μπεις θα κάνεις τα αδυνατα δυνατά μακάρι να μπούμε όλοι πραγματικά λεβέντες
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Πολίτη γιατί Δε μπήκες στα νησιά ΣΦ όταν έγινε ανοιχτή; Μόνο εσύ ευθύνεσαι για την αποτυχία σου
Δεν έβαλαν και Η/Υ Μπας και πάρουμε κατι παραπάνω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες