Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 109
Ναι παιδιά. Σημερα ειχε 100 ερωτήσεις σε διάστημα 2 ωρών. Όποιες απαντήσεις χρειάζονται χαρτί γιατι είναι τύπου άσκησης τότε μη χάσετε πολύ χρόνο, απαντήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε γτ ο χρόνος δε φτάνει.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Παρών!
Sorry έπινα τις κρασάρες μου και έβλεπα Αλκαίο.

100 ερωτήσεις σε 2 ώρες.
Θες ένα τέταρτο να περάσεις τις απαντήσεις στο τελικό φύλλο, οπότε πρέπει να φτιάξεις τον χρόνο σου για κοντά στην 1.30 ώρα.
Στα αρνητικά, ενώ γράφαμε 9, ξεκινήσαμε 10.30.
Sorry έπινα τις κρασάρες μου και έβλεπα Αλκαίο.

100 ερωτήσεις σε 2 ώρες.
Θες ένα τέταρτο να περάσεις τις απαντήσεις στο τελικό φύλλο, οπότε πρέπει να φτιάξεις τον χρόνο σου για κοντά στην 1.30 ώρα.
Στα αρνητικά, ενώ γράφαμε 9, ξεκινήσαμε 10.30.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_life την Κυρ Δεκ 05, 2021 3:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Επίσης στα αρνητικα ειναι οτι πραγματική θεωρία είχε εξαιρετικά λιγη, αν εξαιρεαει φυσικα το νομικο κομματι. Τα περισσοτερα ανήκαν στον τομέα των ασκήσεων. Για πολλές ερωτήσεις ήθελε να χρησιμοποιήσεις και ενα πρόχειρο για να σιγουρευτείς για την τελικη απάντηση, κάτι που ο χρόνος δε το επιτρέπει, με αποτέλεσμα μερικές απαντήσεις να χρειαστέί να εχεις την τύχη με το μέρος σου. Όλα αυτά σε ότι αφορά εμένα. Καλά αποτελέσματα παιδιά και καλή επιτυχία στους επόμενους
Με λίγα λόγια φίλε μου ειναι για τους πολύ καλά προετοιμασμένους σωστά και σε δευτερο χρονο να σταθείς και λίγο τυχερός;Taksidiotis έγραψε:Επίσης στα αρνητικα ειναι οτι πραγματική θεωρία είχε εξαιρετικά λιγη, αν εξαιρεαει φυσικα το νομικο κομματι. Τα περισσοτερα ανήκαν στον τομέα των ασκήσεων. Για πολλές ερωτήσεις ήθελε να χρησιμοποιήσεις και ενα πρόχειρο για να σιγουρευτείς για την τελικη απάντηση, κάτι που ο χρόνος δε το επιτρέπει, με αποτέλεσμα μερικές απαντήσεις να χρειαστέί να εχεις την τύχη με το μέρος σου. Όλα αυτά σε ότι αφορά εμένα. Καλά αποτελέσματα παιδιά και καλή επιτυχία στους επόμενους
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Nickprof έγραψε:Με λίγα λόγια φίλε μου ειναι για τους πολύ καλά προετοιμασμένους σωστά και σε δευτερο χρονο να σταθείς και λίγο τυχερός;
Ναι κάπως έτσι. Τονίζω ότι όλα αυτά είναι σε ότι αφορά εμένα. Για κάποιον άλλον μπορεί ότι φαίνεται σε μένα δύσκολο να είναι για εκείνον εύκολο. Πάντως κατά γενική ομολογία εύκολα δεν ήταν σε καμία περίπτωση πλην εξαιρετικά ελαχίστων ερωτήσεων. Βέβαια υπήρχαν ερωτήσεις που και διαβασμένος να ήσουν πιστεύω πως θα έπρεπε να έχεις ένα πρόχειρο να λύσεις τους τύπους για να είσαι σίγουρος. Όσον αφορά την τύχη τη χρειάζεσαι σίγουρα σε μερικά σημεία. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 5:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα, σε καμία περίπτωση τα θέματα δεν ήταν εύκολα, ήθελαν αρκετή σκέψη πέρα από κάποιων πραγματικά ελαχίστων περίπτωσεων. Συγκεκριμένα το δίκαιο σε σχέση με τα προηγούμενα θέματα των κατακτηριων ήταν η μέρα με τη νύχτα.Επίσης πιστεύω ότι για κάποια ερωτήματα οι απαντήσεις που δινόταν ήταν ασαφής. Επίσης το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό ήταν ότι σε κάποιο ερώτημα και πιο συγκεκριμένα στο μάθημα των τηλεπικοινωνιων έπρεπε να υπολογίσουμε ένα λογαριθμο χωρίς κομπιούτερακι και χωρίς να είναι κάποιος γνωστός λογάριθμος. Πραγματικά δεν ξέρω πως γίνεται σε τοσο λίγο διάστημα από τότε που δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα των ψυχοτεχνικων να δώσουμε γραπτά. Είναι πραγματικά απορίας άξιο. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!
Οι ερωτησεις στο δοικητικο δικαιο σας δυσκολεψαν; Σε καθε μαθημα ηταν ισοποσες οι ερωτησεις; Βρηκατε κοινα με τα συγγραματα που προτειναν στην εξεταστεα υλη; Ευχαριστω πολυ
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Εν το μεταξύ αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν σήμερα Δευτέρα ή λάθος άκουσα; Πάντως σήμερα ίσως κοινοποιηθούν σε αυτούς, να γραφεί η απόφαση, και αύριο να αναρτηθούν.
Εμάς (στο εξεταστικό κεντρο των μετεωρολόγων) μας είπαν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν Δευτέρα-Τρίτη. Αλλα μετα όταν ξαναρωτησαμε για επιβεβαίωση, μας είπαν ότι θα βγουν τα αποτελέσματα αλλα το ποτε θα αναρτηθούν θα είναι απόφαση του αρχηγείου. Αν θα το κάνουν άμεσα ή στο τέλος μαζί με όλες τις ειδικότητες. ελπίζω άμεσα για να μας φύγει αυτό το άγχος.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Αν οι εξετάσεις όλων των ειδικοτήτων είχαν σχετικά μικρή χρονική θα έλεγα ότι θα τα βγάλουν όλα μαζί όπως έκαναν με όλες τις προηγούμενες διαδικασίες. Έτσι βέβαια όπως είναι τώρα όμως δε θα θεωρούσα απίθανο να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα ξεχωριστά. Ενδεχομένως να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα και την ίδια μέρα τα μητρώα των μηχανολόγων που θα δώσουν εξετάσεις όπως έκαναν για πληροφορική και μετεωρολογία. Γιατί λογικά πρέπει να περιμένουμε και για αυτό ανακοίνωση.
Λογικά, θα τα βγάλουν ανά ειδικότητες τα αποτελέσματα αναλόγως με το ποια ημερομηνία έδωσε κάθε ειδικότητα.Αλλιώς μετά πάει πολύ αργά χρόνια μιλάμε για τέλη Γενάρη με αρχές Φεβρουαρίου.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Να ρωτήσω κάτι ; Κομπιουτεράκι επιτρεπόταν ; Γιατί δεν αναφέρεται κάτι στην ανακοίνωση
Όχι δεν επιτρέπεται!
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Ακόμα και smartwatch απαγορεύεται παιδια...
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Παιδιά βγήκε ανακοίνωση για τους μηχανολόγους. Το πότε γράφουν και τα μητρώα που είναι περασμένα και θα λάβουν μέρος στη διαδικασία των γραπτών εξετάσεων. Πραγματικά λίγοι υποψήφιοι. Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taksidiotis την Τρί Δεκ 07, 2021 3:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες