Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εγώ δε μπορώ καταλάβω το άλλο, πως γίνεται να βγαίνει διαταγή για +600 άτομα και στα καπάκια να ακυρώνεται και να λέτε ότι οφείλεται σε θέμα οικονομικό. Αυτό δε παίζει να είναι οικονομικό το θέμα. Όλα είναι μελετημένα από καιρό. Δεν είναι οικονομία νοικοκυριού να λέμε " έφαγα τα λεφτά μου χθες στα μπουζούκια και ξέμεινα ". Εγώ πιστεύω ότι διέρρευσε η διαταγή λίγο πριν την ώρα της, λόγω ασυνενοησιας. Οπότε υπομονή κάνα μήνα ακόμα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
υπομονή πάνε όλα καλάΕ. Φ.op έγραψε:Παιδιά έχω απογοητευτεί... Λέτε να μην μας πάρουν τελικά;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλησπέρα σε όλους παιδιά,
Είχα κάνει την αίτηση και ήμουν εκτός. Η αλήθεια είναι ότι από τότε δεν ξανά ασχολήθηκα με την συγκεκριμένη προκήρυξη διότι κατάλαβα ότι θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μπω. Ίσα που την είχα ξεχάσει. Μέχρι πριν λίγες μέρες που με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι είμαι επιλαχών για τους 600 και να πάω να πάρω καρτέλα. Βέβαια μετά από λίγες ώρες με ξανά πήραν να μου πουν ότι αναβλήθηκε.
Η αλήθεια είναι πως η θέση μου είναι η1330.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω σε αυτό το σημείο είναι αν όλα πάνε καλά και δεν κοπω στις προκαταρκτικές εξετάσεις τι πιθανότητες έχω να μπω;
Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω θα με βοηθούσε πολυ.
Σας ευχαριστώ!
Καλή συνέχεια καλό Πάσχα και καλή δύναμη !
Είχα κάνει την αίτηση και ήμουν εκτός. Η αλήθεια είναι ότι από τότε δεν ξανά ασχολήθηκα με την συγκεκριμένη προκήρυξη διότι κατάλαβα ότι θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μπω. Ίσα που την είχα ξεχάσει. Μέχρι πριν λίγες μέρες που με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι είμαι επιλαχών για τους 600 και να πάω να πάρω καρτέλα. Βέβαια μετά από λίγες ώρες με ξανά πήραν να μου πουν ότι αναβλήθηκε.
Η αλήθεια είναι πως η θέση μου είναι η1330.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω σε αυτό το σημείο είναι αν όλα πάνε καλά και δεν κοπω στις προκαταρκτικές εξετάσεις τι πιθανότητες έχω να μπω;
Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω θα με βοηθούσε πολυ.
Σας ευχαριστώ!
Καλή συνέχεια καλό Πάσχα και καλή δύναμη !
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 101
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ε. Φ.op έγραψε:Παιδιά έχω απογοητευτεί... Λέτε να μην μας πάρουν τελικά;
Θα σας παρουν τους 600. ειναι θεμα χρονου λογικα μεχρι αρχες Ιουλίου θα εχει ξεκαθαρίσει το τοπίο!
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 50
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τρουχτσιδι αυτό ακούγεται στην Κομοτηνή ; Ότι θα τους πάρουν ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 101
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Nikoskriti4 έγραψε:Τρουχτσιδι αυτό ακούγεται στην Κομοτηνή ; Ότι θα τους πάρουν ;
Γενικα ναι ετσι ακουγεται και απο γνωστους που εχω με γνωριμίες . ακουγεται οτι θα σας παρει σιγουρα!
-
- Υπολοχαγός
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εμένα πάντως γνωστός μου μέσα στη σχολή Μου είπε δεν έχει ακούσει τίποτα για εμάς. Και ότι ακόμα δεν ξέρετε που θα τοποθετηθείτε λίγες βδομαδες πριν την έξοδο σας από τη σχολή. Δε φταίτε εσείς για αυτό βέβαια, η ανοργανωσια είναι προφανεστατη. Κράτος της τελευταίας στιγμής.
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλησπερα. Η εκπαίδευση τους θα τελειωσει προς τα τελη μαιου. Μετά θα κανουν πρακτικη πολύ πιθανόν να την κανουν και σε Α. Τthomaskdal έγραψε:Εμένα πάντως γνωστός μου μέσα στη σχολή Μου είπε δεν έχει ακούσει τίποτα για εμάς. Και ότι ακόμα δεν ξέρετε που θα τοποθετηθείτε λίγες βδομαδες πριν την έξοδο σας από τη σχολή. Δε φταίτε εσείς για αυτό βέβαια, η ανοργανωσια είναι προφανεστατη. Κράτος της τελευταίας στιγμής.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει η εκπαίδευση. Υποθετικά η πραγματική εκπαίδευση τελείωσε στο 3μηνο μαζί με τις εξετάσεις. Τώρα μόνο υπηρεσίες βαράμε και τίποτα αλλο.
Επίσης στην ΕΛΑΣ γίνονται όλα τελευταία στιγμή επομένως κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα γίνει και πότε θα γίνει...
Επίσης στην ΕΛΑΣ γίνονται όλα τελευταία στιγμή επομένως κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα γίνει και πότε θα γίνει...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ξερει κανεις ποτε ληγει επισημα το οριο των 9 μηνων για να παρουν τους επιλαχοντες; Ποιον μηνα ληγει η προθεσμια?
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Νοημοσύνη έγραψε:Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει η εκπαίδευση. Υποθετικά η πραγματική εκπαίδευση τελείωσε στο 3μηνο μαζί με τις εξετάσεις. Τώρα μόνο υπηρεσίες βαράμε και τίποτα αλλο.
Συνάδελφε λογικά 17 θα τελειώσει η εκπαίδευση... Ποσο ακόμα! Αφού μας είπαν 17 τέλος
-Bildakoss-
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Καράτε
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Και εγώ μια από τα ίδια. Οι αθλητικές εξετάσεις θα έπρεπε να είναι μέρος της εκπαίδευσης και οχι προϋπόθεση για να περάσεις. Δηλαδή εμείς που δουλεύουμε 10ωρα και 12ωρα καθημερινά για την επιβίωση πρέπει να βρούμε χρόνο για προπόνηση; Ή να παραιτηθούμε από τις δουλειές μας για να προπονηθούμε και στο τέλος να μας κόψουν στο 1000αρι επειδή το βγάζουμε λίγο παραπάνω από το 4.20; Και εγώ όλη μου τη ζωή αθλήτρια καράτε ήμουν, σχετική με γυμναστική θέλω να πω με καθημερινές προπονήσεις, αλλά αυτόν τον χρόνο δεν υπάρχει περίπτωση να το βγάλω ποτέ. Μα ποτέ. Πολύ υπερβολικά πράγματα που δεν στηρίζονται στα πτυχία και τα μόρια που βγάζει ο κάθε ένας από εμάς.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Όταν θα σε κυνηγάνε οι αναρχικοί στην ασσοε, δε θα σε σώσει το πτυχίο ούτε το καράτε.Θα σε σώσει η ικανότητα να τρέχεις γρήγορα.
Γι αυτό υπάρχουν οι αθλητικές δοκιμασίες!
Γι αυτό υπάρχουν οι αθλητικές δοκιμασίες!
-
- Υπολοχαγός
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Στην ΑΣΟΕΕ δεν μπαίνει οππι. 

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Καράτε
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Συμφωνώ μαζί σου και εννοείται πως πρέπει να υπάρχουν τα αθλήματα είναι απολύτως απαραίτητα αλλά για μένα θα έπρεπε να αποτελούν μέρος της εκπαίδευσης και όχι προϋπόθεση για να μπεις, αυτό έγραψα και παραπάνω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες