οι πενταετοις με τούς μόνιμους τις μόνες διαφορές πού έχουν είναι στο μισθολόγιο και το βαθμολογιοKostantinos2017 έγραψε:Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οι πυροσβέστες 5ετους υποχρέωσης είναι κανονική πυροσβέστες που μετά από 5 χρόνια αν κάνουν αίτηση μονιμοποιούνται; Επίσης δουλεύουν όλο το χρόνο η μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες;
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Και τι θες να κανουν να πανε πολεμο; 6 χρονια ειναι εκπαιδευμενοι στα οπλα πανε ασκησεις κλπ, παολαυτα τους πεταξε εξω για να ξαναπαρει απο την αρχη αλλους!
Υπηρχαν οβα που ηταν στη ΖΜΑΚ και αλεξιπτωτα. Σιγα κανατε τους εποχικους με 2 εξαμηνα κομμαντα!
Υπηρχαν οβα που ηταν στη ΖΜΑΚ και αλεξιπτωτα. Σιγα κανατε τους εποχικους με 2 εξαμηνα κομμαντα!
Player7 έγραψε:Και τι θες να κανουν να πανε πολεμο;6 χρονια ειναι εκπαιδευμενοι στα οπλα πανε ασκησεις κλπ, παολαυτα τους πεταξε εξω για να ξαναπαρει απο την αρχη αλλους!
1) υπάρχουν 2 σειρές 2019 2020
Άρα 2 και 3 εξάμηνα
2) υπάρχουν πολίτες σαν και εσένα με 0 εξάμηνα
Άρα είσαι 2 με 3 φορες λιγότερο κομάντο από τους εποχικούς.
Σε σχεση με τους οβα λεω, τι σχεση εχω εγω; συγκρινεις 2 εξαμηνα με 3 και 4 χρονια υπηρεσια ως οβα;
Βλεπτω τα κομμαντα εποχικους στο πυροσβεστικο σταθμο μου, παιζουν ταβλι και παραγγελνουν συνεχεια σουβλακια και θελουν με 2 εξαμηνα να γινουν μονιμοι λες και εχουμε πασοκ!
Συνελθετε!
Βλεπτω τα κομμαντα εποχικους στο πυροσβεστικο σταθμο μου, παιζουν ταβλι και παραγγελνουν συνεχεια σουβλακια και θελουν με 2 εξαμηνα να γινουν μονιμοι λες και εχουμε πασοκ!
Συνελθετε!
-
- Αντισυνταγματάρχης
παίζει και να μην ξέρεις τί σημαίνουν τα αρχικά οβα και εποπPlayer7 έγραψε:Σε σχεση με τους οβα λεω, τι σχεση εχω εγω;συγκρινεις 2 εξαμηνα με 3 και 4 χρονια υπηρεσια ως οβα;
Συνελθετε!
Player7 έγραψε:Σε σχεση με τους οβα λεω, τι σχεση εχω εγω;συγκρινεις 2 εξαμηνα με 3 και 4 χρονια υπηρεσια ως οβα;
Συνελθετε!
1) Σουβλάκια οι μόνιμοι δε τρώνε ;
2) στο συμβάν τρώνε σουβλάκια ;
3) αυτό που βλέπεις είναι έν καιρό ειρήνης να πας κ στο βουνό και στη πλημμύρα και στον απεγκλωβισμό ... Αλλά δε πας είσαι στη παραλία.
-
- Αντισυνταγματάρχης
θα είναι βιγκαν ο τύπος και βγάζει και εκεί κόμπλεξPyr έγραψε:Player7 έγραψε:Σε σχεση με τους οβα λεω, τι σχεση εχω εγω;συγκρινεις 2 εξαμηνα με 3 και 4 χρονια υπηρεσια ως οβα;
Συνελθετε!
3) αυτό που βλέπεις είναι έν καιρό ειρήνης να πας κ στο βουνό και στη πλημμύρα και στον απεγκλωβισμό ... Αλλά δε πας είσαι στη παραλία.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Μην σπαζεστε υπάρχει εντολή να μην μπούμε όλοι οι εποχικοί τουλάχιστον 1000 θα μείνουν έξω λόγω ηλικίας εδώ θα είμαστε να το δείτε!Pyr έγραψε:Player7 έγραψε:Σε σχεση με τους οβα λεω, τι σχεση εχω εγω;συγκρινεις 2 εξαμηνα με 3 και 4 χρονια υπηρεσια ως οβα;
Συνελθετε!
Ρε πανεξυπνε οι οβα δεν ειναι οι συμβασιουχοι του Στρατου; Ειδες να τους απορροφησε ολους; Στη πυροσβεστικη γιατι να τους απορροφησει με 2 εξαμηνα; Πηγαιντε στο Νικολακη να κλαψετε τι τα λετε σε εμας εδω; Ο Χαρδαλιας δε θελει απο τι φαινεται να κανει αυτο που λετε με 40 και 45 χρονων.Στματηστε να ιδρωνετε δεν εχουμε πασοκ, στις 3000 θεσεις οι 2000 θα ειναι πολιτες!
-
- Αντισυνταγματάρχης
είπαμε οι εποχικοί είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον κάτι θα γίνει και για αυτούς, δεν θα μείνουν για πάντα εποχικοίPezonautis194 έγραψε:Μην σπαζεστε υπάρχει εντολή να μην μπούμε όλοι οι εποχικοί τουλάχιστον 1000 θα μείνουν έξω λόγω ηλικίας εδώ θα είμαστε να το δείτε!Pyr έγραψε:Player7 έγραψε:Σε σχεση με τους οβα λεω, τι σχεση εχω εγω;συγκρινεις 2 εξαμηνα με 3 και 4 χρονια υπηρεσια ως οβα;
Συνελθετε!
-
- Αντισυνταγματάρχης
ΆΚΥΡΟ! Εχεις μία προσπάθεια χωρίς να το ψάξεις στο ίντερνετPlayer7 έγραψε:Ρε πανεξυπνε οι οβα δεν ειναι οι συμβασιουχοι του Στρατου; Ειδες να τους απορροφησε ολους; Στη πυροσβεστικη γιατι να τους απορροφησει με 2 εξαμηνα; Πηγαιντε στο Νικολακη να κλαψετε τι τα λετε σε εμας εδω; Ο Χαρδαλιας δε θελει απο τι φαινεται να κανει αυτο που λετε με 40 και 45 χρονων.Στματηστε να ιδρωνετε δεν εχουμε πασοκ, στις 3000 θεσεις οι 2000 θα ειναι πολιτες!
-
- Αντισυνταγματάρχης
εσύ άμα ήσουν εποχικός να τούς έλεγες δεν θέλω να γίνω μόνιμος γιατί έχω μόνο 2 εξάμηνα προϋπηρεσίαmikeangel έγραψε:ΆΚΥΡΟ! Εχεις μία προσπάθεια χωρίς να το ψάξεις στο ίντερνετPlayer7 έγραψε:Ρε πανεξυπνε οι οβα δεν ειναι οι συμβασιουχοι του Στρατου; Ειδες να τους απορροφησε ολους; Στη πυροσβεστικη γιατι να τους απορροφησει με 2 εξαμηνα; Πηγαιντε στο Νικολακη να κλαψετε τι τα λετε σε εμας εδω; Ο Χαρδαλιας δε θελει απο τι φαινεται να κανει αυτο που λετε με 40 και 45 χρονων.Στματηστε να ιδρωνετε δεν εχουμε πασοκ, στις 3000 θεσεις οι 2000 θα ειναι πολιτες!
Ασε τις εξυπναδες σε μενα εχω συγγενεις στο Στρατο, που θα μου πεις δε ξερω.Εισαι μια κομπλεξικη εποχικη κουραδα που θα κοπει στα αθληματα, αν δεν εχει κοπει πιο πριν στην ηλικια!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Κλάψε όσο θες σπασμένε! Δεν θα μπεις ποτέ!mikeangel έγραψε:ΆΚΥΡΟ! Εχεις μία προσπάθεια χωρίς να το ψάξεις στο ίντερνετPlayer7 έγραψε:Ρε πανεξυπνε οι οβα δεν ειναι οι συμβασιουχοι του Στρατου; Ειδες να τους απορροφησε ολους; Στη πυροσβεστικη γιατι να τους απορροφησει με 2 εξαμηνα; Πηγαιντε στο Νικολακη να κλαψετε τι τα λετε σε εμας εδω; Ο Χαρδαλιας δε θελει απο τι φαινεται να κανει αυτο που λετε με 40 και 45 χρονων.Στματηστε να ιδρωνετε δεν εχουμε πασοκ, στις 3000 θεσεις οι 2000 θα ειναι πολιτες!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Γιοτομπαλα με μηδενικά μόρια κάνουν προσευχές μην χασει δικαίωμα συμμετοχής κανένας εποχικός μπας και φανούν έστω στον πάτο τον επιλαχοντον
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες