Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από PetG »

lamdar92 έγραψε:Αν βγουν τις 6κ θα υπογράψουν εννοείτε. Οπότε του φίλου μου θα μείνει κενή θα πάρει άλλον. Απλά θα δούμε ποιο πολλά ΙΕΚ... Απλά με αυτά που βλέπει από τον ΑΣΕΠ Δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Ενώ το άλλο με το που βγουν τα αποτελέσματα τα προσωρινά θα το αναλάβει το ΠΡΟΠΟ και θα γίνουν ποιο γρήγορα

Ναι αλλά με αυτό το σκεπτικό αλλάζουν την κατάταξη στον πίνακα της 9Κ γιατί ο ΑΣΕΠ δεν θα ξέρει εάν δέχθηκε ή δεν δέχθηκε την θέση... Αφήνουν κάποιον εκτός προτίμησης επιλογής θέσης ή ακόμα και εκτός μορίων

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 7:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ARN »

Υπάρχει το ενδεχόμενο ότι την χρονική στιγμή που έχεις κάνει αίτηση για δύο προκηρύξεις και δεν καλύπτεις θέση δημοσίου, τότε ίσως μπορεί να υπάρχει νομική κάλυψη στο να παραιτηθείς από την μία προκήρυξη και να πας στην άλλη.

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 150

Δημοσίευση από Fulakas »

lamdar92 έγραψε:Αν βγουν τις 6κ θα υπογράψουν εννοείτε. Οπότε του φίλου μου θα μείνει κενή θα πάρει άλλον. Απλά θα δούμε ποιο πολλά ΙΕΚ... Απλά με αυτά που βλέπει από τον ΑΣΕΠ Δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Ενώ το άλλο με το που βγουν τα αποτελέσματα τα προσωρινά θα το αναλάβει το ΠΡΟΠΟ και θα γίνουν ποιο γρήγορα
και τα προσωρινα να βγουν θα δωσουν μετα 10 μερες για ενστασεις μετα βαλε κανα 2μηνο για να βγιυν τα αποτελεσματα ενστασεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 7:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Stavris92 »

Sam_wise έγραψε:Πάνω από 6-7 χιλιάδες αιτήσεις. Εγώ περιμένω τρελή αύξηση των βάσεων. Λόγο της κατάστασης που επικρατεί και της αβεβαιότητας στον ιδιωτικό τομέα. Εγώ θα αφήσω τη δουλειά μου εάν με το καλό είμαι μεσα στη προκύρηξη μετά από 10χρονια και με ικανοποιητικό εισόδημα. Γιατί; Γιατί ο κλάδος των σεκιουριτυ έχει ξεφτιλιστεί. Όσοι είναι στο χώρο θα το γνωρίζουν ότι πλέον ο κλάδος δεν έχει μέλλον.

Συμφωνώ! Αλλά εξαρτάται περιπτώσεις! Όπως το να είσαι σε κάποιον επιχειρηματία ! Να μην ανήκεις δηλαδή σε εταιρεία security!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 7:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Το θέμα είναι ο, τι πρώτα θα κλείσει η 6κ με. Διορισμους και όλα τα συναφή και καλό καλοκαίρι θα βγούνε τα δικά μας, τώρα πόσοι κομμένοι ΙΕΚ από την 6κ είναι κανείς δε ξέρει, αλλά ΙΕΚ τα οποία έχουν διοριστεί δεν έχουν λόγο να μην αποδεχτουν θέση και να κάνουν χαρτιά πάλι για τη νέα προκήρυξη.Ρισκάρουν αν το κάνουν, τώρα τι να πω αν στο τέλος στις 416 θέσεις η πλειοψηφία καλυφθεί από ΙΕΚ σε σχέση με την 6κ που η πλειοψηφία ήταν β επικουρία.

Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Stavris92 »

geomp έγραψε:Εγώ είχα. Δωσει πρόβλεψη πάντως ΙΕΚ όλα μαζί 150-180, έβαλα κ από 6κ τυχόν κομμένους, και μια βάση για β επικουρία 1000+

Δεν μπορεί να είναι η βάση 1000+ Πρέπει όλοι να έχουν Βαρβάτα πτυχία και βάρβατη προϋπηρεσία. Όποιον βλέπω να γράφει εδώ μέσα οι περισσότεροι μέσο Ώρο 14 πτυχίο και το πολύ 30 μήνες προϋπηρεσία! Θεωρώ η βάση θα είναι από 750-950 θα υπάρχουν βέβαια και τα 1000 αλλά οχι βάση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:Το θέμα είναι ο, τι πρώτα θα κλείσει η 6κ με. Διορισμους και όλα τα συναφή και καλό καλοκαίρι θα βγούνε τα δικά μας, τώρα πόσοι κομμένοι ΙΕΚ από την 6κ είναι κανείς δε ξέρει, αλλά ΙΕΚ τα οποία έχουν διοριστεί δεν έχουν λόγο να μην αποδεχτουν θέση και να κάνουν χαρτιά πάλι για τη νέα προκήρυξη.Ρισκάρουν αν το κάνουν, τώρα τι να πω αν στο τέλος στις 416 θέσεις η πλειοψηφία καλυφθεί από ΙΕΚ σε σχέση με την 6κ που η πλειοψηφία ήταν β επικουρία.

Δεν είναι αυτό ρε geomp και δεν είναι θέμα κομμένων αλλά ατόμων που πέρασαν απλά δεν πέρασαν εκεί που ήθελαν ή μπήκαν εσωτερικοί και δεν θέλουν να πανε. Εαν διοριστούν αυτοί και μετά από 1-2 μήνες βγούνε τα προσωρινά την 9Κ θα είναι μέσα και αυτοί που έκαναν τα χαρτιά στην 6Κ. Οποτε στα προσωρινά της 9Κ θα έχει γίνει ένα μπαχαλο από μόρια κλπ και θα καθυστερήσει και αυτήν η προκυρηξη. Θα αλλάξει όλος ο πίνακας των προσωρινών.

Vasilis331
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Vasilis331 »

Εγώ που θέλω μόνο Κορυδαλλό έχω 16 απολυτήριο 84 υπηρεσία και ξένη γλώσσα αλλά δύσκολο θα πάρει λίγα άτομα εκεί
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:Το θέμα είναι ο, τι πρώτα θα κλείσει η 6κ με. Διορισμους και όλα τα συναφή και καλό καλοκαίρι θα βγούνε τα δικά μας, τώρα πόσοι κομμένοι ΙΕΚ από την 6κ είναι κανείς δε ξέρει, αλλά ΙΕΚ τα οποία έχουν διοριστεί δεν έχουν λόγο να μην αποδεχτουν θέση και να κάνουν χαρτιά πάλι για τη νέα προκήρυξη.Ρισκάρουν αν το κάνουν, τώρα τι να πω αν στο τέλος στις 416 θέσεις η πλειοψηφία καλυφθεί από ΙΕΚ σε σχέση με την 6κ που η πλειοψηφία ήταν β επικουρία.

+Το ότι θα αλλάξουν οι προτιμήσεις και μπορούμε να δούμε και ΙΕΚ να είναι σε θέσεις εσωτερικών και η προκήρυξη θα έχει την ίδια κατάληξη με την 6Κ

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Vasilis331 έγραψε:Εγώ που θέλω μόνο Κορυδαλλό έχω 16 απολυτήριο 84 υπηρεσία και ξένη γλώσσα αλλά δύσκολο θα πάρει λίγα άτομα εκεί

Εκεί θα μπούνε ΙΕΚ φίλε μου

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

PetG έγραψε:+Το ότι θα αλλάξουν οι προτιμήσεις και μπορούμε να δούμε και ΙΕΚ να είναι σε θέσεις εσωτερικών και η προκήρυξη θα έχει την ίδια κατάληξη με την 6Κ

Πραγματικά δε θέλω να το. Σκεφται αν αυτή η προκήρυξη γίνει το ίδιο χρονοβόρα σαν την 6κ, λογικά ίσως υπάρχει νόμος που αν διοριστεις δε μπορείς να συμμετάσχεις σε προκήρυξη άλλη για κάποια χρόνια δε το γνωρίζω αυτό το κομμάτι καλά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 8:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

PetG έγραψε:Δεν είναι αυτό ρε geomp και δεν είναι θέμα κομμένων αλλά ατόμων που πέρασαν απλά δεν πέρασαν εκεί που ήθελαν ή μπήκαν εσωτερικοί και δεν θέλουν να πανε. Εαν διοριστούν αυτοί και μετά από 1-2 μήνες βγούνε τα προσωρινά την 9Κ θα είναι μέσα και αυτοί που έκαναν τα χαρτιά στην 6Κ. Οποτε στα προσωρινά της 9Κ θα έχει γίνει ένα μπαχαλο από μόρια κλπ και θα καθυστερήσει και αυτήν η προκυρηξη. Θα αλλάξει όλος ο πίνακας των προσωρινών.

ΑΜΗΝ ένας που κατάλαβε την ουσία... Γραψτο ξανά με κεφαλαία όλο αυτό μπας και... Και συμπλήρωσε το ενδεχόμενο αφού διοριστούν να μπορέσουν να ξανά διοριστούν δεύτερη φορά στην 9κ γτ αυτό μαλλον δε το κατάλαβαν μερικοί

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 8:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Loxias89 έγραψε:ΑΜΗΝ ένας που κατάλαβε την ουσία... Γραψτο ξανά με κεφαλαία όλο αυτό μπας και... Και συμπλήρωσε το ενδεχόμενο αφού διοριστούν να μπορέσουν να ξανά διοριστούν δεύτερη φορά στην 9κ γτ αυτό μαλλον δε το κατάλαβαν μερικοί

Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που αν διορίζεται κάποιος προσφάτως να μη μπορεί να κάνει τα χαρτιά; Η αν δεν αποδέχεται θέση δημοσίου να υπάρχει ποινή για μη συμμετοχή σε άλλη προκήρυξης για κάποιο καιρό;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sven89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sven89 »

Λοιπον 599 μορια β επικουρια χωρις εμπειρια. Δηλωσα εξωτερικος ολη την νοτια ελλαδα αν και δεν βλεπω να περναω. Εσωτερικο εχω τις ελπιδες μου αλλα θα προτιμουσα εξωτερικος.

Για εσωτερικος ισχυει αυτο που λενε για 12 ωρα;

Και επειτα εσωτερικος που ειναι λιγοτερο επικινδυνα;

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

geomp έγραψε:Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που αν διορίζεται κάποιος προσφάτως να μη μπορεί να κάνει τα χαρτιά; Η αν δεν αποδέχεται θέση δημοσίου να υπάρχει ποινή για μη συμμετοχή σε άλλη προκήρυξης για κάποιο καιρό;

Υπάρχει αλλά έχει κενά ο νόμος γτ αυτό με την 6κ έγινε πρώτη φορά. Ξυπνήστε Κ δείτε την ουσία. Αυτός που φεύγει από την 6κ για να κάνει χαρτιά εδώ ευνοεί έναν επιλαχών από την 6κ με χαμηλό απολυτήριο κ τρώει τη θέση από άτομο της 9κ η τον πετάει από εξωτερικό σε εσωτερικό η εκτός περιοχής που θα έπιανε εξ αρχής. Γιαυτο γίνονται τόσες πολλές αιτήσεις. Δε φύτρωσαν σεκιουριτι ξαφνικά. Μεταφέρονται από αλλού. Η προκήρυξη δε θα καθυστερήσει τόσο αλλά θα καλεί επιλαχών συνέχεια μέχρι να βγει άκρη στις ανακατανομές...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 29, 2021 8:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες